סקר וזה
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifסקר וזה ../images/Emo152.gif.

קצת בכללי: שם: פירסינגים: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם: את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד: מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה: אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים: היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: נטיות וסטיות: סטרייט/גיי/ביי? האם אי פעם התנשקת בן המין השני? עם יותר מ5? יותר מ10? עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? התנשקת עם בן מינך? עם יותר מ5? יותר מ10? האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? האם קשרו אותך פעם למיטה? האם ביצעת אקט מיני במכונית? האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: התקשר אליך: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב: אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

sabag12

New member
../images/Emo54.gif1

קצת בכללי:
שם: רן.
פירסינגים: לשון.
קעקועים: לבינתיים אין.
גובה: 1.78 בערך.
מידת נעליים: 43.
צבע שיער: שחור.
אחים/אחיות: אח ואחות.
בת כמה את נראית: 16 בערך
.
משקפיים? לא.
גשר? היה.
עבר פלילי: לא ממש.
שפות:עברית נטו
.
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כלום
.
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הכל.
האם:
את/ה דלוקה על מישהו: כן.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן.
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן.
את/ה רוצה עוד פירסינג: כן.
את/ה אוהבת רכבות הרים:כן.
את/ה הייתם בחו"ל:כן.
בעד\נגד:
מערכת יחסים ממרחקים: בעד.
להרוג אנשים: בעד.
עישון אצל בני עשרה: בעד.
נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעד.
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד
.
האם את\ה:
אי פעם בכית על בת: כן.
אי פעם בכית על בן: כן.
אי פעם שיקרת: כן.
אי פעם נעצרת: בערך.
כמה פעמים:
היית מאוהבת: פעמיים.
נשבר לך הלב: כמה פעמים.
שברת לבבות: פעמיים נראה לי.
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת.
התחרטת על דברים שעשית:הרבה.
נטיות וסטיות:
סטרייט/גיי/ביי?ביי נוטה לגיי
.
האם אי פעם התנשקת בן המין השני?כן.
עם יותר מ5?כן.
יותר מ10?כן.
עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?כן.
התנשקת עם בן מינך?כן.
עם יותר מ5?כן.
יותר מ10?כן.
האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?כן.
האם קשרו אותך פעם למיטה?משו כזה
.
האם ביצעת אקט מיני במכונית?כן.
האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?זה לא ממש נוח.
מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?מטבח
.
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: ז ו נ ה .
ממתק: סוכריות גומי
.
סרט מצויר: לא יודע.
קורנפלקס: שוגי עם סוכר
.
מסטיק: SEXY.
צבע: שחור.
יום בשבוע: חמישי.
היום הכי לא מועדף: ראשון.
תכשיט: צמידים.
חורף\קיץ: חורף.
בחדר: מחשב
.
האיש האחרון ש:
ישן במיטה שלך: הכלב.
ראה אותך בוכה: אמא.

sabag12

New member
../images/Emo54.gif2.

התקשר אליך:מישהו.
הלכת איתו לסרט: ידידות.
צעק עליך: מפקד מזדיין.
שלח לך מכתב:שרונה נסטוביץ
.
האם את\ה מאמין\ה ב:
אמונות טפלות? אם כן איזה?כן, אין לי כוח לפרט.
אהבה ממבט ראשון?כן.
חיים שאחרי המוות?כן.
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא.
האם אי פעם:
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן.
הופעת בציבור בפיג'מה?כן.
בכית בסרט? כן.
היית על במה? כן.
חשבת שאת\ה הולך למות?כן.
נכשלת במקצוע?כן.
הורידו אותך כיתה?לא.
הקפיצו אותך כיתה?לא.
רצית להיות המין השני? כן.
דברים אהובים:
שיר אהוב:הרואין- אביב גפן.
אוכל אהוב:שקשוקה
.
תוכנית אהובה:משחק מכור.
ספורט אהוב:טניס.
תחביב:לישון.
זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן.
עיתון אהוב:אין.
וסתם:
מה השעה עכשיו? 13:27
תפוח או בננה?
.
כחול או אדום?כחול.
סתיו או אביב?סתיו.
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לסדר כמה דברים ולאכול.
איזה ארוחה אחרונה אכלת?לחמניה עם קוט'ג
.
תיכון או אוניברסיטה? אונ'.
אתה משועמם/ת?כן.
רעש אחרון ששמעת? מוזיקה.
ריח האחרון שהרחת?אוכל.
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?רבות הדרכים - דניאל סלומון.
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?נמ
.

scoobysnax

New member
קיי

קצת בכללי: אוקיי
שם: אנדי פירסינגים: אין קעקועים: גם גובה: 1.83 מידת נעליים: אממ.. 46 או משו כזה צבע שיער: שחור סיני אחים/אחיות: יש ^^ כולם גדולים ממני בן כמה אתה נראה: אממ.. בערך בגילי.. 17-18.. משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: הממ
שפות: עברית, אנגלית, מעט דנית, קצת דיאלקטים בסינית, ועוד כלמיני.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חיצונית-עיניים, פנימית- לאדע.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? חיצונית- את כל השאר, פנימית- פאקים מסויימים באישיות ^^ האם: אהמ את/ה דלוק על מישהי: לא במיוחד את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. ת"א
את/ה מאמין באהבה ווירטואלית: לא מחזיק את/ה רוצה עוד פירסינג: רוצה קודם כל שיהיה, אח"כ נראה אם אני רוצה עוד ף-P את/ה אוהב רכבות הרים: שונא! את/ה היית בחו"ל: המון בעד\נגד: נגד מערכת יחסים ממרחקים: לא יחזיק, רק גורם כאב. נגד. להרוג אנשים: תלוי
עישון אצל בני עשרה: נגד מאוד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. שיהיה להם בכיף, מי אני שאשפוט? האם את\ה: אני אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים: 8 היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לאיודע, אני מקווה ש0 השם שלך הופיע בעיתון: לא שידוע לי. 0 התחרטת על דברים שעשית: 4 נטיות וסטיות: הו, יש ^^ סטרייט/גיי/ביי? בעיקרון סטרייט, אבל עם כל הגברים שמתחילים איתי אני אולי אשקול משו אחר
האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? כן עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?
איזה ניסוח עדין. כן. התנשקת עם בן מינך? יאפ עם יותר מ5? לא יותר מ10? לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא שזכור לי האם קשרו אותך פעם למיטה? לא האם ביצעת אקט מיני במכונית? יאפ האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? לא ממש.. מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? לא זוכר. אבל אוטובוס נחשב הזוי, כן?
דברים מועדפים: יש מילה בת 4 אותיות: אפור ממתק: מארס וממתקי גומי סרט מצויר: יש המון קורנפלקס: רובם מסטיק: eclipse
צבע: שחור, או כחול-אפור יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: 3 שרשראות, ו-5 צמידים חורף\קיץ: חורף בחדר: לישון, לשמוע מוסיקה, לראות טלויזיה, לצייר, לנגן. הכל
האיש האחרון ש: שמה? ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הדר, בהופעה האחרונה של אפרת גוש התקשר אליך: אחותי הלכת איתו לסרט: חבר טוב צעק עליך: אמא, אני מניח שלח לך מכתב: דפי האם את\ה מאמין\ה ב: רוב הסיכויים שלא
אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? לא חוויתי חיים שאחרי המוות? לא נראה לי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? פעם היתה לי יומולדת באחד כזה
היה כיף ^^. אבל לא
האם אי פעם: כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא בצורה רומנטית, אבל כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: הרבה שיר אהוב: יותר מידי, משתנה כל הזמן אוכל אהוב: סיני ואיטלקי תוכנית אהובה: באפי, גילמור, דריה, כו' ספורט אהוב: חדר כושר ורולרבליידס תחביב: נגינה, כתיבה, ציור, מוסיקה, מחשב, טלויזיה, יונואו, דברים בנאלים זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון. פורטיסהד ואפרת גוש כרגע הכי. עיתון אהוב: לא קורא עיתונים וסתם: אוקיי מה השעה עכשיו? 16:02 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא מה שרן כתב איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון זה מגעיל אתה משועמם/ת? די רעש אחרון ששמעת? קליק קליק מקלדת ריח האחרון שהרחת? קרם של עוגה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כרגע זה נע בין 'תמיד כשאתה בא' של אפרת, ל'התקף לב קטן' של יוני בלוך. תלוי מה בא לי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? המון

../images/Emo119.gif

קצת בכללי: שם: חן פירסינגים: רק באוזניים קעקועים: אין גובה: 160 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: ישP: בת כמה את נראית: 14 משקפיים? אין גשר? יש עבר פלילי: האמ. לא שתפסו אותי, אבל שפות: מלא הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא יודעת האם: את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: חברות, לא אהבה של ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. נזם וליפסייד את/ה אוהבת רכבות הרים: אכן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד: מערכת יחסים ממרחקים: בעד, אבל קשה להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: כל אחד ומה שבא לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד P: האם את\ה: אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים: היית מאוהבת: לא בטוחה ממש נשבר לך הלב: יותר מדי שברת לבבות: 4 +- השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: מיליון נטיות וסטיות: סטרייט/גיי/ביי? בי, נדמה לי האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? לא יותר מ10? לא עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? כן עם יותר מ5? לא יותר מ10? לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? חחח לא האם קשרו אותך פעם למיטה? לא האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? לא ממש :] מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? חניון נטוש נורא דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: לא יודעת ממתק: MARS סרט מצויר: כולם קורנפלקס: שוגי
מסטיק: כולם צבע: כחול יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: צמיד\שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה? האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: ענברי ראה אותך בוכה: אמא התקשר אליך: ידיד הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: ענברי האם את\ה מאמין\ה ב: אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? הידלקות, לא אהבה של ממש חיים שאחרי המוות? לפעמים יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? חחח לא האם אי פעם: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: קשה לבחור, משתנה כל הזמן אוכל אהוב: אוכל בכלליות P: תוכנית אהובה: הומ לא יודעת ספורט אהוב: עדיף בליP: תחביב: יותר מדי זמר/זמרת/להקה אהובים: קשה לבחור עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? 19:10 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? חחח צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? שיר ריח האחרון שהרחת? אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סימפסונס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ענברי. בטח אף אחד לא קרא:p

מסטולית

New member
אני לא ממש פה, אבל בא לי.

קצת בכללי: שם: גילי. פירסינגים: לא. קעקועים: לא. גובה: גבוהה. :| מידת נעליים: 9. צבע שיער: חום בהיר. אחים/אחיות: יש.
בת כמה את נראית: 16? משקפיים? כן. גשר? לא. עבר פלילי: כבר לא. נמחק. :] שפות: עברית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? איכס. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הרוב. האם: את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים:לא משו. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד: מערכת יחסים ממרחקים: לא. להרוג אנשים: לא. עישון אצל בני עשרה: למה לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן. האם את\ה: אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: כן. כמה פעמים: היית מאוהבת: הרבה.... נשבר לך הלב: פעמיים. שברת לבבות: מאיפה לי. השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים. התחרטת על דברים שעשית: המווון. נטיות וסטיות: סטרייט/גיי/ביי? סטרייט. האם אי פעם התנשקת בן המין השני? לא. עם יותר מ5? כן. יותר מ10? כן. עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן. התנשקת עם בן מינך? לא. עם יותר מ5? לא. יותר מ10? ממש לא. האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא ממש... האם קשרו אותך פעם למיטה? לא. האם ביצעת אקט מיני במכונית? כן. האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?זה לא משו.. מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? ביצפר. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: גילי. ממתק: שוקולד לבן. סרט מצויר: סוד הממלכה הקסומה. קורנפלקס: אין. מסטיק: אורביט לבן. צבע: שחור. יום בשבוע: כולם אותו דבר. היום הכי לא מועדף: כנ"ל. תכשיט: שרשרת. חורף\קיץ: חורף. בחדר: הקיר הכתום שלי. :) האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: אביב גפן וכל הקהל. התקשר אליך: דנה. הלכת איתו לסרט: אוהד. צעק עליך: דנה. שלח לך מכתב: שירן. האם את\ה מאמין\ה ב: אמונות טפלות? אם כן איזה? אמונות שלי.. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא כ"כ. האם אי פעם: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה?לא. הקפיצו אותך כיתה? חח לא. רצית להיות המין השני? כן. דברים אהובים: שיר אהוב: בלי לומר מילה. אוכל אהוב: אין.. תוכנית אהובה: בטיפול. ספורט אהוב: מה. תחביב: מוזיקה. זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב גפן. עיתון אהוב: ידיעות. וסתם: מה השעה עכשיו? 2 וחצי בערך.. לא יודעת. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשוטט קצת ולישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? קצת.. רעש אחרון ששמעת? הקול של דנה.. ריח האחרון שהרחת? הבגדים שלי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש כמה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אף אחד.

the mush

New member
../images/Emo42.gif

קצת בכללי: שם: קראו לי מורדכיי. פירסינגים: אין. קעקועים: אין. גובה: 1.58
מידת נעליים: 36-7. צבע שיער: חום. אחים/אחיות: 2 חיות. בת כמה את נראית: 11-12. משקפיים? אין. גשר? עד אפריל. עבר פלילי: למזלי, אין. שפות: עברית, אנגלית ופורטוגזית שוטף, ספרדית בדרך. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין לי כוח
האם: את/ה דלוקה על מישהו: אכן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אכן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אכן. את/ה רוצה עוד פירסינג: אכן. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד
את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד: מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: חופשי
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. האם את\ה: אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים: היית מאוהבת: 1-2. נשבר לך הלב: 1-2. שברת לבבות: 0. השם שלך הופיע בעיתון: 1
מעריב לנוער
התחרטת על דברים שעשית: ואוא.. נטיות וסטיות: סטרייט/גיי/ביי? ביי. האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן. עם יותר מ5? כן. יותר מ10? לא. עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן. התנשקת עם בן מינך? כן. עם יותר מ5? לא. יותר מ10? לא. האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא. האם קשרו אותך פעם למיטה? לא. האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא. האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? כן
מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? פארק... ברחוב. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: לא יודעת. ממתק: שוקולד. סרט מצויר: יש הרבה... קורנפלקס: צ'ריוס. מסטיק: מאסט. צבע: תלוי ביום... יום בשבוע: רביעי אני חושבת. היום הכי לא מועדף: חמישי, שלישי, בעעע תכשיט: שרשרת. חורף\קיץ: קיץ
בחדר: מיטה. האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אבא
ראה אותך בוכה: 2 חברות. התקשר אליך: חברה. הלכת איתו לסרט: המפ, לא זוכרת. צעק עליך: אמא. שלח לך מכתב: פפייי.. האם את\ה מאמין\ה ב: אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, ולא יודעת. אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? כןץ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא החלטתי עדיין.. האם אי פעם: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? כן. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה.. אוכל אהוב: המפ, של אמא.. תוכנית אהובה: Lost. ספורט אהוב: בלט קלאסי. תחביב: כנ"ל זמר/זמרת/להקה אהובים: המפ, אביב, מטרופולין... עיתון אהוב: אין. וסתם: מה השעה עכשיו? 11:57 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחשוב מה לעשות.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? מאוד. רעש אחרון ששמעת? מוסיקה. ריח האחרון שהרחת? פיצה. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי מושג. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מאיה.

טיתום

New member
אחלה סקר

קצת בכללי: שם: לי פירסינגים: אין קעקועים: יש גובה:1.62 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שתני אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: 18 משקפיים? אין גשר? היה - לא עזר עבר פלילי: אין ברוך השם ומקווה שלא יהיה שפות:עברית, אנגלית, ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חזות: עיינים ושיער, פנימיות: אמינה ונאמנה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? פרפקציוניסטיות, בריחה מהמציאות האם: את/ה דלוקה על מישהו: תמיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:תלוי מה מצב רוחי את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד: מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה: אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת:אוליי פעם 1 אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים: היית מאוהבת: אם אני אתחיל אני לא אסיים נשבר לך הלב: מספר פעמים שברת לבבות: מספר פעמים בלתי מוגבל השם שלך הופיע בעיתון: מספר פעמים התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן נטיות וסטיות: סטרייט/גיי/ביי? לפי נסיוני - סטרייטית האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? כן עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? עדיין לא עם יותר מ5? לא יותר מ10? לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא האם קשרו אותך פעם למיטה? לא האם ביצעת אקט מיני במכונית? כן האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? לא נוח... מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? יער, מרחק קטן ממדורת חבריי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: פיטר פן קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע: בורדו יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מוסיקה האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: אמא שלי התקשר אליך: חברה שלי הלכת איתו לסרט: אחים שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: בת דודה שלי האם את\ה מאמין\ה ב: אמונות טפלות? אם כן איזה?נעליים הפוכות, עין הרע, צילום מכונית ועוד אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? אוליי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? קרו דברים מעולם האם אי פעם: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? רק כשהתכוונתי הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: I WISH U WHERE HERE של הפינק פלוייד ו"לפעמים" של היהודים ותוך דקה של אמילי קרפל ממטרופולין אוכל אהוב: גלידה תוכנית אהובה: השיר שלנו ספורט אהוב: קרטה תחביב: מוזיקה - נגינה על גיטרה וצילום זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים, מטרופולין, פינק פלוייד, לד זפלין, אנוק, מדונה, אם אתחיל לא אסיים עיתון אהוב: כל עיתוניי הרכילות הישראלים והאמריקאים וסתם: מה השעה עכשיו? 3:39 לפנות בוקר תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשלוח דואר אלקטרוני איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיתה עם שניצל תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? ממש לא רעש אחרון ששמעת? כדורי ביליארד ריח האחרון שהרחת? של השמן שאאחי קנה לי ליום הולדת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "מחפש תשובה" של היהודים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמילי קרפל ממטרופולין

למעלה