מחפשים

SnoopyS*GirL

New member
../images/Emo54.gif מחפשים ../images/Emo82.gif

השלישייה המדהימה הזו, בני פחות מחודש. גינג'י אחד ושני חתולי אנגורה לבנים לגמרי ומדהימים, התמונות לא מעבירות כמה הם מתוקים ויפהפיים. הג'ינג'י ואחד הלבנים כבר אוכלים לבד, פסיבי הקטן עדיין אוכל מבקבוק אבל אני מאמינה שתוך יום יומיים הוא יתחיל לאכול בכוחות עצמו. קבלו אותם

SnoopyS*GirL

New member
פסיבי הקטנטן

אחרי שהוא יאכל קצת, ישמין ויתחזק- הוא יהיה מדהים ללא ספק (לא שעכשיו הוא לא כזה)

SnoopyS*GirL

New member
ואיך שכחתי- פרטים במסרים ../images/Emo8.gif

כמובן לרציניים בלבד, שיתחייבו על עיקור/סירוס כי יהיו לנו מספיק חתלתולים גם בלי הצאצאים של המדהימים האלה

יצורה

New member
../images/Emo124.gif פרטים על ג'ינג'ו!!

קוראים לי רוזנשטיין כי אני בריון. אני אישית מעדיף את הכינוי ג'ינג'ו, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם זאביק. אני לא דברן גדול, אני מילל רק כשיש לי משהו חשוב להגיד, אבל רוב הזמן אני בשקט. מה אני כן אוהב? אוכל. גבינה, אוכל רטוב, גם היבש נראה מה זה טעים, אבל אני עוד צעיר מדי. כמו שאמרתי - אני לא בררן. אבל אל תחשבו שאני איזה בטטת כורסא! את כל הקלוריות האלה אני שורף בהליכה למרחקים בדירה של יצורה. כשאני מתעייף אני עוצר לעשות צרכים. כן, אני כבר יכול לבד!! חוץ מהליכה למרחקים אני מתאמן גם בהיאבקות גורים למתחילים (אבל האחים שלי לא משתפים פעולה כי אני יותר חזק מהם). למרות שאני יפיוף והמון חתולות רוצות שאני אעשה להן גורים, אני מאמין ברבייה מבוקרת, אז אני מבקש שתסרסו אותי כשאני אגדל. הרי לא הייתי רוצה להרוס לעצמי את הלוק של דוגמן הבית של קטלי בקרב על איזה פוסי...

יצורה

New member
../images/Emo124.gif פרטים על אקטיבי!!

אל תתנו למראה הסקנדינבי הרגוע שלי להטעות אותכם - כשמי כן אני - אקטיבי. אבל למרות המוניטין הקשוח שלי, אין דבר שאני נהנה ממנו יותר מפינוקים וליטופים. תחביבים - לעשות פוזות דוגמנות, טיפוס אתגרי על הרגליים של יצורה ועל הארגז שלי, טיולים ביחד עם אחי ג'ינג'ו ושירת סרנדות. אני אוהב לאכול אוכל רטוב (וגם קצת לדרוך בתוכו), וכמובן יודע כבר לעשות צרכים לבד. אה, כן - ואני יפיוף אמיתי...

יצורה

New member
../images/Emo124.gif פרטים על פסיבי!!

אני ההוכחה שמים שקטים חודרים עמוק - רגוע רגוע, אבל כמו שדבל'ה גליקמן אומר - נשים מתות עליי (כנראה בגלל הבלונד...) אני אוהב לשבת בארגז שלי ולהרהר הירהורים פילוסופיים. הדבר היחיד שמוציא אותי משלוותי זה אוכל רטוב - טעמתי את זה לראשונה היום "ופתאום נדלקתי, אוווו כמה זה טוב!" מדי פעם אני משתף פעולה עם אחי הגדול ג'ינג'ו כשהוא מנסה ללכת מכות (אני נותן לו לנצח). חוץ מהפעילות הזאת, הספורט היחיד שאני אוהב זה טיולים במרפסת של יצורה ונסיונות לטפס על האופניים שלה...

יצורה

New member
ואם נדלקתם עלינו...

אנחנו בדירה של יצורה, מחכים לבתים חדשים שיהיו מוכנים לתת אוכל, חיסונים, סירוס \ עיקור והכי חשוב - ים של אהבה. את האהבה אנחנו מבטיחים לתת בחזרה. אתם מוזמנים לפנות ליצורה או לסנופה במסרים. מחכים לכם, ג'ינג'ו, אקטיבי ופסיבי (אתם יודעים מה? את השמות תוכלו לשנות לנו אחרי האימוץ)

יצורה

New member
נשארו רק שניים

לפני פחות משעה מסרתי את אקטיבי, שהתברר כנקבה לאימוץ, לבית עם עוד 3 גורים קצת יותר גדולים ממנו. השניים האחרים בינתיים פורחים ועדיין מחכים לבית משלהם...

למעלה