מומלצי השבוע

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo79.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה

Shexy Peanut

New member
עונה../images/Emo152.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
פתח תקוה.. מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)
אביב גפן - שתיקה, silverchair - suicidal dreams תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
הספר המשחק של אנדר.. והסרט אקס מן 3 משהו שהרס לכם את השבוע
אמא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
חופש
מסר לאומה
אל תחשבו יותר מידי.. ואל תריבו עם ההורים..

נטשת סבג

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) שתיל מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה) Lost Horizon - Highlander עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - ורוניקה מארס, בסט של תוכנית. משהו שהרס לכם את השבוע - תסכול של סרט גמר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - לסיים בגרויות לשנה הזו. מסר לאומה - מונדיאל זה בסט.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifלא נטשתי, אני קורא פה תמיד

פשוט הפורום לא מה שהיה פעם
.

Gefi Giraf

New member
אבל 90% ממי שהתגייס הוא ג'ובניק מת

אני נגיד מגיע הביתה בתדירות של מחזור של בחורה על גלולות. כל 28 יום למשך 3 ימים

Gefi Giraf

New member
הייתי היום בבה"ד

בני זונות העיפו אותי מהקורס. עשיתי טופס טיולים

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? נקרופיל מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)? כל יום- פרויקט30 תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? כל הסדרת ספרים של נרניה
משהו שהרס לכם את השבוע? לא משו מיוחד... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? יום שני ולראות את ליל
מסר לאומה: עוד יומיים מסיימים ללמוד!!! סופסוף

שלי של א

New member
מממ

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? מסעדות דגים מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)? עוד לילה -דורבנים (לא יודעת למה=/) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - אין לי משו מהשבוע אבל תראו/תקראו את התפוז המכני זה טוב בכל מקרה משהו שהרס לכם את השבוע - אבא של חברה טובה שלי נהרג בתאונת דרכים]= משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - לא יודעת קשה לי לחשוב על דברים משמחים כרגע...אולי המסיבת סיום(י"ב) מסר לאומה - אל תשתו ותנהגו

Elfangor

New member
יאר!...

שיר השבוע של אינפקציה- זה עושה לי שמח לא של אינפקציה- חלום כחול של פורטיסחרוף תמונה... אני אמצא עוד מעט... מה שעשה לי את השבוע- עברתי טסט!!! (טוב זה היה שבוע שעבר אבל אני מניח שזה עוד נחשבP:) חוץ מזה הספר- משחק הכסים (שיר של אש ושל קרח) משהו שהרס לי את השבוע- נפרדתי מחברה שלי :( בלע, וזה דיי נמשך כל השבוע וחצי האחרונים אבל ניחא, סאקס =\ לשבוע הקרוב- יש הרבה דברים, אבל נגיד בהצלחה בבחינות הבגרות לכל משתמשי הפורום ועם ישראל :) מסר לאומה: יאר!

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)-פרמידות מה שיר השבוע שלכם (לא אינפקציה)-מסנג' אין בלוד,פנטרה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> משהו שהרס לכם את השבוע-טיפה אישי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יום שישי,בגרות אחרונה. מסר לאומה-אתם לא שמנים,אתם רכים.

למעלה