מומלצי השבוע

../images/Emo54.gifמומלצי השבוע../images/Emo9.gif

|הדגש
מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מגיעים להופעה בראשון
מסר לאומה

השבוע שלי ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? זה עושה לי שמח מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? Alice in Chains- Rooster תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הדיסק שקנו לי של pearl jam-ten משהו שהרס לכם את השבוע? שומדבר לא הרס לי את השבוע!!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? לא מחכה לשבוע הבא! מגיעים להופעה בראשון? לא נראה לי. מסר לאומה? אל תהיו צבועים! זה לא טוב!

ס ט י י ק

New member
חוחחוח

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)?בכיף מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)ברי סחרוף-ניצוצות עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? נההה משהו שהרס לכם את השבוע? מבחן עוד כמה ימים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא מחכה! יש בצפר
מגיעים להופעה בראשון:ישמצב גדול
מסר לאומה :שושו

פרקשון

New member
יודליי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)-סרט של סקס מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)-the beatles-run for your life תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-האסלה שהשתנתי בה אתמול משהו שהרס לכם את השבוע-יומולדת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לפגוש מישהי מגיעים להופעה בראשון-לא מסר לאומה-סקס בטוח בבקשה..

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מסעדות דגים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
רוץ ילד, כנסיית השכל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
נמ. אין לי רעיון כרגע. משהו שהרס לכם את השבוע
יותר מדי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
כינרת מגיעים להופעה בראשון
נופ. מסר לאומה
אני מסריחה.

../images/Emo121.gifניני../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה): נאמ נאמ מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)נאמ נאמ רני בפריז/שלג צח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין לי כוח
אבל זה מישהו שנאמ עזבו... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: גבירותי ורבותי של משינה משהו שהרס לכם את השבוע: כלום?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? כלום מגיעים להופעה בראשון? לא מסר לאומה

heaven is here

New member
איייייף

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? נקרופיל האדיר מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? אפרת גוש ויוני בלוך- שוב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? סרט- נוטינג היל [אחד האהובים עליי] משהו שהרס לכם את השבוע? האמת שממש כלום
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? ירושלים
מגיעים להופעה בראשון? עדיין לא ברור.אשתדל מאוד בהתחשב שזה ממש כאן מסר לאומה? חופש זה כיף!

שמיקי

New member
הופה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) זכוכיות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)twenty first century schizoid man- king krimson תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- camel- mirage..ו..העשור של היהודים משהו שהרס לכם את השבוע- ממ.. לא היה דבר שכזה:) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לחזור ללימודים? חעחעחע.. ז"א לפנימיה שלי:) מגיעים להופעה בראשון- לא מסר לאומה -מה???? הם נכנסו לי לפווארדים? ההההההההאאא, נו אז מה עושים? נו, נו נו נו, איף!

../images/Emo121.gifחחח../images/Emo6.gif

נתגלו טביעות אצבע של שני פעילים בג'יהד. איסם המכונה המהנדס ובוב המכונה הבנאי
גורי אלפי מלך

sunshiner

New member
אז ככה:

מה שיר השבוע שלכם? (של אינפקציה) מה לאכול, כן, בזכות הביצוע עם קובי אוז. מה שיר השבוע שלכם? (לא של אינפקציה) כדור הרגעה בדבש- גבריאל בלחסן תמונה- אין עוד משהו שעשה לי את השבוע- ביקור אצל חברה שלי
משהו שהרס לי את השבוע: הייתי חולה ופיספסתי את ההופעה של אינפקציה ואת יום האהבה ואביתר בנאי ובאופן כללי זה לא כיף להיות חולה בחופש. אוף. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? לראות שוב את חברה שלי... וטורניר כדורגל עירוני, ואני מקווה שאני אוכל גם להופעה בראשון מגיעים להופעה בראשון? בעזרת השם... מסר לאומה: קנו את הדיסק החדש של בוטן מתוק בקרקס הוא משהו משהו!

Sheygets16

New member
../images/Emo168.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה):
זה עושה לי שמח, סתם כי יצא לי לשמוע אותו די הרבה. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה):
מוניקה סקס - מספיק בנאדם
. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:
מצורפת. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
ט"ו באב עשה לי את השבוע וגם הופעה של אפרת גוש. :] משהו שהרס לכם את השבוע:
הייתי חולה ברובו. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
הופעה של נימרוד שיקלר, עיר הנוער בחיפה וחוזרים לביצפר. :) מגיעים להופעה בראשון:
לא. מסר לאומה:
אני הולכת לעשות טלפון, שיהיה לכם יום טוב ותשתו הרבה.

AvtipuS

New member
ל-חוח

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) מה לאכול. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) כאילו-היהודים. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-חבר שלי צילם. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעת עשור של היהודים... משהו שהרס לכם את השבוע- התנתקות. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -עיר הנוער. מגיעים להופעה בראשון-נייט. מסר לאומה-יהודי לא מגרש יהודי. הוא רואה מפגשיר עם פיטר רוט ויגאל בשן בשעה 22:00 בערוץ 24.

למעלה