מומלצי השבוע

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo203.gif../images/Emo34.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה

zoe5

New member
כי זה כדאי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה):נקרופיל!!!!!!!!!!!
מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה):אביב גפן-השיר שלנו
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:כנס סניפי^^
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:מצלמה דיגיטלית זה בסט!
משהו שהרס לכם את השבוע: השלמות בהסיטוריה,עבודה במתמטיקה לקראת הבגרות,לא מספיק?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של יפו,אולי אני אפגוש את אחד הידידים הווירטואלים שלי
מסר לאומה: אל תבכה על חלב שנשפך, שוב לחלוב את הפרה/עז/נעקה... (מדהים כמה שזה עמוק)

Slim Jim

New member
מומלץ!../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) שוקי מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה) הדג נחש - סאגה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו. ספר בדיחות שליקט דני קרמן משהו שהרס לכם את השבוע. חזרות וימים מרוכזים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא. מיונים לחיל הים מסר לאומה. תחגגו השבוע! היום זה היום שהוקם צבא הסלויישן, מחר זה יום השנה להעלאת סף הגירעון שעשה רוזוולט, אחרי זה יום השנה לחציית תעלת האליפאקס, אחרי זה יום הולדתו של תומאס ג'פרסון,אחרי זה יום פאן אמריקאי. אקיצר, יש המון תירוצים לחגוג!

Slim Jim

New member
אתה בחובלים?

יתכן הוא לא במחזור גיוס שלך, אבל אולי אתה מכיר בחור בשם עמית משה?

Gefi Giraf

New member
השם מצלצל מוכר. אבל לא מכיר

הוא במחזור קט"ז לא? אני בקי"ז הוא התגייס חצי שנה לפני, אני צעיר מת. התגייסתי לפני חודש וקצת

הניצוץ לא כבה בעינווווו של המוות../images/Emo11.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
פירמידות הו יא בייבי (לנגן את זה כיף חיים) מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)
Iron Maiden - That Girl עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - ניל גיימן - בשורות טובות משהו שהרס לכם את השבוע - חברה שלי לא יכלה לבוא אלי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - מממ, היום ראיון בתפוז, מחר מפגש, מחר גם רואים את חברה שלי
:) מסר לאומה - That girl you need, she's gonna knock you off your feet That Girl you know, she'll never let you go That girl...

heaven is here

New member
:||

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? הברוך של סלקום מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)? 30 - לרוץ מהר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? ספר- למאטיס יש את השמש בבטן משהו שהרס לכם את השבוע? פרויקט#@$$%@% משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? בקרוב תדעו גם
מסר לאומה ? כולם טיפשים ורק אני חכמה? (של חוי!
)

sheli6

New member
=)

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)עין הנמר! מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)אביב גפן-אלפי אנשים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>לא יודעת להוסיף =\ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו?אמממ..איי דונט נואו משהו שהרס לכם את השבועהחבר..רבנו והשלמנו חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא כלום..לישון?! מסר לאומה אתםפ בסדר

למעלה