../images/Emo118.gifראיון עם רונה../images/Emo118.gif
ראיון עם רונה!
קודם כל , רונה , מה שלומך ?
בסדר, הרגע קמתי
בוקר טוב(השעה היא 17:06)..אז איך זה לנהל את הפורום?קשה?
רוב הזמן זה ממש לא קשה ... דבר ראשון אני לא לבד, אני עם ירדן, אז זה מתחלק. וחוץ מזה גם בקטעים שזה טיפה פחות קל זה עדיין נחמד אז לא מרגישים. וכבר היו זמנים יותר מבולגנים בפורום המורדים אז פה עוד רגוע ... בינתיים.
מה הפירוש הכינוי המפורסם "רונה מאחיו" ?
ממש מפורסם. לא קשה להבין ... לא היה לי רעיון לכינוי אז לקחתי השראה מכל אלה ששמו את השמות משפחה של מי שהן אוהבות בסדרה ועשיתי גם. בגלל קוקו
אוקיי..איזה עוד סדרות של כריס מורנה ראית בעבר?
קטנטנות, פינת אור והמורדים
איזה עונות ראית מכל סדרה ?
הכל חוץ מעונות 5-6 של קטנטנות שראיתי הרבה פחות כי זה התנגש לי עם שעות של בצפר.
איזה שחקן מכל סדרה של כריס מורנה את הכי מעריצה?
מקטנטנות את קמילה
, מפינת אור אין מישו מסויים ... אני אוהבת את מריאנה ואאוחניה ומהמורדים את כולם אבל הכי את קוקי
. זהו נראה לי. למרות שאני בכללי אוהבת את כולם בכל הסדרות בפלורי אני בינתיים אוהבת את כולם בערך באותה מידה. *ברגע זה רונה נטשה אותנו למען האוכל..אך היא חזרה..עם תשובות מעניינות במיוחד*
את מנהלת עוד פורומים בתפוז ?
כן
איזה ? ממתי כל אחד? ולמה?
את פורום המורדים אני מנהלת לא זוכרת האמת ממתי. צריכה לבדוק את זה. ולמה ? כי ככה ... כי רציתי. הייתי בפורום די הרבה זמן לפני והיו צריכים מנהלים וכנראה התאמתי. את פלורי אוטומטית התחלנו אני וירדן לנהל בגלל הקרבה של זה למורדים מהרבה בחינות. וזהו ... היה ברור לי שאני אוהב את הסדרה אז הסכמתי לנהל גם אותו.
את בקשרים עם ילדים מחברי הפורום באמצות אייסיקיו/מסנג'ר/טלפון וכד ?
כן ... אייסיקיו ומסן.
היית בפגישות של פורומים ?
לא.
איך הגעת למסקנה שאת רוצה לנהל פורום?ומה עשית בשביל זה ?
לוידת, הציעו בפורום למלא טופס לניהול והיה לי ברור שאני רוצה כי חשבתי שאני מסוגלת ... אז מילאתי טופס.
פגשת את השחקן האהוב עלייך או שחקנים אחרים?
לא
אבל עדיין יש בי תקווה שזה יקרה יום אחד.לא תקווה גדולה אבל תקווה.
ואם היית פוגשת אותוו מה היית אומרת לו ?
רוב הסיכויים שלא הייתי אומרת כלום. הייתי נכנסת להלם והייתי שוכחת אפילו את הקצת ספרדית שאני עוד כן יודעת. פשוט הייתי שותקת ובוהה. עד שהייתי יוצאת מזה, אלוהים יודע אחרי כמה זמן
איזה שיר את הכי אוהבת מכל סדרה של כריס מורנה שראית?
שאלה קשהההההההההההההה. אין לי כזה דבר. אני לא מסוגלת לבחור ... סורי.
ואולי בכל זאת ?
באמת שאין. תמיד שואלים את זה וקשה לי לבחור. כל פעם אני אוהבת משו אחר יותר וזה משתנה כל יום יומיים. אחד השירים שהכי אהבתי בקטנטנות היה "איי אמור". אבל לוידת ... קשה לי. אני מאוד מאוד מאודדדדדדדד אוהבת את "מי וסטידו אזול" בפלורי ... אבל אני אוהבת בכללי את כל השירים. די. אני לא אוהבת להחליט ! שאלה קשה לי.
וזהו סופו של ראיון מרגש..רונה?מסר קטן לאומה?
בתור מנהלת - תתנהגו יפה ואל תעשו לירדן חיים קשים כשאני לא אהיה כאן. בתור רונה - תמשיכו למרוד ! אה, זה לא הפורום הזה ?? אז רק שתאמינו בעצמכם ותעשו מה שטוב לכם ומה שהלב שלכם אומר
זהו
תודה לך!!!!
..למה פרצוף עצוב? ואין על מה...
כי נגמר..
אה חחח אני אוהבת שאלונים וסקרים וכל דבר שצריך לענות עליו ... היה נחמד.