סקס לא מוגן

sutul

New member
גם הפטיטיס A,B ו C

A בהעברה פקאלית אורלית (מהישבן לפה) B וC ביחסי מין לא מוגנים

resputin

New member
ב"לא יקרה כלום" הוא יכל גם להתכוון שלא תהיה

חדירה. :) כך או כך, זה לא משנה את העובדה שלטעמו סקס בלי קונדום הוא טוב יותר.

רסקול

New member
עם מי אתה הולך?

חוצמיזה שאני אוהב לגמור בפה , והרבה לא אוהבים את זה, אז זה אחלה פיתרון.

white star

New member
../images/Emo54.gif סקס לא מוגן

נניח אתם מכירים בחור, הכל אחלה ואתם ניגשים לקטע המיני איתו. כאשר מגיע שלב החדירה, הבחור לא מעוניין להיות עם קונדום או לא רוצה שתהיו עם קונדום (כל אחד לפי העדפת האקטיבי\פסיבי שלו) ומנמק את זה בכך שנורא לא נעים לו עם קונדום. תזרמו הלאה איתו או שתגידו "אין קודנום, אין מצב"?

resputin

New member
אני מעולם לא נעלמתי יקירי.

מצא את דרכך למסנג'ר שלי. אני מתגעגע אליך :)

שמופי שלי...

אני והמסנגר קצת בניתוק לאחרונה, התחילו הלימודים ואני לא תמיד מול המחשב ואנשים קצת נעלבים אם אני לא מגיב להם. אז החלטנו לקחת הפסקה אני והוא.

lowandwet

New member
בוודאי שרק עם קונדום

למרות שכבר בא לי להרגיש איך זה בלי, אף פעם לא ניסיתי. אבל זה יחכה למישהו רציני

v o d a

New member
אין מצב

רק המחשבה על הסרטים המיותרים שאני עלול לעבור מלחיצה מאוד..

j u a n

New member
היום ממש לא. לפני כמה שנים חטאתי פעם אחת,

אבל לא עוד. הסיטואציה באמת הייתה כ"כ מחרמנת, ולא היה קונדום. מה שכן, היה יופי של זיון. משאית צבאית במרכז הפלוגה, כל החיילים שלי ישנים מסביבה, והשומרים מאירים לפרקים עם הפנסים לתוך המשאית... אז בשביל קונדום נוותר על התענוג?

רסקול

New member
אין סיכוי בעולם שאשכב עם מישהו

בפעם הראשונה ואחדור בלי קונדום . אבל אני קיצוני יותר, אני מרשה למצוץ לי רק עם קונדום [ככה גם אפשר לגמור לו בפה והוא לא "סובל" מזה
]

white star

New member
../images/Emo54.gif גם אני בדיעה של כולם

שאין קונדום, אין מצב. כשהייתי עלם צעיר ורק גיליתי שאני אוהב גברים והגשמתי את זה, לא בדיוק הקפדתי על קונדום (הייתי ילד מטומטם, מה לעשות). בכל אופן, זה לפעמים פשוט מדכא ההבדל של כמה יכול להיות הרבה יותר טוב בלעדי הקונדום. אני מחכה שימציאו חומר הגנה שפחות הורס את ההנאה

AVIV172

New member
רק עם קונדום

למרות שלפעמים היצר כ"כ חזק וכמעט גובר על ההגיון..

danlevi1974

New member
אין קונדום אין מצב ../images/Emo70.gif

בשביל מה לדפוק את החיים האלה? בשביל זיון? לי זה לא מתאים. הרי כתוב בכלל מספר 1: צא מדי הנחה שהפרטנר שלך חולה במחלות מין. נו? מה ת'אומר?

למעלה