מין סקר קטן חמוד

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמין סקר קטן חמוד ../images/Emo13.gif

בכמה הופעות היית של אסף ? באיזה הכי נהנת ? איזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ?

טולייצ

New member
בושה לי

בכמה הופעות היית של אסף ? אחת,וגם זו לא הייתה בדיוק הופעה של אסף,זו הייתה הופעה של ערן צור,שאסף ושלומי שבן התארחו,אבל היה שווה כל רגע!
באיזה הכי נהנת ? בזו,מן הסתם
איזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות ? הופעה מלאה של אסף!

ממ...

בכמה הופעות היית של אסף? לא הייתי, אבל ראיתי אותו בהופעת בכורה של עברי לידר. באיזה הכי נהנת? אהה.. איזה הופעה לא היית והיית רוצה להיות? בכל הופעה...?

N o l o g o

New member
../images/Emo122.gif

ממ ההופעות היחידות שראיתי בהן את אסף, היו בהופעת בכורה ל"זה לא אותו דבר" של עברי, ובניצנים, כשתערובת אסקוט הופיעו.. אז בהופעה שלמה של אסף לא יצא לי להיות..=( ואני מקווה שייצא לי [מה שאני לא מאמינה] לפני הגיוס ללכת להופעה טובה שלו..

idomenta

New member
"לבד לבד" בירושלים ובעיר הבירה

בעיר הבירה הופיעו אסקוט והיה אדיר עוד יותר מניצנים כי הוא הופיע 5 שירים שלו ונורא נהנתי! ובסיבוב של "לבד לבד" יצא לי לפגוש אותו והיה מאוד מיוחד ואינטימי בהופעה . הייתי נותן את אמא של בשביל לחזור אחורה וללכת להופעה המפורסמת שקיום היא דיסק ה"לייב" שלו .

מתןפ

New member
אממ..

הייתי ב-4 א.א וחברים ההופעה המדוברת עם ברי,אביב,שלמה ארצי, אריק סיני, אשתו, האסקוטים, קרני פוסטל, האחיות פיק הייתי מוותר על זאת ועוד 3 של "לבד לבד" בכולם נהנתי, קסומות ביותר הופעה שהייתי רוצה להיות? "לבד לבד עם קרני פוסטל", אחת מהן

למעלה