סכמ"ש חתולי

veredmp

New member
../images/Emo54.gif סכמ"ש חתולי ../images/Emo54.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אוהבים חתולים? http://www.youtube.com/watch?v=GTxW3GWZ5hI סופ"ש מעולה לכולם

איריס מ

New member
מסכמש"ת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "פעם", "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "ילדה שהתבגרה", "האור יזרח גם בנפרד". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מבול", "תקופה של שינויים", "לוקח ת'זמן". תמונת/פליקס השבוע: תהנו מההופעות
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "שולחן לחמישה". ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לא היה משהו ספציפי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כאבים בכתף שתודה לאל נראה לי שעברו. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: נטולת ציפיות מיוחדות. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: רגוע. שאלת בונוס: אוהבים חתולים? יש לי 2 חתולים בחצר שיעידו על כך

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):באה אליכם,טיפה טיפה,אף אחת...(ובקצרה,הרגילים שלי!!!)... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אביב גפן-אלבום לילות לבנים,יהודית רביץ-מילה טובה+הילדה הכי יפה בגן+באה מאהבה...קרן פלס-לרוץ לרוץ+רכבת באירופה... תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות :S לא שאני עוקבת אחרי זה אבל זה הדבר היחיד שיצא לי לראות השבוע, במקרה היה הישרדות וראיתי, כמובן שנרדמתי ביום רביעי לפני האח הגדול... ציטוט/י השבוע:"לא נכנס לי לפייסבוק מהאייפון!!!" חפרתי לכולם בקשר לזה, ככה זה שאתה רגיל כל היום להיות בפייסבוק,ואין פייסבוק, כי האייפון נדפק, ואתה כל היום לא בבית :S איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום ראשון הופעה של מירי בזאפה, טרנקוויל ביום רביעי (העיסוי שלי חחח), ימי כושר בסטודיו סי (אני מאוד נהנת מזה!!!) והתחלתי דיאטה ביום שני שאני עומדת בה יפה אז זה גם משמח:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:תנחשו לבד, האייפון הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מבאס אותי...אוף:( כאילו מה?! עד שהכל טוב, וכיף לי ואני עושה כושר ומרגישה טוב עם עצמי , וטוב לי בעבודה... תמיד יהיה משהו שחייב להרוס לי?!?!?!?!? והפעם האייפון החליט שתורו לעשות את זה:S משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אני כנראה נוסעת סופ"ש הבא לחיפה עם חברות:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:כן,היה מדהים!!!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:כמעט מצויין:/ שאלת בונוס: אוהבים חתולים?מאוד מאוד!! למרות שאני מעדיפה כלבים, גידלתי 2 כלבות בחיי,כרגע אין לי וזה חסר לי מאוד:/ הכלבה הראשונה היתה שהיתי ילדה קטנה (ואתם לא רוצים לדעת מה קרה לה) :/ והכלבה השניה היתה עד לפני שנה והיא נפטרה כי היא היתה חולה ומבוגרת, וממש ממש ממש היתי קשורה אליה..והיה לי מאוד קשה האובדן שלה, והשיר "לילות לבנים" של אביב גפן, שממנו הכינוי שלי גם בפורום, תמיד מזכיר לי אותה... בשבילי השיר הזה עליה..למרות שאביב בכלל כתב אותו על סבתא שלו שנפטרה:S וכן אני יודעת שהשאלה נשאלה על חתולים,אני פשוטט מעדיפה כלבים:)

veredmp

New member
מיאוו חתולה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שמעתי אתמול את "חדשות טובות" אחרי מלא זמן שלא שמעתי אותו. היה מעולה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רכשתי את הדיסק החדש של רוקסט. הם פשוט לא השתנו
תמונת/פליקס השבוע: שימו לב לסעיפים 1 ו-4
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ראשון
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום ראשון ויום חמישי (הופעות של קרן ושל מירי).
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה כיף. הופעה פשוט מעולה!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מצלמתי (רכשתי מצלמה חדשה! אני עדיין לא מבינה כל מה שהולך איתה, היא מתוחכמת מדי בשבילי
)
שאלת בונוס: אוהבים חתולים? מתה על חתולים!!

veredmp

New member
דרך אגב

לא שזה באמת משנה למישהו, אבל כשכתבתי ששמעתי את "חדשות טובות" אחרי מלא זמן שלא שמעתי אותו, התכוונתי לדיסק, לא לשיר. את השיר אני דווקא שומעת כל הזמן, זה הצלצול שלי בסלולרי

Rony 05

New member
אני גם היום שמעתי את הדיסק

כמה פעמים ממש נהנתי

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif מאווווווווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo54.gif

אני תמיד אלך עם "סופ"ש חתולי" רעיון נהדר
אהבתי. שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"אם זאת האהבה שלך" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
ממ לא יודעת... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
אוי יש לי כ"כ הרבה ... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
לא זוכרת איזהשהוא יום ספציפי, כולם שמחים בטבעי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
ממממ לא היה משהו מיוחד... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
אני לא יודעת מה איתכם אבל - אני מחכה מאד לפורים!!!!!!!! החג האהוב עליי בשנה, וכבר יש לי תחפושת... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא. בקרוב...
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
נפלא שאלת בונוס: אוהבים חתולים?
אוי אלוהיייייייייייייייייייים, חתולים, הם אהבת חיי מאז שאני מכירה את עצמי ....אז כן מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד, אני הכי אוהבת חתולים שאני מכירה
וורד, הקלים ששמת פשוט ה-ר-גגגגגגגגגגגג אותי, איזה שעה אני רק צוחקת, פשוט התקפת צחוק, לא יכולתי יותר...
זה היה הדבר ה-כ-י חמוד ומצחיק שראיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל שאני לא צכה לשירותים כי הייתי פשוט עושה במכנסייםםםםםםם
חחחחחחחח....ענק אין מילים!

מסכמת לפני שסוף השבוע נעלם לו../images/Emo13.gif סכמ"ש חתולי

.
שיר/י השבוע שלכם של מירי-כל הדיסק האקוסטי,נובמבר,מה עשית, יום ראשון,ככה זה.
שיר/י השבוע שלכם לא של מירי-כל מיני של ירדנה ארזי קניתי את האוסף שהיא הוציאה,תן-רוני דלומי חלומות מתגשמים,לא בת 16-ריטה ועוד אי אילו יש לי בפלאפון.
תמונת פליקס השבוע-
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע-סדרת השבוע שלי-סימני שאלה,פלפלים צהובים,סרט השבוע-הלהקה,ויקי כריסטינה ברצלונה.
ציטוט/י השבוע-תעשי לה חפיפה,פן צבע כל שאת מוצאת לנכון כדי להכשיר אותה.
איזה יום היה הכי מוצלח דבר שהרים לכם את מפלס מצב הרוח- סוף השבוע הזה היה הכי מוצלח מכל השבוע הזה בילוים עם בן הזוג שלי אתמול הופעה של אלי ומריאנו היום בילוי משותף עם עוד חברים שלנו.
משהו שהוריד לכם את מפלס הרוח-עקרו לי שן
ביום ד ו
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-לא יודעת סתם לחזור כבר לשגרה
האם פגשתם את מירי השבוע-ממש לא
כסמו את השבוע שלכם במילה אחת-סביר לא יותר |
שאלת בונוס-אוהבים חתולים-כן זו חיה חמודה מאוד לבעל הבית הקודם שלי היה חתול שמן עצלן ומפונק שכל היום השתזף בשמש בגינה של הבניין ויש לי תמונה שלו אבל לא על המחשב הזה. שבוע טוב

pRimaVeriTaVIV

New member
רק בגלל החתולים! ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "לרגע נדמה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני שירים מהאלבום "הנה באתי הביתה" תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול
ציטוט/י השבוע: "הלו?" ואני מעדיף שלא להסביר
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי, לא הייתי בבי"ס
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עייפות... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה בברל'ה!
וכנס של הצבא האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: איפהפורים????? (תדמיינו שזאת מילה אחת
) שאלת בונוס: אוהבים חתולים? מאוד! אבל אני לא איש של חתולים או של כלבים, אני פשוט אוהב את כולם באותה מידה
אני גם אוהב חיות אחרות, בעצם את רובן חוץ מחרקים למיניהם...

למעלה