מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo203.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה

אממ טוב!

בס"ד. קודם כל שבת שלום סבאג!(או סבג!!) ולכולם.. מה שיר השבוע שלכם לישון בלי לחלום.. מה שיר השבוע שלכם מנהרת הזמן שישי מיימון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם אממ לא 'דעת.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- מה עשה לי ת'שבוע?? חח האמת יום הורים.. היה יום הורים נחמד! משהו שהרס לכם את השבוע חס וששלום!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא שבוע טוב!!!! מסר לאומה

pishkashit

New member
../images/Emo72.gif

הנהג מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
הרגע- שילה פרבר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- ממ אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק החדש של שילה פרבר, וטיולים בצפון זה שולט
משהו שהרס לכם את השבוע
התאונה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
שהוא ייגמר מסר לאומה - חובה לחגור גם מקדימה.

יאללה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- הנהג מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- בלאגן - גשם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ דיסק.. אנוק- אופדייט משהו שהרס לכם את השבוע- שאני לא חושבת.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - חופשש מסר לאומה - קשה קשה, אבל מסתדרים!

hila3000

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): תעצמי עיניים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): kelly clarkson - addicted תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ימי חופש מהצבא משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר לא הרס משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- היומולדת שלי
מסר לאומה- תרחיבו את האוצר מילים שלכם. שאנשים מסוימים לא יתעצבנו

scoobysnax

New member
שלי

הנהג מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
mugison- I want you תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
המסור 2. סרט מופת לכל המשפחה. משהו שהרס לכם את השבוע
מתכונת מתמטיקה ושיעור נהיגה נוראי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
חופש! מסר לאומה
אל תקבלו שום הצעה מטעם בית ספר לשום דבר.

למעלה