מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה

scoobysnax

New member
../images/Emo163.gif

תעצמי עיניים [לעזאזל, צריך שירים חדשים כבר..] מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
falied/Joseph arthur תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אוותר. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
קורות הציפור המכנית/הרוקי מורקמי משהו שהרס לכם את השבוע
כל מיני סוגים שונים של שיט. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לא דברים טובים. מסר לאומה
לחתוך זה שורף- אבל יוד שורף יותר. [וגם אש ואנשים מגעילים שאומרים דברים מגעילים]

xdye1

New member
"מישהי קוראת לי לקום.."

לישון בלי לחלום. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
מותר-דנה ברגר משהו שהרס לכם את השבוע
לא היה דבר כזה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לא משהו מיוחד. מסר לאומה: לירון ושיר באחת בלילה, זה הזוי.

the mush

New member
../images/Emo42.gif

מלאכים
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
If Everyone Cared של ניקלבאק.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - אין.
משהו שהרס לכם את השבוע - חזרתי הביתה]:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - אין.
מסר לאומה - "סקס עושים באהבה, או לא עושים בכלל"

ד י א ט ה

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) Anouk - My life תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט 'עירבון' ממש טוב משהו שהרס לכם את השבוע - שאני וידיד טוב כבר לא מדברים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא זה קורה השבוע/שבוע הבא, הופעה של מטרופולין בזאפה :) מסר לאומה

HeartShapedBox

New member
תשובות :)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): הנהג מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): שילה פרבר-אסור זה אסור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: [הוספתי, פשוט ויפה] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: למי שיש HOT, בV.O.D אפשר להזמין את "זהירות מהרווח"- ערב לזכרה של ענבל פרלמוטר בציון 5 שנים למותה- המון שירים, זמרים מוכשרים, ממליצה לכם להזמין. משהו שהרס לכם את השבוע: חבר שלי ואני נפרדנו :\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : נסיעה לתל אביב. מסר לאומה: חומוס אחלה, בכלל לא אחלה.

למעלה