מומלצי השבוע

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo203.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אינפקציה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אינפקציה): נקרופיל - שיר השבוע (כללי): לך של שילה פרבר - אלבום השבוע: שי נובלמן - מאכל השבוע: פתיתים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גשם בוא תיקח אותי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שירותים בתוך הבית המצאה גאונית!" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): חום קקי - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ראיתי את צופן דה וינצ'י - משהו שהרס את השבוע: השיעמום הגדול וזה שאמא לא הסכימה לי ליסוע;[ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליסוע לים ולאות את זוהר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה לי משעמם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המווווון
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי כוח

האהא

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אינפקציה): לא שמעתי אינפקציה - שיר השבוע (כללי): MetallicA - Hit the Lights - אלבום השבוע: Metallica - Ride The Lightning - מאכל השבוע: Smoky - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'יא בן זונה גמרת לי את היד!' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'בוא רגע אני אשמיע לך את זה', 'אל תסכים כשהוא יגיד לך להתכופף!' - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): שחור (מפגש סיסטם) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש סיסטם-נירוונה והחזרה אחריו :) - משהו שהרס את השבוע: היד שלי תפוסה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרה :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסיים את הסרט גמר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Metallica - Welcome home (Sanitarium) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רעות
תמונה: - כולכם באים!!!!!

Shexy Peanut

New member
../images/Emo15.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אינפקציה): קרובים קרובים - שיר השבוע (כללי): היהודים - אינטרמת, סמי חופשי, ליפול - אלבום השבוע: לוידעת.. היהודים - 'היהודים', ו'פחד מוות' - מאכל השבוע: מילקשייק שוקולד חח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני רוצה להאמין אבל אתה לא עונה לי עד שנמאס לי נמאס לי לשאול - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נאמ.. לא משנה חחחחח... - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ורוד לייק
חח - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמולת ללכ תלקניון בערב ולעשות שטויות חחח - משהו שהרס את השבוע: נאמ... הניג'וסים של אמא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לאבא וללכת לבריכה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לוידעת.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לוידעת.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מכיוון שכבר ראיתי את כל מי שרציתי לראות אתמול אאז.. לוידעת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה