מומלצי השבוע

../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מגיעים להופעה לסלקום ווליום
מסר לאומה

פרקשון

New member
למה בוב? איפה סנדי?

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - התגעגעתי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - while my guitar gently wheeps תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סרט-ג'ון קיו משהו שהרס לכם את השבוע-קלקול קיבה עצבני משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - קלקול קיבה עצבני שוב מגיעים להופעה לסלקום ווליום - לא מסר לאומה - תברחו מהבית

../images/Emo121.gifניניני

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה): סרט של סקס, כי היה אתמול ברדיו^^ מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה): נאמ נאמ לראות אותה היום-תיסלם
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>עזבו
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: יש ילדים זיגזג-דוד גרוסמן ונאמ הסרט "ניפלאות התבונה" משהו שהרס לכם את השבוע: עזבו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הבית של סיון
מגיעים להופעה לסלקום ווליום:לא מסר לאומה:איכס

צ'ים צ'ים צ'ורי צ'ים צ'ים צורו...

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) זכוכיות מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) chick corea & return to forever - light as a feather תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו nystagmus_-_immaculate_perception-2005-suntek הדבר הכי פסיכדלי ששמעתי משהו שהרס לכם את השבוע העובדה שהחופש נגמר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא להאמיר תקליט לדיסק אצל חבר. מגיעים להופעה לסלקום ווליום לא מסר לאומה: צוציק הוא מלך (מי שראה טלנובלה בעמ)

sunshiner

New member
מנסה לענות דרך הפלאפון

שיר השבוע של אינפקציה: שוקי, לא של אינפקציה: יוני בלוך - תני לזה ליפול, משהו אחר שעשה לי את השבוע: הניצחון של מכבי ת"א אתמול והעובדה שאני כרגע בדרך לחברה שלי :) ,מגיע לסלקום: לא, משהו שהרס לי את השבוע: שום דבר... משהו שאני מצפה לו בשבוע הקרוב: תחילת הלימודים והופעות של גבריאל בלחסן ודניאל קורן, מסר לאומה: גיא שמי המלך!

שמיקי

New member
גנב:)

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) אם הדרך מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) camel- nimrodel תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הו קניתי את זפלין 3 משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר:) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לחזור לבצפר? מגיעים להופעה לסלקום ווליום- לא מסר לאומה - אם אתה יכול להביט, ראה. אם אתה יכול לראות, התבונן.

heaven is here

New member
כן כן כן../images/Emo70.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? פתח תקווה מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? בחתימה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו ההופעה! משהו שהרס לכם את השבוע ליתר דיוק מישהו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא אממ כלום.. מגיעים להופעה לסלקום ווליום?לא
מסר לאומה כשתגדלו תבינו

../images/Emo132.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה): התגעגעתי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה): Pearl Jam- Once תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט- לדפוק חתונה. משהו שהרס לכם את השבוע: לא נהרס לי השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ממש לא מחכה לביתספר! מגיעים להופעה לסלקום ווליום:
מסר לאומה: אני השטן!

casper capoeira

New member
../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? שלי (סתם כי שמעתי אותו הרבה השבוע) מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? לא אפסיק לחלום של מוקי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? ספר מצויין שסיימתי לקרוא השבוע- "מישהו לרוץ איתו" ספר מצויין!!!! מומלץ לכולם משהו שהרס לכם את השבוע? כאב ראש עצבני ביום ראשון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? נסיעה לת"א מגיעים להופעה לסלקום ווליום? לא, אין לי כסף..... מסר לאומה? "אל תפסיקו לחלום"

zoe5

New member
שיר השבוע של אינפקציה

האילתור של"בלה בלה בלה חארא!...וניר טרטר הזמר הכי טוב בעולם!(אני לא זוכרת את השמות של חברי הלהקה-אל תרביצו לי:)) שיר השבוע לא של אינפקציה-השבוע רק התחיל-אז אני אחזור אליכם עם זה....בנתיים ......שיהיה יוני בלוך,לא משנה איזה שיר שלו תמונה שאהבתי......רגע אני אוסיף אותה. וספר מומלץ "אניהו"...."חמש האנשים שתפגוש בגןעדן"....סודותיה האבודים של אטלנטיס"...ו"מקרה הכלב בשעת לילה מאוחרת" שמעתי שהוא מעולה! משהו שהרס לי את השבוע?....הלימודים?למרות שזה עוד יומיים. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-מסיבת רוק טובה או הופעה,או סתם להעביר אחה"צ שקטים בבית לקרוא ספר ולא של לימודים לא נראה לי שאני באה להופעה(הוצאתי הרבה להורים בזמן האחרון) מסר לאומה?...המ........יש כמה-כבשים זה שליטה! תהיו נחמדים-זה משתלם:) ולדשא מסתבר שיש גרעינים!

zoe5

New member
אהה ושכחתי!

שיהיה לכם שבוע מעולה(כי בכל זאת צריך מישהו שיעודד את כל התלמידים:() ויום טוב!

אני../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? נמממ..זה עושה לי שמח מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? לימונענע-דניאל קורן
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה-מארק האדון. ודניאל קורן,הוא נסגד. משהו שהרס לכם את השבוע? הכל.הכל.הכל. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? לפגוש סופסוף את יותם אחרי שהוא חזר מחו"ל
מגיעים להופעה לסלקום ווליום? נופ. מסר לאומה- אהבה זה לחיות מחמד

../images/Emo54.gifאיףףףףף../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
בכיף מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
מלאכים - מטרופולין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
סתם מישו
משהו שהרס לכם את השבוע
סתם מישו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
התאבדות
מגיעים להופעה לסלקום ווליום
הייתי מסר לאומה
איףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

שלי

שיר השבוע של אינפקציה- טניס, ללא ספק שיר השבוע לא של אינפקציה - Edguy - Rise of the morning glory לא גולש הרבה.. ודיסק - Edguy - Hellfire club, וגם Stratovarius - Stratovarius, הדיסק המי יודע כמה שלהם, שיצא השנה, דיסק אדיר, ממליץ בחום, בכלל, שמעו פאוור מטאל! ממ - אני פאקינג חולה ו,ו, פספסתי את עיר הנוער בחיפה
שבוע הבא? כרגע אין לי ציפיות... מגיעים להופעה - לא מסר לאומה - סימון, הסולנית של אפיקה, הדבר הכי יפה בעולם

למעלה