"מיייאוו-העידכון השבועי

../images/Emo54.gif"מיייאוו-העידכון השבועי../images/Emo54.gif

נא לא
להגיב..עד לסיום השרשור אנחנו נודיע לכם מתי זה הסוף.. מאיתנו , מיתר
ובן

../images/Emo88.gifהדיבור שלנו!../images/Emo88.gif

שלום כולם.
...למי שלא מכיר אותנו אנחנו מיתר
ובן
..אנחנו הולכים לנהל כל שבוע את הפינה השבועית
.. ואנחנו גם רוצים להסביר לכפם את השם של כל פינה..היום היא פורסמה בתור "
מיייאווו-העידכון השבועי
"..כל שבוע אנחנו נבחר משפט שאהבנו מתוך הפינה כולה ונשים אותו מקווים שתהנו.. מיתר
ובן
..

../images/Emo41.gifבמציאות : ../images/Emo41.gif

שם:פלורנסיה ברטוטי
תאריך לידה : 15.3
מזל : דגים
שחקה בעבר ב:
"קיץ נצחי"
"ירח פראי"
"אנה המתוקה"
"האהבות שלנו"
ובסרטים :
"האשמים"
"תן לה לרוץ"
"רעה קטנה"
"האור"
צבע אהוב:ירוק
חלום : להקים משפחה

../images/Emo41.gifבסדרה :../images/Emo41.gif

פלור היא בחורה משכונת מצוקה, אימה נפטרה וכמו שהיא חושבת אביה הוא רב חולב ששט בים והרבה זמן לא ראתה אותו .פלור אהובה מאוד על הילדים בבית משפחת פריצנוולדן ומסובכת במשולש אהבה עם פרנקו ופדה . האויבות שלה הן מאללה ודלפינה .. פלור היא בחורה טובת לב שאוהבת לעזור לאחרים , היא נכנסת לבית משפחת פריצנוולדן בתור אומנת אך כיוון שהיא טיפה מגושמת היא שוברת כמה דברים יקרי ערך

../images/Emo103.gifהמשחקים בפורום!../images/Emo103.gif

התמונה היומית
- אותה מנהלת סיון
החידה היומית
- אותה מנהלת אופק
נחש אותה
- אותה מנהל cm 2004
משחק פלוריסיינטה
- אותו מנהלת girl of the sims
הגמד-ענק
- אותו ניהלה בהתחלה ליטל
ולאחר מכן 6מיקמיק

../images/Emo24.gifחדשים בפורום!../images/Emo24.gif

אנחנו עדין במצב שבעצם כולם חדשים בו.. אז אנחנו רק יכולים לאחל ברוכה הבאה לכל החדשים!!!!

../images/Emo127.gifלינק השבוע !../images/Emo127.gif

השבוע , כיוון שזה השבוע הראשון בחרנו את "פלוריסיינטה-האתר הרישמי" שיהיה הלינק הפעם...
כתובת האתר : floricienta.co.il
עיצוב האתר(1-הכי נמוך 5- הכי גבוה) : צבעוני , קופצני או בקיצור
אני רוצה לציין שאחד מחברי הפורום שלנו מנהל את האתר
תומר המוכר לנו בכינוי TomeRdeluz או בכינויו החדש sr tomerica

../images/Emo47.gifתמונת השבוע !../images/Emo47.gif

השבוע בחרנו בתמונה הזאת שהיא תמונת
.. ובחרנו בה כי היא הצחיקה אותנו נורא..
הסבר תמונה : בתמונה אנחנו רואים את פלור בתור דלפינה ואת דלפינה בתור פלור
ציון לתמונה :

../images/Emo73.gifראיון עם אחד מחברי הפורום

השבוע בחרנו במנהלות היקרות שלנו..כדי שנכיר אותן קצת יותר...כל אחת בראיון נפרד... קבלו אותן..
= מסמל שאלה
= מסמל תשובה

../images/Emo118.gifראיון עם רונה../images/Emo118.gif

ראיון עם רונה!
קודם כל , רונה , מה שלומך ?
בסדר, הרגע קמתי
בוקר טוב(השעה היא 17:06)..אז איך זה לנהל את הפורום?קשה?
רוב הזמן זה ממש לא קשה ... דבר ראשון אני לא לבד, אני עם ירדן, אז זה מתחלק. וחוץ מזה גם בקטעים שזה טיפה פחות קל זה עדיין נחמד אז לא מרגישים. וכבר היו זמנים יותר מבולגנים בפורום המורדים אז פה עוד רגוע ... בינתיים.
מה הפירוש הכינוי המפורסם "רונה מאחיו" ?
ממש מפורסם. לא קשה להבין ... לא היה לי רעיון לכינוי אז לקחתי השראה מכל אלה ששמו את השמות משפחה של מי שהן אוהבות בסדרה ועשיתי גם. בגלל קוקו
אוקיי..איזה עוד סדרות של כריס מורנה ראית בעבר?
קטנטנות, פינת אור והמורדים
איזה עונות ראית מכל סדרה ?
הכל חוץ מעונות 5-6 של קטנטנות שראיתי הרבה פחות כי זה התנגש לי עם שעות של בצפר.
איזה שחקן מכל סדרה של כריס מורנה את הכי מעריצה?
מקטנטנות את קמילה
, מפינת אור אין מישו מסויים ... אני אוהבת את מריאנה ואאוחניה ומהמורדים את כולם אבל הכי את קוקי
. זהו נראה לי. למרות שאני בכללי אוהבת את כולם בכל הסדרות בפלורי אני בינתיים אוהבת את כולם בערך באותה מידה. *ברגע זה רונה נטשה אותנו למען האוכל..אך היא חזרה..עם תשובות מעניינות במיוחד*
את מנהלת עוד פורומים בתפוז ?
כן
איזה ? ממתי כל אחד? ולמה?
את פורום המורדים אני מנהלת לא זוכרת האמת ממתי. צריכה לבדוק את זה. ולמה ? כי ככה ... כי רציתי. הייתי בפורום די הרבה זמן לפני והיו צריכים מנהלים וכנראה התאמתי. את פלורי אוטומטית התחלנו אני וירדן לנהל בגלל הקרבה של זה למורדים מהרבה בחינות. וזהו ... היה ברור לי שאני אוהב את הסדרה אז הסכמתי לנהל גם אותו.
את בקשרים עם ילדים מחברי הפורום באמצות אייסיקיו/מסנג'ר/טלפון וכד ?
כן ... אייסיקיו ומסן.
היית בפגישות של פורומים ?
לא.
איך הגעת למסקנה שאת רוצה לנהל פורום?ומה עשית בשביל זה ?
לוידת, הציעו בפורום למלא טופס לניהול והיה לי ברור שאני רוצה כי חשבתי שאני מסוגלת ... אז מילאתי טופס.
פגשת את השחקן האהוב עלייך או שחקנים אחרים?
לא
אבל עדיין יש בי תקווה שזה יקרה יום אחד.לא תקווה גדולה אבל תקווה.
ואם היית פוגשת אותוו מה היית אומרת לו ?
רוב הסיכויים שלא הייתי אומרת כלום. הייתי נכנסת להלם והייתי שוכחת אפילו את הקצת ספרדית שאני עוד כן יודעת. פשוט הייתי שותקת ובוהה. עד שהייתי יוצאת מזה, אלוהים יודע אחרי כמה זמן
איזה שיר את הכי אוהבת מכל סדרה של כריס מורנה שראית?
שאלה קשהההההההההההההה. אין לי כזה דבר. אני לא מסוגלת לבחור ... סורי.
ואולי בכל זאת ?
באמת שאין. תמיד שואלים את זה וקשה לי לבחור. כל פעם אני אוהבת משו אחר יותר וזה משתנה כל יום יומיים. אחד השירים שהכי אהבתי בקטנטנות היה "איי אמור". אבל לוידת ... קשה לי. אני מאוד מאוד מאודדדדדדדד אוהבת את "מי וסטידו אזול" בפלורי ... אבל אני אוהבת בכללי את כל השירים. די. אני לא אוהבת להחליט ! שאלה קשה לי.
וזהו סופו של ראיון מרגש..רונה?מסר קטן לאומה?
בתור מנהלת - תתנהגו יפה ואל תעשו לירדן חיים קשים כשאני לא אהיה כאן. בתור רונה - תמשיכו למרוד ! אה, זה לא הפורום הזה ?? אז רק שתאמינו בעצמכם ותעשו מה שטוב לכם ומה שהלב שלכם אומר
זהו
תודה לך!!!!
..למה פרצוף עצוב? ואין על מה...
כי נגמר..
אה חחח אני אוהבת שאלונים וסקרים וכל דבר שצריך לענות עליו ... היה נחמד.

../images/Emo73.gifראיון עם ירדן../images/Emo73.gif

קודם כל ירדן , מה שלומך ?
הכל טוף
אז איך זה לנהל את הפורום?קשה?
חח לא כל כך... חוץ מההצפות שהיו פעם ונפסקו תודה לאל לא קשה לנהל את הפורום... רק לפעמים פותחים יותר מידי הודעות חדשות אבל חפיף..
מה הגורם לכינוי המפורסם " y a ® d e n " ?
זה השם שלי.. ובגלל שלא רציתי סתם y a r d e n אז הוספתי r מיוחדת מה"וורד".. פעם הכינוי שלי היה עם עוד a יענו ירדנה אבל שיניתי לירדן
אוקיי..איזה עוד סדרות של כריס מורנה ראית בעבר?
ראיתי כמובן את קטנטנות, המורדים פינת אור ו... עכשיו את פלורי!
איזה עונות ראית מכל סדרה ?
את קטנטנות ראיתי את כל העונות, המורדים את שתיהן, ופינת אור גם את שתיהן (למרות שלא ברור אם זאת היתה עונה אחת או שתיים
איזה שחקן מכל סדרה של כריס מורנה את הכי מעריצה?
מקטנטנות הכי את קמילה בורדונבה המלכה וגם מהמורדים... ומפינת אור את נטליה מלקון המתוקה
את מנהלת עוד פורומים בתפוז ?
כן
איזה ? ממתי כל אחד? ולמה?
את הפורום המורדים גם |שליטה|, מהחופש הגדול את המורדים, ואת פלורי מלפני שבועיים פחות או יותר... ולמה? טוב זה דיי ברור תוכניות שולטות ומדהימות!!
את בקשרים עם ילדים מחברי הפורום ?
כן.. אני בקשר עם הרבה ילדים מהפורומים
באמצעות מה?(אייסיקו/מסנג'ר/טלפון?)
הרוב במנסג'ר ובאייסיקיו.. ו-2 בטלפון ויש וגם כמה חברות שלי מהחיים מחוץ למחשב
היית בפגישות של פורומים ?
כע.. הייתי ממזמן בפגישה אחת של פורום המורדים מלפני איזה שנה, וגם בפגישת פורום של פורוםמשחק החיים לשעבר גם לפני איזה שנתיים
איך הגעת למסקנה שאת רוצה לנהל פורום?ומה עשית בשביל זה ?
מממ.. לא הגעתי למסקנה הציעו לי לנהל את פורום המורדים והסכמתי, אז הלכתי לראיון בתפוז ונעשיתי מנהלת במורדים... ואז רינת האחראית על הפורומים שאלה אם אנחנו רוצות להיות המנהלות של פורום פלוריסיינטה והסכמנו
פגשת את השחקן האהוב עלייך או שחקנים אחרים?
לא.. שחקנים אחרים כן אבל לא משמעותי
ואם היית פוגשת אותו..מה היית אמרת לו?
האמת שאין לי מושג... אני צריכה לחשוב על זה...
איזה שיר את הכי אוהבת מכל סדרה של כריס מורנה שראית?
אוי שאלה קשה.. מכל סידרה אני אוהבת הרבה שירים.. קשה להחליט
ואולי בכל זאת?
חחח... מיאו, מקטנטנות את "לוחמי האור" (משהו כזה) ומהמורדים את "דיחה אדיוס"
וזהו סופו של ראיון מרגש..ירדן?מסר קטן לאומה?
תעשו הרבה מיאו ותחייכו כל הזמן!
ממממייייאווווווווווווו

../images/Emo124.gifחדשות מרכזיות !../images/Emo124.gif

השבוע הסעירו אותנו מלא חדשות מעניינות כמו שרוב השחקנים האהובים עלינו עוזבים ברגעים אלה את הסדרה וחלקם אף עזבו כבר , וכמו הידיעה על הצטלמותו של חואן(פדריקו) בעירום מלא..
הנה כל החדשות..(תודה לאתר הרישמי)..

../images/Emo124.gifחואן ממשיך איתנו? ../images/Emo124.gif

ערפל כבד (מאוד!) סביב השתתפותו של חואן חיל נאברו בעונה השנייה של "פלוריסיינטה". בשבועות האחרונים הגיעו דיווחים כי חואן לא ימשיך בעונה השנייה. לאחר מכן, דווח כי הוא חתם להשתתף בה וכי השתתפותו וודאית. וכעת מגיעות שוב ידיעות שתוכנן חד משמעי- חואן לא ממשיך, סופית. לפני כמספר חודשים החלו לזרום שמועות על כך שחואן חיל נאברו, המגלם ב"פלוריסיינטה" את פדריקו, לא ימשיך לעונה השנייה של הסדרה. חלק מהשמועות טענו כי כריס מורנה החליטה שלא להמשיך איתו בגלל השתתפותו בסדרה למבוגרים "סיפורי סקס של אנשים רגילים" (שלהזכירם, הוא הופיע בה בעירום מלא), חלק מהשמועות טענו שהוא עצמו סירב להשתתף בעונה השנייה כדי לשחק בסדרות אחרות בשנת 2005 (כמו לדוגמא בעונה השנייה של "סיפורי סקס של אנשים רגילים") וחלק מהשמועות טענו שהוא הוצא מהסדרה מסיבה עלילתית כזו או אחרת. לבסוף, לאחר שמעריצי "פלוריסיינטה" זעמו כששמעו על שמועות אלו ולא היו מוכנים לקבל עונה שנייה ללא חואן, הוציאה ההפקה הודעה שתוכנה: "ההשתתפות של חואן חיל נאברו בעונה השנייה של "פלוריסיינטה" וודאית לחלוטין". אמנם כעת, חודש לאחר ההודעה- השמועות חוזרות! השמועות האחרונות לא רק מדווחות כי חואן בטוח לא ממשיך לעונה השנייה (לפי השמועות החדשות- הוא זה שסירב) אלא גם שכריס מורנה מחפשת ממש בימים אלו אחר ה"נסיך" החדש שישחק לצידה של פלורנסיה ברטוטי בעונה השנייה. מספר עיתונים ארגנטינאים ותוכניות רדיו דיווחו בשבוע האחרון כי אחד מהאנשים אותם בוחנת כריס לתפקיד החדש הוא לא פחות ולא יותר מפקונדו ארנה, המוכר לנו בתור מנואלחו מהעונה הרביעית של "קטנטנות" ומעוד עשרות טלנובלות נוספות.

../images/Emo124.gifקספר מגיע ל"פלורי../images/Emo124.gif

לא, אנחנו לא מדברים על רוח הרפאים- אלא על השחקן קרלוס קספר שייצטרף אל צוות השחקנים של "פלוריסיינטה" ממש בקרוב וישתתף בה עד לסוף העונה. כריס מורנה לא מפסיקה לרענן את הקאסט (צוות השחקנים) של "פלוריסיינטה" כל שני וחמישי, והפעם צירפה לצוות את קרלוס קספר, ששיחק גם ב"קשר דם", "סנטרל 099" והגיע ל"פלוריסיינטה" הישר מהסט של "התשוקה". קרלוס קספר ייגלם דמות משעשעת במיוחד שתהיה קשורה אל ביבה, הדמות אותה מגלמת מירטה וונס (מיצ'י מ"המורדים"). השניים צפויים להתאהב ולפי ההבטחות צפויות להיות להם עלילות מרתקות, משעשעות ומרגשות. עוד נוכל לספר לכם כי קרלוס קספר שיחק גם בסרט "קטנטנות- פינת האור", בתור אחד מאנשי העיירה שרוקד עם אלחו בשיר "הכל, הכל" (הוא מופיע גם בתור ניצב בהמון סצינות נוספות בסרט, אך הסצינה הכי בולטת שלו היא כשהוא שר ורוקד ב"הכל, הכל").

../images/Emo124.gifוודאי- חואן לא ממשיך../images/Emo124.gif

אחרי כל השמועות, המהפכות והידיעות הסותרות, עכשיו זה וודאי- חואן חיל נאברו, המגלם בעונה הראשונה של "פלוריסיינטה" את פדריקו- לא ממשיך לעונה השנייה. והמועמדים להחלפה? בנחמין רוחאס, לוקאס פיררו (מישל מהעונה השביעית של "קטנטנות") ופאביו די תומאסו. מי מהם ייחליף את הדמות הראשית? עכשיו זה כבר רישמי- עקב חילוקי דעות בין חואן חיל נאברו לכריס מורנה, הוחלט שחואן לא ימשיך לעונה השנייה של "פלוריסיינטה" שתצולם בשנת 2005 (חלק טוענים שחואן הוא זה שסירב להשתתף בה וחלק טוענים שכריס היא האשמה בדבר) ויוחלף בשחקן חדש שייגלם את הדמות הראשית החדשה לצד פלורנסיה ברטוטי. כריס מורנה בוחנת בימים אלו את האפשרויות ובודקת במי היא מעוניינת ל"פלוריסיינטה" 2005 (העונה השנייה). אחת מהאפשרויות שהיא העלתה היא אפשרות שבה פרנקו, הדמות אותה מגלם כיום בנחמין רוחאס- ייהפך לדמות ראשית, ייקבל יותר זמן מסך וייהפוך לבן זוגה החדש של פלור. במידה וכריס תחליט לבצע את המהלך הזה ולא להביא שחקן חדש- בנחמין רוחאס ייהפך לשחקן הראשי החדש בעונה השנייה. עוד אפשרות שכריס בוחנת הוא פאביו די תומאסו, אחד מהשחקנים היותר חמים בארגנטינה כיום. פאביו מוכר בתור לאוטרו מ"לב אמיץ" (Padre Coraje) כך שצופי "לב אמיץ" הישראליים כבר מכירים אותו מהסדרה הזו. הוא השתתף גם ב"קשר דם" שגם משודרת בארץ. חוץ משתי הסדרות האלו הוא הופיע גם בסרט הקולנוע"להוריד את הדגל" בשנת 1997, שם הוא התגלה לראשונה. תמונה של פאביו מימין. האפשרות האחרונה שנשקלת כרגע היא לוקאס פירארו, המוכר לכולנו בתור מישל הרשע מהעונה השביעית של "קטנטנות"! לוקאס השתתף ב"קטנטנות" בשנת 2001, בעונה השביעית, בתור האח המרושע של לידיה שסוחט את מילי ובפרק האחרון גם קושר אותה לכיסא בחדרה. חוץ מ"קטנטנות" השתתף לוקאס גם ב"לב אמיץ", "הרגלים ארגנטינאיים", "קצ'ורה", "קיץ נצחי", "כמוך וכמוני", "אהבה אסורה" ועוד רבים וטובים.

למעלה