מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה

טרילילי

שיר השבוע של אינפקציה - רוק ישראלי לא של אינפקציה - eatliz - hey , תנו צ'אנס (כן כן, רק עכשיו האופנה של השיר הזה הגיעה אליי. וזה לא עצוב בכלל) תמונה - מצ"ב עוד משהו- ההופעה של אינפקציה!!!!111 ו'סלמון הספק', הספר האחרון של דגלס אדאמס הרס את השבוע- יש סילבסטר, איזה באסה שבוע הבא- חיים חדשים (באמת, דף חדש כמעט בהכל) מסר לאומה- גבינת שמנת עם שום זה טעים ממש ממש ממש מאוד

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)- טמפון עם דם מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)- אקדחים שלופים של אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האמפ. אין <> משהו שהרס לכם את השבוע- הוא. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - לראותות. מסר לאומה - תהיו בריאים |:

zoe5

New member
אללה הוא עכבר!

שיר השבוע של אינפקציה- ככה מפנקים שיר השבוע לא של אינפקציה- as you stand by me תמונה(רגע מחפשת) משהו שעשה לי את השבוע-1. מסע שופינג של 1000 שקל בת"א 2.כנס ניצנה של ראשון הרס לי את השבוע- אני מכירה אנשים ממש ממש חארות....הלואי והם יעלמו מהעולם שבוע הבא-סדנת יוגה:) מסר-אם אתם מכירים אנשים קקות,פשוט תהפכו אותם לאוויר:) גם אם הם יבואו בקטע של צומי צומי אני קיים!

למעלה