מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
בא להופעה הקרובה
מסר לאומה

Apoca1ypse

New member
?

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) פולנים! מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) symphony x - candlelight fantasia תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - השדים של אמילי זה סרט חולה =| משהו שהרס לכם את השבוע - לא יכול לישון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - שום דבר? בא להופעה הקרובה - בטח. מסר לאומה - מאו

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - התגעגעתי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - No Doubt - Just a girl, איזה שיר ענק
, הכי כיף לנגן אותו בארץ. וגם משהו יותר קשוח, Hammerfall - Dreamland (פאוור מטאל, ממש קשוח
) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - ספר - ניל גאימן - בשורות טובות משהו שהרס לכם את השבוע - תקופה נוראית משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - שיהיה בסדר בא להופעה הקרובה - הלוואי
מסר לאומה - Stay rock, stay posotive

heaven is here

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) שוקי!!!11 מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) איפה הילד- העצב שלה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היום אני הולכת לראות קינג קונג
משהו שהרס לכם את השבוע? השקט. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא. אני מקווה לראות אנשים בא להופעה הקרובה ? אם יהיה לי עם מי ללכת מסר לאומה ? עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה ונשמין כל היום.

../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? בקבוק עלי, אציטון מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? הרבה דרים ד'יאטר וסונטה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? בעל זבוב! משהו שהרס לכם את השבוע? מבחן חרא בספרות! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? הכל ספונטני בא להופעה הקרובה? אמן!

Sonata arctica../images/Emo99.gif

Last drop falls
. תבואי לפורום פאוור 760, יאהבו אותך שם אם את מעריצת סונאטה^^

שמיקי

New member
אוו רן יא סקסי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) פירמידות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) קולה וברה ירמי קפלן משהו שהרס לכם את השבוע - לא משנה:( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - הופעה =] מקווה בא להופעה הקרובה - לא

למעלה