מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo190.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? אממ לא שמעתי כלכך אינפצקיה השבוע... מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)? אממ michel של Anouk תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? אממ עידן הקרח 2 משהו שהרס לכם את השבוע? החופש נגמר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? כלום... מסר לאומה? עוד חודשיים

heaven is here

New member
לילה ../images/Emo29.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? ים המלח! מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)? Bonnie taylor- turn around תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר "מומיק" [דויד גרוסמן] משהו שהרס לכם את השבוע? כלום
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? התרמת דם ועוד מסר לאומה ? Never say never

להלה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) פולנים מ'חדר חזרות' מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה) דריין של אטליז תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו : אני ממליצה על חופש פסח משהו שהרס לכם את השבוע צבא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - אולי אצא שוב שבת הבאה? מסר לאומה - אל תתגייסו לצהל

האהא

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - אין לי מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה) - Aquaria - Whispers and Pain of Mother Nature עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - Helloween - Power, רק כי אני דבוק לשיר הזה :) משהו שהרס לכם את השבוע - מתכונת ביום שישי. אומנם זה אנגלית והלך לי ממש מצויין, אבל אם לא הייתה את המתכונת הייתי נשאר לישון אצל חברה שלי יום חמישי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - יום העצמאות :), לא נראה לי שאהיה ברוק"צ אבל יום עצמאות זה כיייף. מסר לאומה - אני אשים משפט מבדר מהMSN של ידידה שלי כי אין לי ממש מסר: When you cry, I cry. When you laugh, I laugh. When you fall off a bridge, I laugh harder.

Gefi Giraf

New member
פם פם פם

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? עין הנמר מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)? זבל-מרחק סכין שומר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין לי כוח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? מסיבת סוף טירונות בלכת. היה בן של מיליון זונות משהו שהרס לכם את השבוע? מתחיל ימ"פ יום רביעי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? מתחיל ימ"פ יום רביעי מסר לאומה- כל הזין ביציאות קורס חובלים, כי רון ארד יחזור הביתה לפנינו

NavNavh

New member
אני אפפעם לא מגיבה פה ותמיד קוראת..

אבל אני במצב רוח של לענות סו.. נדפקתם. שיר השבוע של אינפקציה- זכוכיות שיר השבוע לא של אינפקציה- תספור את החבר'ה ( מוקי) משהו שעשה לי את השבוע-ספר- בסימן ונוס, סופסוף לקחתי ת'זמן לשבת ולקרוא ת'ספר.. מומלץ :) משהו שהרס לי את השבוע- מתכונת בתקשורת בעע.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- רוק עצמאות! :)

zoe5

New member
קוריציה

שיר של אינפקציה-עוד יום בחיי לא של אינפקציה-the middle תמונה-לא עשה את השבוע- "הוביט" של טוקלין,ספר כ"כ טוב! הרס את השבוע-בהתחשב שהשבוע רק התחיל,והיום יום ראשון,מראיין של מקדונלדס ממש עיצבן אותי,ןאני כ"כ יודעת שהוא לא מקבל אותי-הוא כ"כ יראה אותי חודש הבא! עד שיקבלו אותי! על הזין! שבוע הבא-שואה?עצמאות? מסר-מראיינים של מקדונלדס,תמותו!

zoe5

New member
who's fucking care?../images/Emo7.gif

i want there money!!!!!!!!!!!!! ולא קיבלו אותי

zoe5

New member
ראה הודעה קודמת

למי אכפת אני רוצה את הכסף!!!!!

למעלה