מין סקר חמוּד.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמין סקר חמוּד.

[URL='http://']בכמה הופעות של אינפקציה היית ?[/URL] [URL='http://']באיזו הכי נהנת?[/URL] באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ?

סקר חמוד :)

בכמה הופעות של אינפקציה היית ? 2 ‏באיזו הכי נהנת? בניצנים. באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? בהופעה שהיתה השבוע בבארבי

NimaZ

New member
נממ.../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

בכמה הופעות של אינפקציה היית ?2
‏באיזו הכי נהנת? ממ.. ניצנים באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? כל השאר?

שלי

בכמה הופעות של אינפקציה היית ?הייתי ב3 הופעות! ‏באיזו הכי נהנת?האחרונה בבארבי! באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? פיספסתי את ההופעה ברוק העצמאות והייתי רוצה להיות

../images/Emo187.gif

בכמה הופעות של אינפקציה היית ? 1 חחחח ‏באיזו הכי נהנת? בזאת שהייתי בה חחח באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? בכל הופעה טובה שלא הייתי בה

צלילוש3

New member
../images/Emo187.gif

בכמה הופעות של אינפקציה היית ?1... ‏באיזו הכי נהנת? בזאת שהייתי בניצנים באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? בכל הופעה טובה כמובן

ס ט י י ק

New member
>_<

‏בכמה הופעות של אינפקציה היית ?בסביבות ה5 ‏באיזו הכי נהנת?ניצנים\נמלה באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ?כל ההופעות בבארבי.

קהקהקה

הייתי ב8 הופעות של אינפקציה הכי נהנתי באחרונה - 22.10.05 בת"א לא הייתי בהופעת 'לילה לבן' עם אטליז בעזריאלי(כי היא התבטלה.:)) אבל נראה לי שבטח היה ממש טוב להיות שם... ^_^

אממממממ

‏ בכמה הופעות של אינפקציה היית ? 3 ‏באיזו הכי נהנת? בניצנים! באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? זאת שהיית בבארבי לפני מספר ימים...גם פולנים וגם טמפון עם דם!

orkerist

New member
-_-

בכמה הופעות של אינפקציה היית ? 4 כולל ניצנים ‏באיזו הכי נהנת? השנייה, זאת שהייתה בפורים בכפ"ס באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? הראשונה שלהם:X

rotemtem

New member
../images/Emo13.gif

בכמה הופעות של אינפקציה היית ? אממ..3, ברוק העצמאות, ניצנים ובהופעה שהייתה בראשון לציון... ‏באיזו הכי נהנת? בניצנים..!! באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ?אממ...הייתה הופעה בבארבי..ב1/7 אני חושבת...רציתי ללכת אליה אבל לא יכולתי בסוף...

אפרת גוש מתה

‏בכמה הופעות של אינפקציה היית ? שתיים. ‏באיזו הכי נהנת? האחרונה שהייתי בבארבי.היה מגניב! באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? בהופעה הקודמת בבארבי לא הייתי ורציתי ללכת-אבל חפיף כי הלכתי לזו שבאה אחריה ואלך גם בחג הסופגניות.

icy rain drop

New member
תשובות חמודות לא פחות

בכמה הופעות של אינפקציה היית ? אחת, ה22.10 ‏באיזו הכי נהנת? באותה אחת
איך זה יכול לקרות באיזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? חנוכה הקרוב, יאי! מקווה שאהיה באמת.

למעלה