מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה
חוזר, ביג טיים

zoe5

New member
בוקר סבאג!

שיר השבוע ש אינפקציה-נקרופיל! שיר השבוע לא של אינפקציה-1.יהושע-מתנדנד ונופל 2. יהושע-מנגינה תמונה מהרשת-תכף המלצות-אם בא לכם לשמח אנשים,תקנו את החומר הזה שנקרא פימו ותפסלו להם פסל! הרס את השבוע-יש מסיבה בקיור,מה שרע הוא שהייתי רוצה ללכת,אבל זה כל הזמן אותם שירים! שבוע הבא-יום שישי שקט? מסר לאומה-תיזהרו עם הציניות שלכם,היא עלולה להביא אתכם למקומות לא רצויים!

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - זה עושה לי שמח מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - Interpol - Evil תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> ממשיך מסורת ולא עושה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו, מממ, הדיסק החדש של הדארקנס, one way ticket to hell and back משהו שהרס לכם את השבוע - לסוע הבייתה מהבית של חברה שלי :\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - אני טס לפולין
מסר לאומה - תהיו חזקים.

heaven is here

New member
או סתם לישון

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? זכוכיות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? duran duran- ordinary world תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו. סרט
עיניים עצומות לרווחה (קובריק היה כה גאון) משהו שהרס לכם את השבוע? מבחן משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? מבחן מסר לאומה ? בא לי למות

misformetallica

New member
טוב...

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)אציטון מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)nemesis של arch enemy תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-להקה ישראלית בשם ג'וני רוג'ר משהו שהרס לכם את השבוע- הפטיפון זה מועדון קטן!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שלום עולמי ומגבר חדש בשבילי מסר לאומה -משהו חכם שאמרו לי אתמול:"בזמן שלום,איש חכם מתכונן לזמן מלחמה"

למעלה