סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo54.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo157.gif

עושים סדר לקראת החג אפרת אמיתי, מתמחה בטיפול זוגי ומשפחתי בת.ל.מ, תתארח במוצאי שבת בפורום חמותי ואני ותייעץ בענייני יחסים משפחתיים לקראת החג: סדרי ישיבה, מתנות, סכסוכים, העלבות ועוד. רוצים לעבור את החג בשלום? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=610&msgid=96201548 סופשבוע נעים

../images/Emo207.gif בלאקפילד באיןציקלופדיה ../images/Emo3.gif

http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%91%D7%9C%D7%90%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%93

TRANCE ADDICT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואי בהתחלה התחלתי לקרוא וחשבתי שזה אמיתי, אני כזה:"מה.!? אין לאביב זין?!" XD ואז קראתי למעלה שזה אתר הומוריסטי XD

handlessman

New member
מה???

אף אחד פה כמעט לא הספיק לראות... איך מחקו את זה דווקא כששמת... מי שראה יכול להגיד מה שבעיקר היה כתוב שם??

כי אני זה שכתבתי את זה

ואז ישר פירסמתי פה. ואז נמחק. למרות שלא ברור לי למה, אני לא חושב שהיה שם משהו גס.

handlessman

New member
אה

חס וחלילה כתבת פין... שמרת את זה לפחות?? בוורד או משהו?

לא מילה במילה, כי זה די היה מאולתר

אבל משהו בסגנון: בלאקפילד הם השילוב של אביב גפן וסטיבן ווילסון. גפן, שאיבד את הפין שלו בגיל צעיר, לא התגייס לצה"ל בשל חוסר פין. כיום לעומת זאת, יש לו פין. אותו הוא רכש מהזמר/ת דנה אינטרנשיונל דרך Ebay, וכמעט הפסיד אותו לצביקה פיק. הכל התחיל כשאביב גפן נסע לראות הופעה של פורקיופיין טרי, הלהקה של ווילסון. בסוף ההופעה, התגנב גפן, כאשר הוא מחופש לאישה, אל מאחוריי הקלעים, שם הוא העניק מין אוראלי לכל חברי הלהקה. כאשר ווילסון משך בפיאה וגילה שגפן הוא גבר, כולם פחדו שהסוד יצא לאור. גפן הבטיח לא לספר לאיש מה שקרה באותו חדר, בתנאי שווילסון יקליט איתו אלבום. משהו כזה... (וכמובן שהכל בצחוק)

handlessman

New member
../images/Emo207.gif יודעים...

למה המקסימום בפרופיל (לגברים) זה 97 ולא 100? בגלל שחסר לנו חלק מהגוף... העורלה! לנשים המקסימום זה גם 97... אולי כדי לא לעשות אפליות... רק שהפעם זה בכיוון ההפוך חח

handlessman

New member
איןציקלופדיה זה פרודיות

אבל בלי קשר הנה דברים על בלאקפילד מוויקיפדיה: 1) בלאקפילד 2) האלבום הראשון 3) האלבום השני

למעלה