סקר בראשון
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifסקר בראשון ../images/Emo152.gif.

שם: גיל: מיקום בארץ: מזל: האם אתה: מאוהב? מעשן? לומד? מדבר הרבה בטלפון? אוכל בשר? כמה כסף יש לך כרגע בארנק? כותב בלוג? אוהב להצטלם? מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? היית מאוהב? התנשקת? הברזת למישהו בלי להודיע? סגרת את הפלאפון? היית במסיבה? היית בהופעה? דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? ביקרת את סבתא וסבא? היית בצפון? היית בדרום? היית בחו"ל? עישנת? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ישנת אצל מישהו? אכלת משהו מגעיל במיוחד? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? קנית משהו? גנבת משהו? וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? מאמין באמונות טפלות? על מי אתה הכי סומך? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה יש על הפד לעכבר שלך? אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? סרט אהוב? ספר אהוב? זמר\ת אהובים? אתה מנגן על משהו? אתה אוהב את עצמך? גרבבים קצרות או עד הברך? מה אתה אומר הכי הרבה? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?

:)...

שם: תהילה. גיל: עוד מעט 17
מיקום בארץ:דימונה
מזל: נאחס
האם אתה: מאוהב?
מעשן? כבר לא. לומד?
מדבר הרבה בטלפון?
אוכל בשר?
כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 368 וחצי
כותב בלוג? לא. אוהב להצטלם? לא כ"כ. מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? יום שישי שעבר. היית מאוהב? כרגע
התנשקת? היום. הברזת למישהו בלי להודיע? לא קרה כזה דבר. סגרת את הפלאפון? כיפור. היית במסיבה? יום שישי שעבר. היית בהופעה? דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום. ביקרת את סבתא וסבא? -- היית בצפון? לפני שנה בערך. היית בדרום? אני גרה בדרום
היית בחו"ל? לפני 3 שנים. עישנת? נרגילה? ביום שישי עישנתי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. ישנת אצל מישהו? יום שישי. אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא זוכרת. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכרת. קנית משהו? בסוכות.? גנבת משהו? לא גונבת
וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? הרבה!!.. 17-18 שעות. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 3-4 ימים. מה מוטו שלך? חייה ותן לחיות! מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות! אתה אוהב לשיר? לא! מה החולשה הכי גדולה שלך? יש הרבה. יש לך ביטחון עצמי? לא! מאמין באמונות טפלות? לא! על מי אתה הכי סומך? אליאור איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד. אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן
סרט אהוב? קומדיות למינהם! ספר אהוב? שבועת רחל. זמר\ת אהובים? יש הרבה! אתה מנגן על משהו? ניסיתי פעם ללמוד על גיטרה. לא הלך לי כ"כ. אתה אוהב את עצמך? לא. גרבבים קצרות או עד הברך? תלוי מתי. בחורף עד הברך, בקיץ קצרות. מה אתה אומר הכי הרבה? ? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אליאור. יומטוב:)

zoe5

New member
היה לי יום רע-לא טוב

שם: זוהר גיל:16 וחודש מיקום בארץ:מרכז מזל: מאזניים האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? כן מדבר הרבה בטלפון?לא אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?40 כותב בלוג? כן אוהב להצטלם?כן מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? יום שישי היית מאוהב?כן התנשקת?לא הברזת למישהו בלי להודיע?לא סגרת את הפלאפון? לא היית במסיבה? כן היית בהופעה?לא דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?כן ביקרת את סבתא וסבא?לא היית בצפון? לא היית בדרום? לא היית בחו"ל?לפני שבוע עישנת? נרגילה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא ישנת אצל מישהו?לא אכלת משהו מגעיל במיוחד?לא צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?לא קנית משהו? לא גנבת משהו?לא וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?16 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?48 בערך מה מוטו שלך?אני שחור משמע אני קיים מה הפחד הגדול ביותר שלך?להיות זקנה אתה אוהב לשיר?רק אם זה כולל זיופים מה החולשה הכי גדולה שלך?חוסר אהבה יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?עצמי וגם בקושי איזה ספר אתה קורא עכשיו?האלכימאי מה יש על הפד לעכבר שלך?שולחן אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? dream dether סרט אהוב? עכשיו ולתמיד ספר אהוב? הסודות האהובים של אטלנטיס זמר\ת אהובים?אין ספציפי אתה מנגן על משהו?גיטרה אתה אוהב את עצמך? כן ולא גרבבים קצרות או עד הברך?עד הברך מה אתה אומר הכי הרבה?מגניב מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא

ס ט י י ק

New member
../images/Emo9.gif

שם:הדר גיל:14 מיקום בארץ:קרית חיים מזל:סרטן האם אתה: מאוהב?לא מעשן?לא לומד?כה מדבר הרבה בטלפון?כה אוכל בשר?
כמה כסף יש לך כרגע בארנק?152 ו10 אגורות. כותב בלוג?כה אוהב להצטלם?לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?שלשום היית מאוהב?המ התנשקת?המ הברזת למישהו בלי להודיע?המ סגרת את הפלאפון?המ שלשום היית במסיבה?המ היית בהופעה?ב22.10
דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?המ ביקרת את סבתא וסבא?יומשישי היית בצפון?אני גרה שמה>< היית בדרום?בחופש, היית בחו"ל?בחופש עישנת?לפני שעה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?המ ישנת אצל מישהו?המ אכלת משהו מגעיל במיוחד?היום צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?לא קנית משהו?המ אתמול גנבת משהו?שלשון וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?27 שעות בערך? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?45 שעות בערך מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? לא מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך? איזה ספר אתה קורא עכשיו?נה מה יש על הפד לעכבר שלך? דגל ארה"ב עם נשר וכתוב peace
אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?לא סרט אהוב? ספר אהוב? זמר\ת אהובים?אביב גפן,עברי לידר אתה מנגן על משהו? אתה אוהב את עצמך?לא גרבבים קצרות או עד הברך?בחורף ארוך בקיץ קצר:] מה אתה אומר הכי הרבה? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה.

Gefi Giraf

New member
טם טם טם

שם: ג'פי גיל:18 וחצי מיקום בארץ: ראש פינה מזל: סרטן האם אתה:כן מאוהב?לא מעשן?לא לומד?לא מדבר הרבה בטלפון?לא יותר מיד אוכל בשר?כמה שיותר כמה כסף יש לך כרגע בארנק?178 ש"ח, אבל 120 מתוכם זה לשלם לחדר כושר כותב בלוג?כן אוהב להצטלם?לפעמים מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?ביום שישי היית מאוהב?כמה חודשים התנשקת?שישי. לא, בעצם טכנית זה כבר היה שבת הברזת למישהו בלי להודיע?אף פעם סגרת את הפלאפון?שישי בצהריים. הייתי במשרד של הבוס היית במסיבה?מזמן יחסית היית בהופעה?שישי דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום. עם אחותי ביקרת את סבתא וסבא?ביום חמישי היית בצפון?כרגע היית בדרום?מזמן היית בחו"ל?אוגוסט עישנת?אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום ישנת אצל מישהו?אתמול אכלת משהו מגעיל במיוחד?תגדירו מגעיל... צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?היום קנית משהו?שישי גנבת משהו?מזמן וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?25 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?50 ומשהו שעות מה מוטו שלך? נקמה ובירה-הכי טובות כשהן קרות מה הפחד הגדול ביותר שלך? שמישהו מהאנשים הקרובים לי יפגע אתה אוהב לשיר? לפעמים מה החולשה הכי גדולה שלך? אמממ... כשבוכים. אני נמס מזה יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? על עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו? סיימתי לא מזמן את הרוזן ממונטה כריסטו מה יש על הפד לעכבר שלך? הפכתי אותו. עכשיו הוא שחור אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כן סרט אהוב?גרין מייל ספר אהוב?אניהו-אתגר קרת זמר\ת אהובים?דניאל סלומון אתה מנגן על משהו?על עצבים אתה אוהב את עצמך?כן גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?אמאשך בפיתה מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?גליה

של ג'ים

שם: ג'ים גיל: 16 ושמונה חודשים מיקום בארץ: קריית טבעון מזל: דגים האם אתה: מאוהב? לא :\ מעשן? חס וחלילה לומד? לצערי מדבר הרבה בטלפון? לא משהו אוכל בשר? יאמי
כמה כסף יש לך כרגע בארנק? בערך 20 שקל
כותב בלוג? פעם, בקושי מעדכן בו אוהב להצטלם? :-{לא ממש מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? כיתה ח' היית מאוהב? שנה שעברה התנשקת? יולי :\ הברזת למישהו בלי להודיע? לא זוכר סגרת את הפלאפון? חחח כשהוא נגנב היית במסיבה? הופעה אחרי אינפקציה בנמלה, 16.4 (שנייים...) היית בהופעה? מופע הארנבות של ד"ר קספר לפני שבועיים בנמלה. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום ביקרת את סבתא וסבא? שבוע היית בצפון? גר שם היית בדרום? מאז הטיו"ש שנה שעברה, מרץ בערך היית בחו"ל? אף פעם :\ עישנת? נרגילה לפני הרבה שנים ונמאס לי באותו יום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא מזמן
ישנת אצל מישהו? חופש אכלת משהו מגעיל במיוחד? שבוע צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? כמה ימים קנית משהו? לא מזמן גנבת משהו? המון זמן וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 16 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 30+ שעות מה מוטו שלך? אין גיהנום יש צרפת+אל תסעו עם ג'פי באוטו! מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד בן משפחה שוב :\ אתה אוהב לשיר? כן ולזייף מה החולשה הכי גדולה שלך? לא בטוח יש לך ביטחון עצמי? לא מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?כמה אנשים איזה ספר אתה קורא עכשיו? כרגע כלום מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? נכון סרט אהוב? סנאצ'
ספר אהוב? מלאכים ושדים, פרנויה, צופן דה וינצ'י, נקודת ההונאה זמר\ת אהובים? אפיקה
אתה מנגן על משהו? גיטרה אתה אוהב את עצמך? לא גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?המוות מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? רותם

Gefi Giraf

New member
אלדד אמאשך בפיתה!!!

אל תסעו עם ג'פי באוטו??! אני נהג נפלא! אז פעם אחת לא הייתי מרוכז וכמעט הרגשתי אותך. זו סיבה?!

אתה נהג פיקח אבל טמבל../images/Emo11.gif

אתה יודע שזה בצחוק, נו, אם זה היה תלוי בי הייתי נוסע איתך כל יום לביה"ס.. אה רגע, אתה מראש פינה בכלל ולא לומד בביה"ס
אתה יודע שאני אוהב אותך קובצ'י
, עם מי אני יציק לפות על הגג של עזריאלי אם לא אתה?

עכשיו תורי!

שם: קובי קומרז! ביאץ'! גיל:16 מיקום בארץ:אריהל! מזל: אריה! האם אתה: מאוהב? אחושרמוטה!!! מעשן?לא! לומד?כן!!! מדבר הרבה בטלפון? לפעמים אוכל בשר?כה כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 30 אגורות כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?יום שישי אבל ממש קצת היית מאוהב?אני מואהב ברגע זה התנשקת? אתמול בערב הברזת למישהו בלי להודיע?לא זכור לי דבר כזה סגרת את הפלאפון? לא סוגר אף פעם היית במסיבה? ממזמן היית בהופעה?יום שבת שלפני שבועיים. ניראה לי דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אתמול ביקרת את סבתא וסבא? היא גרה פה. למה לי לבקר אותה? היית בצפון? ממזמן.טיול שנתי כיתה י' היית בדרום? המ. לא זוכר היית בחו"ל? לפניי שנתיים עישנת? לפני משו כמו חודש אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?עכשיו! ישנת אצל מישהו?אף פעם אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא זוכר צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? המ... לא קרה קנית משהו?יום שישי גנבת משהו? לא גונב וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?לא יודע. משו כמו 12 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? משו כמו 48 ומעלה מה מוטו שלך? לחיות ת'רגע כי לך תדע פתאום תדרוס אותך משאית מה הפחד הגדול ביותר שלך?מוות אתה אוהב לשיר? כה מה החולשה הכי גדולה שלך? חברה שלי יש לך ביטחון עצמי? כה מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך? על עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קורא ספרים מה יש על הפד לעכבר שלך? פורש (מכונית כזאת) אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן!!! סרט אהוב?יש המון אבל :יחצ"ן המסיבות ספר אהוב? זבנג 8 זמר\ת אהובים? יש המון! אתה מנגן על משהו? גיטרה! אתה אוהב את עצמך? לפעמים גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות. ממש קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? ברוך אשם ו הכל כשר מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? קרן!(חברה שלי) זהו? מה? אבל אני בשוונג!!!

memoria

New member
נדחפת...

שם: חמי גיל: 15 מיקום בארץ: ירושלים של זהב מזל:דלי האם אתה: מאוהב? לא מעשן?ממש לא לומד? כן...הרבה... מדבר הרבה בטלפון? לא ממש אוכל בשר? לא כמה כסף יש לך כרגע בארנק? זהו מספר נורא יפה. 0! עגול ומעוגל כותב בלוג? כן אוהב להצטלם?לא..ממש לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? נוור אוור היית מאוהב? לא הייתי מאוהבת...הייתי דלוקה על אנשים וזה היה בערך לפני חודשיים התנשקת? נוור הברזת למישהו בלי להודיע? הממ..לא סגרת את הפלאפון? הא? לא היית במסיבה? לא יודעת. היית בהופעה? באוגוסט...אוח...לפני המון זמן! דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אמא סלי! ביקרת את סבתא וסבא? הם פה! תמיד פה! היית בצפון? הממ...טיול שנתי... היית בדרום? שנה שנתיים היית בחו"ל? ךלפני כשלוש שנים עישנת? שאלו את זה! לא מעשנת! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ליומן שלי [?] גו פיגור! ישנת אצל מישהו? לפני כמה חודשים... אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא זוכרת. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לפני כמה ימים קנית משהו? נעליים!!!! גנבת משהו? לא =/ ז"א לא גנבתי. אף פעם וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 10 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יומיים מה מוטו שלך? do less live longer מה הפחד הגדול ביותר שלך? פרודיג'י וקריידל אוף פלית' הם מפחידים אותי רצח אתה אוהב לשיר? [את] כן! מה החולשה הכי גדולה שלך? נימאס לי מדברים נורא מהר. יש לך ביטחון עצמי? הממ..בערך.. כן! מאמין באמונות טפלות? בחלק קטן נורא. על מי אתה הכי סומך? על הרבה אנשים דווקא איזה ספר אתה קורא עכשיו? צופן דוינצ'י מה יש על הפד לעכבר שלך? "זיקוקים-אתר הילדים של בתי הזיקוק לנפט" אל תשאלו למה יש לי את זה ={ אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? גרין מייל ספר אהוב? מישהו לרוץ איתו זמר\ת אהובים? ניר טרטר! ו..הממ...קורט קוביין אתה מנגן על משהו? טוב..הממ...הממ... גיטרה...אבל חצי! רק לומדת גאד דמאט! אתה אוהב את עצמך? בטח! הרי אני מושי מושלמת! [סתם...ת'אמת אני לא מחחבת את עצמי מאוד] גרבבים קצרות או עד הברך? איזו שאלה??? למה שואלים בכלל?!?!? עד הברך! באאאארור! מה אתה אומר הכי הרבה? איי דונט פאקינג נואו! מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?

bazzzil

New member
כי בא לי ../images/Emo184.gif

שם:באז גיל:16 בערך... מיקום בארץ:"המרכז".. מזל:בתולה האם אתה: מאוהב?לא מעשן?לא לומד?מנסה... מדבר הרבה בטלפון?לא,בדכ כשמשעמם.. אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?יש לי אגורה,זה מספיק? כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?לא היית מאוהב?מזמן התנשקת?כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן סגרת את הפלאפון?כן,ניתקתי מהר מידי ושקמה ונפתלי ועדי הרגו אותי :( היית במסיבה?שונאת מסיבות היית בהופעה?שונאת הופעות דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?לא ביקרת את סבתא וסבא?סבא מת היית בצפון?דוגית... היית בדרום?לא,שונאת את אילת. היית בחו"ל?לא אבל כולם בפולין עישנת?לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לשקמה ישנת אצל מישהו?שקמה אכלת משהו מגעיל במיוחד?האוכל של הבצפר צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?לא קנית משהו?אוכל גנבת משהו?אוכל וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?לא זוכרת מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?3 ימים מה מוטו שלך?אקונה מטטה מה הפחד הגדול ביותר שלך?ג'ק אתה אוהב לשיר?כן מה החולשה הכי גדולה שלך?להתעצבן יש לך ביטחון עצמי?לא מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?אבא איזה ספר אתה קורא עכשיו?ההוביט של גרר טולקין מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?לא סרט אהוב?שר הטבעות ספר אהוב?ההוביט זמר\ת אהובים?ממממממ יוני בלוך אינפקצי'ה... אתה מנגן על משהו?לא אתה אוהב את עצמך?לא גרבבים קצרות או עד הברך?בלי כלום מה אתה אומר הכי הרבה?טוב מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?לא זוכרת

FreeLanceR2

New member
../images/Emo187.gif

שם:לי גיל: 16 מיקום בארץ: ת"א מזל: סרטן האם אתה: מאוהב? כבר לא מעשן?לא לומד?יאפ מדבר הרבה בטלפון?לא הרבה אוכל בשר?כה כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 35.85 בערך כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?לא ממש מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?שבוע שעבר היית מאוהב?חודש התנשקת?היום הברזת למישהו בלי להודיע?לא יודעת סגרת את הפלאפון?אתמול שנגמרה לי הבטריה היית במסיבה?שבועיים בערך היית בהופעה?גם דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום ביקרת את סבתא וסבא? הרבה זמן היית בצפון?עוד שבועיים בטיול השנתי היית בדרום?אוגוסט היית בחו"ל?חצי שנה עישנת?מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום ישנת אצל מישהו?סוכות אכלת משהו מגעיל במיוחד?לא יודעת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?לא צחקתי,אולי איזה גיחוך,אז נראה לי שהיום. קנית משהו?אתמול גנבת משהו?כיתה ב' וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 10 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? שלושה ימים מה מוטו שלך?אממ זה משתנה מה הפחד הגדול ביותר שלך?לאבד מישהו קרוב אתה אוהב לשיר? כה מה החולשה הכי גדולה שלך?אני אובר אדישה יש לך ביטחון עצמי? תלוי באיזה מצב מאמין באמונות טפלות?לא ממש על מי אתה הכי סומך?אור איזה ספר אתה קורא עכשיו?משהו על קולנוע מה יש על הפד לעכבר שלך?אין פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?אכן סרט אהוב?אי אפשר לבחור אחד ספר אהוב?האלכימאי זמר\ת אהובים?מת'יו בלאמי בגלל הקול אבל בעיקרון יש מלא אתה מנגן על משהו? כרגע גיטרה ופסנתר אתה אוהב את עצמך?בקטנה גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?אוקיי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?דוד

heaven is here

New member
אני

שם: שירה גיל:19 מיקום בארץ:ראשון מזל: עקרב האם אתה: מאוהב? לא מעשן?לא לומד? כן מדבר הרבה בטלפון?לא אוכל בשר? כמה כסף יש לך כרגע בארנק? יש מספיק תודה כותב בלוג?לפעמים אוהב להצטלם?לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? שבוע שעבר היית מאוהב? וואי מזמן התנשקת? מזמן הברזת למישהו בלי להודיע? טחח אפפעם סגרת את הפלאפון? אתמול היית במסיבה? אתמול
היית בהופעה? 14.10 דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?עכשיו? ביקרת את סבתא וסבא? את סבא היום היית בצפון? בשבת היית בדרום?לא זוכרת היית בחו"ל? שנה ומשו
עישנת? 14.10 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום ישנת אצל מישהו? מזמן אכלת משהו מגעיל במיוחד?לא יודעת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? הזה?
קנית משהו? אתמול גנבת משהו? פי וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 10 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יום? מה מוטו שלך? למה לבכות עכשיו אם החיים עוד לא התחילו מה הפחד הגדול ביותר שלך?לחתוך אתה אוהב לשיר?לבד מה החולשה הכי גדולה שלך?אבא יש לך ביטחון עצמי?קצת מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך?עינב איזה ספר אתה קורא עכשיו? מתחילה את "בסימן ונוס" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? מהחדר של אחי סרט אהוב? דוני דארקו ספר אהוב? הנה אני מתחילה
זמר\ת אהובים? עברי לידר אתה מנגן על משהו? גיטרה אתה אוהב את עצמך? דה גרבבים קצרות או עד הברך? שתיהן בסדר מה אתה אומר הכי הרבה? מה מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?עמית

גו גו פוור רנג'רס?

שם:גבריאל גיל:16.5 מיקום בארץ:אריאל מזל:דלי האם אתה: מאוהב?לא נראה לי מעשן?סיגריות לא ונרגילה לפעמים לומד?ברור בכפר הירוק!!! מדבר הרבה בטלפון?אולי אני לא שם לב אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?11 וחצי שקל כותב בלוג?לא אוהב להצטלם? אני לא פוטוגני אז לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?ביום שישי היית מאוהב?יש מצב התנשקת?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא סגרת את הפלאפון?לא שזכור לי היית במסיבה?בבדאי היית בהופעה?כן מלאה פעמים דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?כן ביקרת את סבתא וסבא?כ היית בצפון?כן היית בדרום?כן היית בחו"ל?כן עישנת?לפני 3 שנים עישנתי אבל גם בקושי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן ישנת אצל מישהו?כן אכלת משהו מגעיל במיוחד?כן האוכל בכפר הירוק צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?כן קנית משהו?מזה השאלה הזאת גנבת משהו?מסטיק נחשב? וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?12 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?24 שעות מה מוטו שלך?עובד על אחד מה הפחד הגדול ביותר שלך? אני ממש לא יודע אתה אוהב לשיר?תאמת כן מה החולשה הכי גדולה שלך?אני לא יגיד בציבור יכולים לנצל את זה..חח יש לך ביטחון עצמי? כן ברמות מסויימות מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?ההורים שלי אח שלי וקובי (Red Is The New Black) איזה ספר אתה קורא עכשיולא קורא עכשיו מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כן סרט אהוב?יורוטריפ ספר אהוב?שר הטבעות זמר\ת אהובים?Tony Kakko אתה מנגן על משהו?גיטרה בס אתה אוהב את עצמך?בצורות מסויימות כן גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?לא יודע מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?יוליה ידידה שלי יש כאן הרבה שאלות בלי שום תחליט!

l i o r a n g e

New member
אני חולה על הסקרים האלה..

שם:ליאור גיל:צעיר מיקום בארץ:דרום מזל:אריה האם אתה: מאוהב?אמממ לא... מעשן?לא לומד?נראה לי מדבר הרבה בטלפון?לא אוכל בשר?לא כמה כסף יש לך כרגע בארנק?9.50 כותב בלוג?כן אוהב להצטלם?לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?שבוע שעבר היית מאוהב?לפני חודשיים התנשקת?אף פעם:( הברזת למישהו בלי להודיע?נראה לי שאף פעם... סגרת את הפלאפון?הוא סגור תמיד,הוא מת! היית במסיבה?ביום שישי היית בהופעה?לפני חודשיים דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?אמממ.. לא יודעת.. ביקרת את סבתא וסבא?איך שהגעתי ארצה.. היית בצפון?לפני שלושה חודשים היית בדרום?אני גרה פה! בעעעע היית בחו"ל?שבועיים.. עישנת?שבוע שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אממממ פוייי מזמן ישנת אצל מישהו?חודש אכלת משהו מגעיל במיוחד?היום צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?חחח כן.. קנית משהו?אמממ מלא זמן גנבת משהו?כמה שנים.. וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?14 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?3 ימים מה מוטו שלך? אמממ אין לי?! מה הפחד הגדול ביותר שלך?לא יודעת אתה אוהב לשיר?אמממ כן.. מה החולשה הכי גדולה שלך?שאני לא יודעת לשיר:( יש לך ביטחון עצמי?קבור בתוך האדמה איפשהו... מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?על אף אחד איזה ספר אתה קורא עכשיו?אמממ איזה?! מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי ואין לי... אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כן סרט אהוב?יש מלא ספר אהוב?אממממ לא קראתי יותא מידי ספרים... זמר\ת אהובים?ניר טרטר אתה מנגן על משהו?כן על גיטרה אתה אוהב את עצמך?לא גרבבים קצרות או עד הברך?מעל הברך מה אתה אומר הכי הרבה?אלביס מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ג'קסון המורה שלי לגיטרה

WonderBoY X

New member
סקר בראשון-תשובות:

שם:שחר גיל:16 מיקום בארץ:אריאל מזל:בתולה האם אתה: מאוהב?כה מעשן?כה לומד?כה מדבר הרבה בטלפון?לא אוכל בשר?כה כמה כסף יש לך כרגע בארנק?490 כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?כה מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?לפני שלושה שבועות היית מאוהב?כה התנשקת?כה הברזת למישהו בלי להודיע?כה סגרת את הפלאפון?כה היית במסיבה?כה היית בהופעה?כה דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?כה ביקרת את סבתא וסבא?כה היית בצפון?כה היית בדרום?כה היית בחו"ל?לא עישנת?כה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כה ישנת אצל מישהו?כה אכלת משהו מגעיל במיוחד?כה צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?כה קנית משהו?כה גנבת משהו?כה וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?יום וחצי 18 שעות בערך מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?שלושה ימים מה מוטו שלך?....... מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא..יודע.. אתה אוהב לשיר? כה מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ..לא יודע יש לך ביטחון עצמי? כה מאמין באמונות טפלות?כה על מי אתה הכי סומך?חבר טוב איזה ספר אתה קורא עכשיו?העלמה פרל (לבצפר) מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום הוא סתם אדום אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כה סרט אהוב?טרויה ספר אהוב?שר הטבעות זמר\ת אהובים?יש הרבה.... אתה מנגן על משהו?כה אתה אוהב את עצמך?כה גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?מטאל...!! מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?איתן

למעלה