סקר סוף שנה
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifסקר סוף שנה ../images/Emo140.gif.

בכמה הופעות הייתם ב2005? האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? האלבום הכי טוב שיצא השנה? הסרט הכי טוב? הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? הכי (סלבריטי) כוסית? זאת היתה שנה טובה עבורך? שנה של שינוי? מה היה האירוע הכי מיותר השנה? מה אתם מאחלים לפורום מטרופולין בתפוז לשנת 2006? מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? ראית ארץ נהדרת היום? נכון היה מצחיק ממש? יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? שתהיה לכולנו שנה מוסיקלית נפלאה:)

dsol

New member
טוב ../images/Emo9.gif

בכמה הופעות הייתם ב2005? אמממ בסביבות ה 25-35 האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? כן קצת מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? NOVA האלבום הכי טוב שיצא השנה? שה לי לבחור אחד.. הסרט הכי טוב? לא יודע
הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005?
*2 הכי (סלבריטי) כוסית? יש המווון זאת היתה שנה טובה עבורך? בערך
שנה של שינוי? כן מאוד מה היה האירוע הכי מיותר השנה? אוייש אני נדע... מה אתם מאחלים לפורום מטרופולין בתפוז לשנת 2006? שיתחיל להיות פה שמח ולא שומם XDD מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? הכי מגניב זה לגלות שמתתיהו החשמונאי הוא סנטה קלאוס ראית ארץ נהדרת היום? נאאא , היה "אבי הלהקה" ביס ויקאנד נכון היה מצחיק ממש? -_- יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? יגמר לי המלווה, לגמור את כל הבגרויות שנשארו שתהיה לכולנו שנה מוסיקלית נפלאה:)

scoobysnax

New member
סיכום שנה

בכמה הופעות הייתם ב2005? לא מספיק =] האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? קצת מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? מטרופולין כמובן =] האלבום הכי טוב שיצא השנה? וואו, המון.. הסרט הכי טוב? המסור. ללא ספק. הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? אני לא טוב בשאלות כאלה הכי (סלבריטי) כוסית? כנ"ל זאת היתה שנה טובה עבורך? אני מניח שגם טובה בכמה רגעים שנה של שינוי?
מה היה האירוע הכי מיותר השנה? אני יכול להצביע על איזור פורים של השנה האחרונה. לא מרחיב =] מה אתם מאחלים לפורום מטרופולין בתפוז לשנת 2006? יאללה לחיות קצת
מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? ארנב פסחא ראית ארץ נהדרת היום? לא יצא נכון היה מצחיק ממש? אממ.. כן? יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? לסיים תיכון, להתחיל לחיות. שנה טובה וזה..

xdye1

New member
[שנה טובה]

בכמה הופעות הייתם ב2005? ואוו. אין מצב שאני מתחיל לספור. אבל אני מניח שמעל 25. האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? אפשר להגיד שכן. הכרתי יותר להקות אלקטרוניות והרבה יותר צ'ילל אווט. מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? מטרופולין, ללא ספק. האלבום הכי טוב שיצא השנה? מטרופולין ו-Confessions On A Dancefloor של מדונה. זאת היתה שנה טובה עבורך? בחלקה כן ובחלקה לא. אבל אני מניח שיותר כן מאשר לא. שנה של שינוי? אין ספק! מה היה האירוע הכי מיותר השנה? ווליום ת"א. מה אתם מאחלים לפורום מטרופולין בתפוז לשנת 2006? המון הצלחה, שנמשיך לאהוב מוסיקה ולהתחבר לאלבום השני של מטרופולין. הלוואי ונמשיך להתפתח ולגדול וליצור קהילה משותפת. מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? מתתיהו החשמונאי. ראית ארץ נהדרת היום? לא. נכון היה מצחיק ממש? ביום שישי? כן, קורע. יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? הצבא מתקרב, קשר חדש [
]. חג שמח, שנה אזרחית טובה. המון אושר והצלחה

למעלה