מומלצי השבוע

../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מגיעים להופעה ב"מיטש"
מסר לאומה

....

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? ככה מפנקים. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? אוהב אותך- דניאל סלומון. שלוליות- אביב גפן. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? עדיף של דניאל
משהו שהרס לכם את השבוע? המחשבה על יום רביעי הנוראי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? שיודיעו על איזה הופעה או משהו
הופעה שאני רוצה. מגיעים להופעה ב"מיטש"? לצערי לא. מסר לאומה? שיהיה טוב.

NimaZ

New member
../images/Emo108.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) זה היה ביתי
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) Ill be his missis תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו אין משהו שהרס לכם את השבוע כלום
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא.. לא יודעת:| מגיעים להופעה ב"מיטש" ממ.. לא מסר לאומה כמה ריקני

zoe5

New member
ייאי! מתמטיקה זה קקי בצורת מספרים

שיר השבוע-אם הדרך/בקבוק עליי/שוקי/טניס לא של אניפקציה זה השיר של disturbed-stupify תמונה חחח ענקית! עשה לי את השבוע-התוכנה solsik מורידה לי אלבומים חופשי חיחי וגם גיליתי שיש למופע הארנבות של ד"ר קספר הופעה ביומולדת שלי!אני מזדקנת. הרס את השבוע-מתמטיקה!גרר מקצוע מציק! אני לאמחוברת לצד השמאלי של הראש! יש מסיבה יום שישי-מחכה?לא כל כך,רק שיהיה משהו לעשות יו שישי:)-ואני גם רוצהלעבור כבר את היום הזה של המתמטיקה-יום רביעי הקרוב! לא מגיעה-קטינה:( to be nice is to be happy מתמטיקה זה קקי עדיף למצוא חתיכות של תירס בקקי מאשר לא למצוא שם כלום! ויום/שבוע מצויין לכולם!:)

../images/Emo54.gifממממממממממממממ

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
טמפון עם דם מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תתחנני אלי- אביתר בנאי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
חחחחחח עוד שנה בעזריאלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
נמנמ הדיסק הראשון של אביתר בנאי משהו שהרס לכם את השבוע
החיים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לפגוש אותו
מגיעים להופעה ב"מיטש"
אולי מסר לאומה
תשמידו אותי

אני ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? פ"ת מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? פורטיסחרוף - שמיים של שומקום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? -- משהו שהרס לכם את השבוע? עצבים של אנשים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? לעשות תיאוריה <אמן!> מגיעים להופעה ב"מיטש"? לא מסר לאומה : לא טוב לשנוא! תתחילו לאהוב!

למעלה