מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה

Gefi Giraf

New member
:)

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה): פולנים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה): קספר-סקס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין לי כוח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מופע הארנבות של דוקטור קספר-הדיסק של ההופעה משהו שהרס לכם את השבוע: מישהי מהעבודה שלי שיש לה אחושילנגוס שפם ועיצבנה אותי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יום מוטיבציה למחזור מרץ 06 של קורס חובלים מסר לאומה : תמצצו לי

|מופתע|

אינפקציה: רוק ישראלי לא של אינפקציה- זקני צפת- רק אל תלכי תמונה. רגע אני אחשוב על משהו עוד משהו- 'סלמון הספק' של דגלס אדמס (כתבתי את זה כבר שבוע שעבר?) , נפלאות האימיול והאייטריפ, צ'ק מפתיע בדואר רשום מאורנג' (אורנג' שילמו לי כסף ויש לי בכלל סלקום) הרס- ממ.. הייתי קצת עצבנית שבוע הבא- גיטרה חשמלית חדשה יאי מסר לאומה- אריק שרון, תהיה בריא, אמן

של ג'ים

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - שק"ם מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - Queen - My Fairy King תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - אני אף פעם לא עונה על זה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - סרט מ1988, Bill & Ted's Excellent Adventure, ראיתי אותו לפני כמה ימים שוב, פשוט סרט ענק. קיאנו ריבס בן 18 ומטאליסט מתבגר, מה יכול להיות יותר מצחיק ומגניב? :) משהו שהרס לכם את השבוע - 41 בספרות, אני כ"כ מוכשר :) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - שישי ה13... אפל. מסר לאומה - קקי בשרימפס זה לא משחק ילדים.

שלי!

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? טמפון עם דם מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? Bullet For My Valentine - 4 words to choke upon תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>? בבקשה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הלהקה Bullet For My Valentine משהו שהרס לכם את השבוע: יום שלישי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חברה שלי תחזור מסר לאומה? חופש זה בריא

memoria

New member
burn with me

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)נמנמנ... אני חושבת שעין הנמר. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)love gun -kiss תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו הממ...בואו נראה. אנקות גהים.הספר של אמילי ברונטה. משהו שהרס לכם את השבוע - המבחן מיתוג. ארגגגוהעבוד בחשמל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- המ...מועצת נוער ערונית מסר לאומה אנה היא שמנננעעעעע!!!!113867

../images/Emo160.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
קיפוד קרח - היה אתמול בתקלוט במוסד
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
הקאבר של adagio ל-fame תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> יצירה בלעדית שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
הום פרייז בדיקסי. משהו שהרס לכם את השבוע
אשפוזו של שרון, כמובן
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
טיסה לתאילנד!
מסר לאומה
איכלו הרבה דיקסי.

heaven is here

New member
אניי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? זכוכיות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? pink floyd- hey you תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? ספר- כשניטשה בכה. מקסים משהו שהרס לכם את השבוע? השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? הזמנת כרטיס להופעה (בתקווה) מסר לאומה ? אנורקסי זה לא סקסי פה לה לה לה בסוף מתים

zoe5

New member
לא הייתי הרבה זמן:(לימודים בע!

שיר השבוע של אינפקציה-אני נורא התגעגעתי(כי ראיתי פעם ראשונה את כל הקליפ מההתחלה עד הסוף) שיר השבוע לא של אינפקציה:dilema-tool להקה מדהימה! תמונה-אין! המלצות:ריקווים לחלום-סרט חזק!!!!!!!!!!!!11 ולשמוע את המוזיקה של tool הם ממש מוכשרים! הרס לי את השבוע-טוב...אני בתנועת נוער שנקראת "נוער לנוער" והייתה לנו היום פעולה...והייתה תחרות לשתות בקבוק קולה גדול(מי ששותה יותר תוך דקה) אז התמודדתי מול חברה שלי וכל הגוף שלי כואב !!!! אהה וגם איבדתי את התעודת זהות שלי:) שבוע הבא-עוד מבחנים יאאאא איזה כיף:) מסר לאומה:קולה זה כמעט כמו קוקאין

תנועות נוער האלה מה עושים לכם שם

מה זה, ממש התעללות בילדים לצורכי שעשוע של המדריכים..

sabag12

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif.

zoe5

New member
אהה זה לא תנועה

אם רשמתי תנועה אז טעות שלי-זה אירגון! והעיקרון שלנו הוא הנהגה עצמית. משמע שאין לנו מדריכים גדולים מאיתנו.......סדר הגילאים הוא מכיתה ח' עד יב'....וכל מי שרוצה יכול להעביר פעולה ויש לנו קורס מד"צים שעולה 20 ש"ח...ורק 10 מפגשים במקום שנה שלמה במד"צים(שיש רק בראשון) ובחינם! בקיצור אנחנו הכי מאגניבים!!!

zoe5

New member
עוד תיקון

זה לא עיקרון זה ערך מנהיגות עצמית... זה בנוסף לעוד כמה ערכים עיקריים שיש לנו אבל אין לי כוח לרשום חיחי^_^ ורק שתדעו שתנועות נוער זה אחד הדברים שהכי משאירים חוויות (חוץ מהתיכון כמובן)

למעלה