מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה

עוד שבוע.../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) החדש של דנה עדיני, או הנהג. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) i would be good-אלאניס מוריסט. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> כולם מכוערים.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו סרט- קרוב יותר. פשוט מעולה. מעולה. מעולה. משהו שהרס לכם את השבוע שנשאר רק שבוע. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא זה לא שאני מחכה, פשוט אין ברירה.
רק בלי הזקן. זה לא הולם אותי.
מסר לאומה שלום לך עצבות.

forgottenangel

New member
me, ואגב.. איך קוראים לחדש של דנה?

יש אולי למשהו את השיר לשלוח לי? מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) הנהג מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)rock your soul-elisa תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אין משהו שהרס לכם את השבוע: חוסר חיבוקים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: טיול סיירות. מסר לאומה: יהיה טוב,חייב להיות

charlazona

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

xdye1

New member
../images/Emo205.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
- מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
Kate Bush - Wuthering Heights עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
תוכנית ישנה המשודרת בפעם המי יודע כמב בערוץ 3. שמה "להתחיל מחדש", מרגשת, אמיתית ומקסימה. משהו שהרס לכם את השבוע
כלום. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לא משהו ספציפי..

Aviad1987

New member
תיקון קל ...

"להתחיל מחדש" משודרת לראשונה בערוץ 3 כשבעבר הלא כל כך רחוק היא שודרה בטלעד (ערוץ 2). סליחה זה פשוט חרה לי

למעלה