מישהו יודע

• פותח הנושא J92
  • פורסם בתאריך

J92

New member
../images/Emo54.gifמישהו יודע

אולי מה הכתובת המדויקת של הצוללת הצהובה בירושלים?(שם נערכת ההופעה ביום ראשון)

בוא נעשה חשבון יחדיו ../images/Emo132.gif

היום התאריך הוא ה6.7.06 ההופעה בתאריך 13.7.07 מה6.7 ועד ל13.7 כמה ימים יש? 1...2...3...4...5...6...7? אמממ 7 לא? ואם היום יום חמישי. אז איזה יום יהיה בעוד שבעה ימים? אוי איזה קטע! גם יום חמישי :) עכשיו בוא תסביר לי איך הגעת ליום ראשון חמודי? ובגלל שבכל זאת אני אדם נחמד: רח' הרכבים 13, א.ת. תלפיות, ירושלים טלפון: 02-6794040 ואם תרצה בקישור המצורף יש גם מפה איך להגיע אליה: http://www.yellowsubmarine.org.il/contact_us.asp

J92

New member
../images/Emo54.gifחמודה.

בשבילך, וככה הודיעו לי במסר מהיר,אז אל תדבר אלי כיאלו אני מפגרת. תודה על הכתובת.

sabag12

New member
../images/Emo54.gif"חמוד",

אתה לא צריך להיות קטנוני זה שהרביצו לך בבית ספר ורק למדת חשבון יש גם כאלה שלא יודעים אז לך תדפוק תראש בקיר. עד שתהיה אדום
ביי.

J92

New member
../images/Emo54.gifאלוהים..

ביקשתי כתובת בסה''כ אל תתנפלו עלי טח,קיבינמט

J92

New member
../images/Emo54.gif |דופקת את הראש בקיר|

סליחה מרוב עליות חשבתי שדיברת אלי אוש אני צריכה לקרוא כל דבר פעמיים ערב נעים

כן הרביצו לי המון,אני בעצם "שוקי"

*רץ לדפוק את הראש בקיר כי רן המלך אמר* ואיך ידעת שאני פשוט מת מקנאה באדום שלך? שמתי פתק בכותל שאלוהים יתן לי אדום בפורום אינפקציה כמו רן המלך. אני אולי לא אדום באף פורום. אבל יום אחד אולי אהיה כחול. מה שאתה בחיים לא תיהייה. ואגב מי שמע על אדום שנכנס במנהל החדש בכל הזדמנות בגלל שהוא מקנא בו? אתה האדום הכי עלוב ומעורר רחמים שפגשתי,וראיתי הרבה אדומים בחיי... שבת שלום.

sabag12

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"יום אחד אולי אהיה כחול" אם זה הפנטזיות שלך
השם יישמור. חחחח תקבור את הראש בחול, מהר. ש.צ.

J92

New member
../images/Emo54.gifדאמט.

אתה הכחול פה? קטעים,רק באתי לשאול תכתובת להופעה :]

למעלה