מומלצי השבוע

../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מגיעים להופעה ב"מיטש"
מסר לאומה

ThE 70s GiRl

New member
אני עונה *מתרגשת*

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה): סרט של סקס מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה): My Chemical Romance- Helena תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הסרט "רעש לבן" משהו שהרס לכם את השבוע: שלא דיברתי עם ידיד טוב שלי.. :[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יום שלישי- יום העבודה השני שלי ברדיו!מגיעים להופעה ב"מיטש"? אולי, נחייה ונראה מסר לאומה : חיים נחמן ביאליק זה רע!

zoe5

New member
אני רוצה שלום עולמי ושהרעב יפסק

אינפקציה-טניס לא של אינפקציה-shout תמונה שראיתי לאחרונה ברשת------------------------> סרט/ספר/דיסק בלה בלה בלה-כל מה שהיה משבוע שעהר:) אני ממליצה לכולם על הקומונה של מעגלי הקסם מה שהרס לי את השבוע-כל המידע שהמורים נתנו לי לגבי כמויות החומר שמצפות לי מה שאני הכי מחכה שיקרה שבוע הבא-מממ...מסיבה טובה(אם תהיה) לא מגיעה להופעה כי אני קטינה ולא מכניסים לשם קטינים מסר לאומה-אני בולס משמע אני קיים!

=)

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? היום שלנו ואם הדרך.
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? בעיר הזאת של מוניקה וחבר של אביב. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? אני רק ממליצה מאוד לא לשמוע את זבל! משהו שהרס לכם את השבוע? סתם שיש מלא שיעורים וצריך לנסוע באוטובוסים כל הזמן בחום הזה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? לא יודעת, אני מקווה שיודיעו לי בהפתעה על איזו הופעה שאני ארצה ללכת אליה כי אני ממש צריכה את זה.. מגיעים להופעה ב"מיטש"? לא
מסר לאומה: שבוע טוב!

אני :)

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? ורד מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)?dream theater-octavariom תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> זה לקוח מהאתר האגדי "בנץ הוא רשע" עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? ספר מצויין של סופר גדול "ליל האוב" של פול אוסטר משהו שהרס לכם את השבוע?בעעע אין משהו ספציפי... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא?חזרה עם ההרכב מגיעים להופעה ב"מיטש"? לא אפספס זאת בשום הון. מסר לאומה ? אל תלכו עם זרים.

ס ט י י ק

New member
התמונה שלך מזעזעת,וזה לא ממש מצחיק.

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)בכיף מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)לאונרדו-עברי לידר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>נמ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:נמ משהו שהרס לכם את השבוע:בצפר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא מחכה למשהו מיוחד מגיעים להופעה ב"מיטש":אולי מסר לאומה:סתמו.

התמונה של מי מזעזעת?

יש כאן 3 תמונות שונות כולן מזעזעות... בפעם הבאה שאת אומרת למישהו שהתמונה שלו מזעזעת תגיבי אליו בשביל שנדע למי התכוונת... הניחוש שלי: הארנב עם המזלג ליד השקע....

NimaZ

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) ממ.. סרט של סקס.. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) Ill be his missis [מבאפי
] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> לא משהו שזכור לי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו.. הדיסק של פיטרוט מעולה, וזה מה שעולה לי בראש כרגע משהו שהרס לכם את השבוע.. ממ לא זוכרת. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא השבוע הבא=השבוע הזה? אם כן אז לא משהו מיוחד. מגיעים להופעה ב"מיטש" לא
מסר לאומה תהיו בריאים, תאכלו מרק.

heaven is here

New member
../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? נקרופיל באמאשלי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? החדש של קלי קלרקסון[?] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? סרט- אביב קיץ סתיו חורף.. ואביב משהו שהרס לכם את השבוע? מישהו עצבן אותי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? אפרת גוש
מגיעים להופעה ב"מיטש"? אולי מסר לאומה- אנורקסי זה לא סקסי שה לה לה לה לה בסוף מתים.

השבוע שלי ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? ככה מפנקים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה): אביב גפן - מגיע לך יותר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: עברתי חדר
משהו שהרס לכם את השבוע: החזרה ללימודים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא ידוע מגיעים להופעה ב"מיטש"?
מסר לאומה: תהיו חופשיים!

למעלה