משפטים שהם לעולם לא יגידו

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo54.gifמשפטים שהם לעולם לא יגידו../images/Emo70.gif

אזכיר בקצרה את החוקים: צרפו משפטים שלדעתכם אין סיכוי שחברי הפורום יגידן, אם אינכם מכירים את האחרים, צרפו משפט שאתם אף פעם לא תגידו ואנחנו נדע להציג את עצמינו או להסביר. (
דוגמא) שאלות הפעם: שם: גיל: כינוי חיבה: מילה אהובה שמתחילה בג': ותמונה!

AnnabeI Lee

New member
טוב, אני אתחיל../images/Emo122.gif

יעל: "סינית? איכס.." (סינית יכול להתחלף ב: לי, V for Vendetta ועוד כמה דברים) גיא: "אבל היא קטינה" או "גילי צודקת" סלייד: "לא רוצה להתפשט, מה תעשי לי?" אביתר: "טרין, אני אבוא לבקר אותך במהרה ונזדקן ביחד... אה כן ואת החברה הכי טובה שלי ואני אוהב אותך" (
) גילי: "גיאלי צודקת"
או לחלפין "יותר מידי תיקים באפילה" שקמה: "שלום ואהבה לכולם" IC: "די לחשוב" אינביטבל: "גבולות 67!" או "הכיבוש הזה הורג" או "גיאלי צודקת"
לעופר ופנדמוניום אין לי משהו יצירתי אבל מגיע להם מקום בהודעה כי הם כל כך חמודים
שם: גיאלי עזר גיל: 19 כינוי חיבה: טרין, טרינה, טרינ-בייב, גיגי, גהגה, גיאוש וכו' מילה אהובה שמתחילה בג': גיא
ותמונה!

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי, גדולה את, כמה צחקתי!!! אבל... טעית - כי עוד לפני שקראתי את השרשור הזה, כתבתי את אחד המשפטים שאני אמורה לעולם לא להגיד באחת התגובות שלי אליך...
ולגבי ה-"פרוייקט" - מבטיחה לחזור אליכם בעניין אחרי חשיבה מעמיקה.

miss mcmillan

New member
../images/Emo6.gif

בקצב הזה דווקא יש סיכוי טוב שאני אגיד את זה, אבל זה יהיה ברגע של ייאוש לפני המבחן, לא מהלב. חחח אוי אוי אוי. נזכרתי ב"מה תודה? התפשט!" שלך לעופר....

סליידר

New member
משפטים שאתם אף פעם לא תגידו

פרובוקטור: "תשמע סלייד, אני ממש מעריך אותך כל הכבוד אתה באמת באמת אחלה גבר." IC4: "היי סלייד אתה מוזמן לערב התרמה לצה"ל..." גיאלי: 1. "סלייד... אני רוצה שתתפשט, ועכשיו !" 2. "אני מאוד עירנית" 3. "אני לא מצוננת." שם: סליידר כינוי: סלייד מילה: סקס אהובה בג': גיאלי תמונה!

Gilliana

New member
באמת תמונה מאד יפה ../images/Emo45.gif

ואתה באמת דומה לג'רי או'קונל...

miss mcmillan

New member
טוב, אז

גיאלי: "בואו נקים דיקטטורה פאשיסטית בראשות בוש, זו הדרך היחידה לשלום אמיתי עולמי! אה, ושהמשק שלה יהיה מבוסס על סחר בפרוות ובעבדים!"
Boo: "זה מאוד מורכב, יש המון צדדים למטבע, ואני לא באמת יודע את התשובה."
Padenmonium: "ג'יליאנה צודקת, מבחני אייקיו לכל החבורה! (ואני אוהב את בן!)"
Inevitable: "הכיבוש משחית! ואין דין ואין דיין!"
גיא: "מודה, טעיתי."
שקמה: "חבר'ה, תנו חיוך, החיים מה-זה יפים, וגיא, אתה תן לי בראש. אפשר מבחינתי באיזו פינה חשוכה בעזריאלי, אחרי המפגש שאני מארגנת!"
ג'יליאנה: "שפילברג פאסה. קוראסאווה זה ה-דבר!"
מישהו אמר "אני" ולא קיבל? ובאשר לי. אני יעל, אני בת עשרים וחצי (עוד שניה קמטים כבר). כינוי החיבה הכי אישי שלי הוא פשוט יעלי, אבל אני נוטה להתרעם על אנשים שאני בקושי מכירה ושאוטומטית קוראים לי ככה. לכו על בטוח, ולכו על טריש או על מיס, או על "יעלוש", לעומת זאת, אם קצתם בחייכם סופית. אוהבת Gui <יקר> וGuangzu <שזה,מטבע הדברים, גואנגזו>.

miss mcmillan

New member
תודע, תודע ../images/Emo9.gif

טוב, שכחתי את סלייד בל מה שגיא אמר באמת הכי מייצג

זה מדהים שפעם אחרי פעם במשחק הזה

משייכים אלי רק אמירות של מניאק ואל כל השאר דיבורים עיניינים. מעניין מה אני צריך להסיק מזה... כנראה שאתם פשוט טועים
אממ.. מה הם יגידו: טרין: "אני מרגישה נפלא! אני כה עירנית ומלאת מרץ, שאני חושבת שאני אחזור לגור בקיבוץ בארץ". בוו: אין כזה דבר אינסוף! סלייד: "השם שלי הוא..." ("ואני גר ב...") אייסי: "הניק שלי עדיין IC4" ("ועדיין כולם קוראים לי ככה...") עופר: "חשבתי על משהו פשוט וחכם" (ובלי ללחוץ על אותה אות 8 פעמים) מה לעשות עם משעמם: "שלום חבר'ה, מזמן לא כתבתי פה, אני יודע ו..." תפוז אנשים מודיע: "יש כאן עוד מישהו שחושב שהוא פיצח את הצופן של הסרט המאטריקס?" לאחרים, - אני מצטער, אבל לא מצאית משפט עבורכם (אתם כנראה לא מספיק סטאוטיפים...
).

והתשובות על עצמי תמונה

שם: גיא גיל: 19 וחצי כינוי חיבה: גאיוש ומסתבר שגם פרובו מילה אהובה שמתחילה בג': גמליאל (רבי), באמת.

AnnabeI Lee

New member
פלאדין! (../images/Emo25.gif)

"בצפר
", או "נו אז מה אם זה ספויילר", או באופן כללי, מהשו שייעצבן את גיאלי.

למעלה