סקר שישי

../images/Emo54.gifסקר שישי ../images/Emo11.gif

1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק? 60. שיר שגורם לך לבכות? 61. השיר של כל הזמנים? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שירה תשלחי לי במסר את המדגישומטיק

../images/Emo9.gifאני

1.שם:עינב 2. גיל:15 וחצי 3. תאריך לידה:21.2.90 4. כינוי: עינב 5. תכונה טובה:
6. תכונה רעה:
7. חולשה: לריחות 8. אובססיות:
לאיודעת. 9. פאדיחה:
עדיף שלא. 10. כאב: הוא. 11. משאלה: שיהיה טוב 12. זיכרון רע:הוא. 13. זיכרון טוב?הוא. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
הרבה דברים לא יודעת.. 15. געגוע: אליו. 16. פחד: למות. אבל אני אוהבת לפחד. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את מה שאמרו לי לפני כמה חודשים 18. איפה את\ה גר?בארץ ישראל הקטנה
19. החג האהוב עליך: אין כזה 20. אוכל מועדף: כל דבר שיש בו בצק 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אבוקדו?דגים?
22. שתיה מועדפת:
ושתייה קלה. 23. קינוח מועדף:
ועוגה ומסטיק:] 24. ממתק מועדף: מסטיק 25. עוגה מועדפת:פרג 26. צבע מועדף: אפור כרגע 27. חיה מועדפת: כלב
28. חיית מחמד [אם יש]:דגים וכלב
29. ספורט מועדף:
מצחיק 30. מספר מזל: 8 31. ספר:
32. סרט דיסני מועדף:אין אחד. 33. סרט: כל סרט שיהיה אימה
34. שחקנ\ית:
35. זמר\ ת:
36. סדרה מעודפת:
37. מקצוע אהוב:
38. מקצוע שנוא:
הכל 39. מקום בעולם:
ישראל, או אמריקה לטייל 40. המעשה הכי נועז שעשית:
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:
42. פריט לבוש מועדף:
, סתםסתם, לאדעת כל דבר נוח. 43. ההמצאה של כל הזמנים:
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?
47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל
48. שקיעה או זריחה?
שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד
50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?באמצע 52. מלפפון או עגבניה?גם וגם 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון
55. חוף או הרים?גם וגם 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?שיר המנגל, אוטו זבל בגרסה הישנה
60. שיר שגורם לך לבכות?הרבה.
61. השיר של כל הזמנים?
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:דון קישוט 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?כל שיר של הכנסייה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?כנ"ל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?
טיפשה. 67. שמות החברים הכי טובים שלך?
68. הגלידה הכי טעימה?
זאת. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אמת, אהבה, עזרה, תמיכה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?ה' ו'.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
אין סיפור. עינבווש. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
75. באיזה פורומים אתה?כל מיני. אני לא בדיוק שם אבל.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?מבאס, נקיפות מצפון. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
מראה ראשוני, הלוק הכללי.. 78. יש לך חבר\ה?
79. כמה אחים ואחיות יש לך?
1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?
לא יודעת.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזרת לישון
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה את האור. 83. מה התחביבים שלך?לישון.
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את הדיסקים, הדיסקמן וסכין
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?עיפרון שחור, תחבושות, וטבעות. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
או ציפור. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אושר. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?
הכל. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?שומדבר 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?דיסקים. 92. מי החברים שלך בפרום?אין לי חברים
חא סתם, מז"א? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לפני שנה?פחות.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני כמה ימים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?ממש ממש מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אני לא רוצה להיקבר.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?
ממ. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?יותר מידי דברים, יותר מידי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?אני מעדיפה למות. וואלה, בנזונה

zoe5

New member
יאללה נשבור את המקלדת

1.זוהר 2. 16 3. 07.10.89 4. zoe/flying sheep/המטיריאליסטית ועוד עוד ועוד 5. תכונה טובה:אהבה לכולם 6. תכונה אעה:אינפנטיליות וחוסר החלטיות וזכרון קצר 7. הועלם שלכם בנוי על חולשה-שלי לא! 8. אובססיה לכבשים,שוקולד,בנים חתיכים ומוזיקה טובה 9. פאדיחה-מחזור באמצע ההופעה של יוני בלוך.... 10. כאב-עצב של אחרים:( 11.משאלה-חבר בקרוב? 12.זיכרון טוב-ההופעה האחרונה של אינפקציה....והנשיקה הכמעט ראשונה(שלא התקיימה אגב) 13.זיכרון רע(ראה מספר 12) 14.זכרון ילדות-תקעתי את הרגל בשרשרת של אופניים תוך כדי הנסיעה. 15.געגוע-לימים שלא היו לי חברות והיו לי רק חברים. 16.פחד-ערסים ואנשים שצועקים. 17.אני לא רוצה לשמוע יותר בחיים שלי שוב את השיר סוליקו 18.אני גרה בראשון 19.יום העצמאות שליטה! 20. אוכל מועדף-יותר מידי 21.אני בחיים לא אוכל את אוכל הלבן התורכי הזה...בעע 22.מיץ פטל/בירה/משקאות אלכוהוליים טעימים וקולה! וגם מים...וקפה.... 23.לא משנה לי איזה-העיקר שיכלול שוקולד 24.(ראה מספר 23) 25.(ראה למעלה) 26.כל הצבעים.........אין משהו מועדף-רק לא ורוד פוקסיה. 27.חיה מועדפת-אין אני אוהבת את כולן..חוץ מג'וקים וחרקים מוזרים כאלה בעבע 28.יש לי כלבחתול(כלב עם התנהגות חתולים)בשם סטן 29.ספורט מועדף-יוגה 30.מספר מזל.....לפי הנורמולוגיה זה 8 אבל אני אוהבת את מספר 7 31.ספר-הסודות האבודים של אטלנטיס/מקרה הכלב בשעת לילה מאוחרת/אניהו 32.מלך האריות ובת הים הקטנה 33.סרט......אהה לא זוכרת 34.שחקן-ממ.......גם לא סגורה על מישהו אחד. 35.זמרת....אין מישהי מיוחדת 36.סדרה-ג'ואן מארקדיה 37.מקצוע.....שיהיה אנגלית או ספרות..... 38.מקצוע שנוא-אנילא אוהבת לשנאת דברים אבל אם כבר-מתמטיקה 39.מקום בעולם-לא משנה...שיהיה מדבר עם חוף ים.....או מקום כמו שאיפה שנמצאים המנזרים הטיבטים האלה. 40.הכי נועז-תפסתי למישהו את הישבנים חחחחחח זה היה מצחיק איך שהוא קפץ. 41.הכי טיפשי-דחיתי את הנשיקה הראשונה בצורה הכי מגעילה שאפשר. 42.פריט לבוש מועדף-ג'ינס מתרחב שלא כובס שבועות 43.ההמצאה של כל הזמנים-יש הרבה 44.עונה-כולן 45.לא,לא לחלוטין...יש בזה פרדוקס.אני אסביר למי שרוצה 46.ממ לא באלוהים שכולם מאמינים. משמע אני אגנוסטית. 47.וופל....לפעמים גם כוס..ולהפך 48.שתיהם! 49.ממ בעד...לא תמיד 50.ג'ינס......נוח לפעמים גם סתם מכנס 51.לא חסכנית-עצלנית לצאת ולקנות דברים 52.שתיהם 53.חום-אבל קור כדי שיהיה מי שיבוא ויחמם 54. לישון 55.שתיהם...יותר הרים. 56.שוקו 57.תות 58.שתיהן 59.ככה מפנקים-למרות שלאחרונה לא...לאחרונה שוקי 60.wonderwall ודברים בסגנון 61.יש מלא 62.ממ אני לא אוהבת בנתיים מישהו באסה! 63.comfterbly numb וזה עושה לי שמח יש עוד כמה 64.מממ black ואיזה פסקול של סרט....כמו ממ לא זוכרת...את מבינים למה אני מתכוונת 65.מממ בע לא זוכרת 66.חיצונית-ממ לא יודעת...שיער שחור (קצוות אודמים)עיניים חומות....1:60 רזה יחסית...והתנהגותית-אינפנטילית,שקטה לפעמים בצורה ניכרת,ולפעמים מופרעת,ולפעמים בנאדם שקול הגיוני ורציני. 67.אין לי חברים הכי טובים-לא קיטלגתי אותם לפי,טוב,הכי טוב,לא טוב..כולם טובים. 68.שוקולד 69.מממ תקשורת טובה,ושמקבלים את השריטות שלי-ושגם יהיו להם שריטה משלהם 70.מממ כיתה ד' ככה 71.תפוז,משחקים,נענע,וואלה,גיטראולטימט.... 72.אינפקציה 73.zoe סתם אוהבת את השם הזה.....הו דומה לשם האמיתי שלי-זוהר 74.מממ לא נראה לי 75.אינפקציה 76.זהו שאני אף פעם לא יודעת מי ומה...אני עיוורתלדברים האלה(לא אני קבעתי-מישהו שאמר לי שהוא רוצה אותי אמר לי) 77.מבנה עצמות הפנים.והידיים! 78.לא-ואף פעם לא היה לי-אני עצובה חחחחחחח 79. 2 אחים 80. כן.....כי הם מאגניבים! 81.ממ חוזרת לישון עוד חצי שעה 82.קוראת ספר 83.ספרים,מוזיקה,גיטרה,הופעות ומסיבות רוק 84. ממ לא יכולה מישהו אחד כי אז ימאס לי ממנו ואז אני אהרוג אותו/את עצמי 85.את עצמי 86.ממממ או כלב/או חתול(משהו ממשפחת החתוליים),או נחש-אבל בעיקר כבשה 87.לא את הבוקר זה בטוח 88.מכות חח סתם-נשיקה וחיבוק אוהב ממישהו שאני מאוהבת בו. 89.צהריים 90. סושי 91. אין 92. ממ...בנתיים אין....באתי לבד. 93. לפני שבועיים-התרמות ל"לתת"...... 94. ממ....לפני שבוע-נסעתי לישוב ניצן לעזור למפוני עזה. 95. מממממ.....לא זוכרת...חח 96. מוזרה...אבל נורמלית 97.עם מישהו שאמר לי לפני כמה שבועות שהוא רוצה אותי ואני דחיתי אותו,וגם עוד ידיד שלי.... 98. את הרגע שבו החלטתי שאני רוצה לענות על השאלון הארוך הזה-יותר מידי! 99.קיבוץ או משהו שדומה...לא משנה איזה ארץ כל עוד היא לא עוינת לאף אחד 100. מממ שימות למעני כן הייתי מוכנה אבל נראה לי שאני הייתי מתה לפניו...

ThE 70s GiRl

New member
תשובות תשובות תשובות

1.שם: הילה 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 11.10 4. כינוי: יש דיי הרבה.. \= 5. תכונה טובה: מממ אוהבת לעזור? 6. תכונה רעה: סנילית 7. חולשה: ראסטות, עיניים בהירות, אפרו, שיער גי'נגי וגם יובל בנאי [: 8. אובססיות: הופעות 9. פאדיחה: לאמשנה :| 10. כאב: מישהו 11. משאלה: שהוא יהיה שלי? 12. זיכרון רע: ברוק"צ בהופעה של אינפקציה שוטר הטריד אותי מינית בכך שנדע לי בטעות בשד הימיני [הייתי שורה ראשונה והיה מאחורי פוגו. 13. זיכרון טוב? מממ ההופעה של משינה בניצנים שבזמן שיובל בנאי דיבר על הבן שלו צעקתי "אלישע!!!!!!!!!!!!!" והוא אמר:"כן, קוראים לו אלישע כמו שהבנתם" 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: פייייי הרבה 15. געגוע: הוא 16. פחד: אנשים מפחידים [ערסים וכיוב'] 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ממממ מזרחית בכפייה 18. איפה את\ה גר? חור ליד ב"ש, להבים 19. החג האהוב עליך: מממ אנילאיודעת! כולם 20. אוכל מועדף: רביולי עם רוטב פטריות ושמנת! יאמי! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קישוא 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: טירמיסו 24. ממתק מועדף: לא מחבבת כל כך ממתקים 25. עוגה מועדפת: שאמא מכינה עוגת שלוש שכבות- שוקולד קצפת ושוקולד 26. צבע מועדף: הכל, חוץ מוורוד פאקצות 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: אין לצערי 29. ספורט מועדף: טניס, שחייה 30. מספר מזל: 7 31. ספר: דור הפרוזאק - אליזבת וורצל 32. סרט דיסני מועדף: כוווווווווולם 33. סרט: הרבה סרטים! 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין מישהו מעודף, איימי לי 36. סדרה מעודפת: ג'ואן מארקדיה, שנות השבעים 37. מקצוע אהוב: היסטוריה, תנ"ך, ספרות 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ואנגלית 39. מקום בעולם: לונדון! 40. המעשה הכי נועז שעשית: היו הרבה.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: היו הרבה.. 42. פריט לבוש מועדף: דברים ארוכים, וחצאיות 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחוך! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו+חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? יאפ 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לפעמים [: 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס, שונאת וופל! 48. שקיעה או זריחה? גם וגם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם, בא בתקופות 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים, וגם חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? הצב יהושע גירסת אינפקציה 60. שיר שגורם לך לבכות? הרבה... 61. השיר של כל הזמנים? הרבה.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: ממממ missing של אוונסנס 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? אנילאיודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? אנילאיודעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אימפריות נופלות 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שיער חום כהה כהה, עיניים ירוקות-חומות ו..זהו נראה לי. לא משהו מיוחד.. בקרוב כמה ראסטות סגולות! 67. שמות החברים הכי טובים שלך? לירון ונדב 68. הגלידה הכי טעימה? בננה, או וניל, או וניל עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אין לי חברים טובים ממש... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? חחח ממזמן! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? בלוגים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אינפקציה, אופנה אלטרנטיבית, משינה, אוונסנס 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? כי אני מתה על התקופה של שנות השיבעים 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אווו כן 75. באיזה פורומים אתה? אני לא כל כך מתמידה בכתיבה.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא כל כך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2, בן ובת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? רק עם אח שלי כי הוא נשמה טהורה ואני מתה עליו! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתפללת לאלוהים שעכשיו רק 3 בבוקר ואפשר להמשיך לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קוראת 83. מה התחביבים שלך? לקרוא, לכתוב, לצייר, הופעות, מוזיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברים שלי, מחשב, מוזיקה, טלווזיה, ומטוס כדי שאני אוכל לטוס לכל מקום כדי לראות הופעות 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, מוזיקה, כסף, את המשקפיים שלי [אני עם עדשות] 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אוווווווווו הרבה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מה שכתבתי במאכלים אהובים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה.. 92. מי החברים שלך בפרום? לאהבנתי.. אני מום 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שלושה ימים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? ממממ יום חמישי בערב 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? חחח עזבו, זה הזוי בטירוף! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איתו, בחוף 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אנילאיודעת, הרבה דברים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, אני אמות למענו

ס ט י י ק

New member
סקר שישי בשבת?

1.שם:הדר 2. גיל:14 3. תאריך לידה: 24.6 4. כינוי: סטייק? 5. תכונה טובה:ניימ 6. תכונה רעה: יש הרבה:X 7. חולשה: נמ 8. אובססיות:נמ 9. פאדיחה:נמ 10. כאב: נמ 11. משאלה: נמ 12. זיכרון רע:נמ 13. זיכרון טוב?נמ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:די 15. געגוע: אחשלי 16. פחד: נמ 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:נמ 18. איפה את\ה גר?בבית 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף:הכל נו 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:קישקא:X 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה לימון 23. קינוח מועדף: לאדעת 24. ממתק מועדף: הרבה נו 25. עוגה מועדפת:הרבה נו 26. צבע מועדף: כחול שחור אדום 27. חיה מועדפת:חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: נמ 30. מספר מזל: נמ 31. ספר: נמ 32. סרט דיסני מועדף:נמ נ33. סרט: נמ 34. שחקנ\ית:נמ 35. זמר\ ת:נמ 36. סדרה מעודפת:נמ 37. מקצוע אהוב: נמ 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה,פיזיקה,מחשבים. 39. מקום בעולם:אנגליה 40. המעשה הכי נועז שעשית:נמ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נמ 42. פריט לבוש מועדף: מכנס וחולצה?! 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב טלפון וטלוויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? ופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?באמצע 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק?נה 60. שיר שגורם לך לבכות?שיר עצוב-אביב גפן 61. השיר של כל הזמנים?איי דונט וואנה מיס א טינג של אירוסמית' ובקיצור -ארמגדוןD: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:נמ 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?מי אמר שאני רוצה להתחתן? תעזבו אותי ממחוייבות:X 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?למה לשים מוזיקה בהלוויה? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?לא יודעת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?נמ 67. שמות החברים הכי טובים שלך?נמממממממ 68. הגלידה הכי טעימה?נמ 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אוח..אממ...שהיא יודעת לשמח אותי שעצוב לי:] 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מה? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?סקס 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?פה היהודים סינרגיה אביב גפן ויש עוד כמה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?סתם 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים אתה?נו רשמתי למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא משפיע ממש...בעיה שלו. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?השיער..העיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?לאדעת 83. מה התחביבים שלך?נמ 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את חברה שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?לאדעת 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?נו 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?אוי סתמו 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?נו 92. מי החברים שלך בפרום?נו 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אייייייייף 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?איייייייייף 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?די כבר מעצבנים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?מה אכפת לכם?D: 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אנגליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך:לא

חחח העתקתי משייגעצ ../images/Emo3.gif

1.שם: מור 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 22.12.90 4. כינוי: מורי 5. תכונה טובה: נדיבה, מצחיקה, חברה טובה..? 6. תכונה רעה: קנאית, רכושנית ועוד הרבה. 7. חולשה: לא יודעת 8. אובססיות: אביב גפן, מוזיקה 9. פאדיחה: אין לי מושג 10. כאב: המון 11. משאלה: לעסוק בתחום המוזיקה 12. זיכרון רע: מוות של אנשים יקרים? 13. זיכרון טוב? אין כ"כ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מוות של אנשים קרובים 15. געגוע: לסבתא. :'( 16. פחד: חושך ובדידות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הקול של המורה למתמטיקה לשעבר 18. איפה את\ה גר? נוה סביון 19. החג האהוב עליך: פורים אני מאוד מאוד אוהבת וגם יום העצמאות 20. אוכל מועדף: לא יודעת, הכל כמעט 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד ופסיפלורה 22. שתיה מועדפת: קפה וקולה 23. קינוח מועדף: לא אוהבת 24. ממתק מועדף: לא אוהבת 25. עוגה מועדפת: יש עוגה אחת שאני אוהבת. עוגת שוקולד של אמא. חוצמזה אני שונאת עוגות. 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: כלבים וסוסים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה 29. ספורט מועדף: כדורסל ושחיה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: לא בלי בתי 32. סרט דיסני מועדף: כולםםםם 33. סרט: צ'ארלי בממלכת השוקולדה 34. שחקנ\ית: ליאור אשכנזי, רותם אבוהב 35. זמר\ ת: אביב גפן. 36. סדרה מעודפת: לא רואה טלוויזיה 37. מקצוע אהוב: ספורט ומוזיקה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ואנגלית 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: :X 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: :X 42. פריט לבוש מועדף: גופיות שחורות וג'ינסים 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב וטלפון! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא בעד לא נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? 'בית נבנה' אביב גפן 60. שיר שגורם לך לבכות? הו הו. יותר מדי. 61. השיר של כל הזמנים? אין אחד... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כוכבי בלילה, מלאך. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? מלאך 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? חחח נורא לא מתאים אבל את חבר או משל של אביב 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אין כזה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חרא? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? גאות, הילה, שיר, שי. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הן כנות ואמיתיות וחברות טובות שתמיד שם בשבילי. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כשהייתי בכיתה ב' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ישראבלוג ופורומים בתפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אביב, אינפקציה, שייגעצ ודניאל סלומון 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 'ממנטו מור'. יש לאביב שיר 'ממנטו מורי' וקוראים לי מור (דיי! :-O באמת!?) אז הפכתי את זה למור. כמה מתוחכם. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? אביב, אינפקציה, מוניקה, שייגעצ, דניאל וצופים 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? נורא. אני ממש נכנסת לדיכאון ולא יודעת מה לעשות. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מראה כללי. אין משהו מסויים. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן, כי הוא אחלה ילד. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שמה מוזיקה ומצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה. :] הופעות, גיטרה, סתם לשמוע בחדר.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הדיסקמן 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקים ומברשת שיניים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חדר חדש (יקרה בקרוב מאוד) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? חחחחח העיקר שטעים... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא הייתי חושבת על אוכל 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המערכת והגיטרה שלי 92. מי החברים שלך בפרום? הזה? אף אחד. אני לא מכירה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? עכשיו 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ציטוט משיר 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אהובי לא משנה איפה. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אין לי שמץ 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אני אהיה מוכנה!! למרות שבטח גם היא...

../images/Emo41.gif../images/Emo120.gif

1. שם: טובי 2. גיל: 16.5 3. תאריך לידה: 23.3.89 4. כינוי: טובה'לה
5. תכונה טובה: כנה 6. תכונה רעה: קנאית. יש עוד אבל לא עולה לי 7. חולשה: גברים בוכים 8. אובססיות: - 9. פאדיחה: לא זוכרת 10. כאב: - 11. משאלה: להיות מאושרת תמיד 12. זיכרון רע: - 13. זיכרון טוב? - 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש המון 15. געגוע: - 16. פחד: נטישה, חברתית, ועוד הרבה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "שיקרתי לך" 18. איפה את\ה גר? ירושלים 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: צ'יפס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים, דיאט קולה 23. קינוח מועדף: משמין ! 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה 26. צבע מועדף: שחור, אדום 27. חיה מועדפת: כלב, חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: שחייה [שנים שלא שחיתי..] 30. מספר מזל: 8 31. ספר: "פרחים בעליית הגג"-כל הסדרה, של וי. ס. אנדרוס
32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות, שלגייה 33. סרט: פרל הארבור, מסור, טיטאניק 34. שחקנ\ית: קייט בקינסייל
, טום קרוז, אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: עברי לידר, אביב גפן, ועוד ועוד 36. סדרה מעודפת: השירא שלנו(?) 37. מקצוע אהוב: מחשבים, מתמטיקה, ולשון [נגמר
] 38. מקצוע שנוא: אנגלית, תושב"ע 39. מקום בעולם: שוויץ 40. המעשה הכי נועז שעשית: - 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: - 42. פריט לבוש מועדף: שחור 43. ההמצאה של כל הזמנים: פירסינגים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו/אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס זה סתם מכנס, לא? ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה!!
53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? כל השירים של אינפקציה 60. שיר שגורם לך לבכות? הזמן שלך -היהודים, ואולי -עברי לידר 61. השיר של כל הזמנים? יש מלא 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שוקי 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? כשאני אתחתן אני אדע 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? כשאני אמות אני אדע 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אמ אמ אמ, שוקי? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חסרת ביטחון עצמי 67. שמות החברים הכי טובים שלך? אין הרבה אבל בכל מקרה אתם לא מכירים 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 3 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, ישראבלוג 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? באופן קבוע - שייגעצ, אינפקציה, היהודים, פירסינג וקעקועים, סרטי מתח ואימה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Extraordinary Girl 8, שיר של גרין דיי, ויש לזה עוד משמעות אבל לא משנה לכם :) וזה היה תםוס אז הוספתי 8 שזה מס' המזל שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חיה? לא
75. באיזה פורומים אתה? [לפי הסדר שאני כותבת שם הכי הרבה] שייגעצ פירסינג וקעקועים אינפקציה היהודים סקס לנוער סרטי מתח ואימה עברי לידר הומור שחור להקת nova אביב גפן אופנה אלטרנטיבית סימפל פלאן מוניקה סקס 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קצת מביך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, שפתיים, וחיוך 78. יש לך חבר\ה?
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ממש לא. עם אחי הקטן אולי.. [בן 6 וחצי] 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים(?) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת עיניים(?) 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה, מחשב, לצאת עם אנשים שאני אוהבת 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מי שאני אוהבת 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן/אמפי3, פלאפון וארנק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרה, אין לה דאגות.. [חשה יהודה סעדו] סתם אמממממ לא הייתי :X. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ארוחות? לא אוכלת מסודר בכלל 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לאדעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל מה ששייך לי 92. מי החברים שלך בפורום? יש כמה.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לאדעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני 3 שבועות 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן קבורה אחותינו, ביתנו, אימנו, סבתנו, שאנחנו כל כך אוהבים" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? - 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בחיים לא

moshit1

New member
אני../images/Emo26.gif

1.שם: הדר 2. גיל:15 בקרוב 3. תאריך לידה: 90\11\29 4. כינוי: מושיט 5. תכונה טובה:מסוגלת להבין(?) 6. תכונה רעה: הרבה 7. חולשה: <> 8. אובססיות:בנים עם שיער ארוך, פירסינג, עיניים... 9. פאדיחה:<> 10. כאב: ? 11. משאלה:<> 12. זיכרון רע: אמממ הרבה(?) 13. זיכרון טוב? גם... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אבא מאכיל אותי דני 15. געגוע: אליו. כרגע. 16. פחד: מגומיות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 'את דומה לאבריל לאבין...' 18. איפה את\ה גר? רחוק 19. החג האהוב עליך: היה םסח, עכשיו פורים 20. אוכל מועדף: כל עוד הוא עם אנשים טובים הוא טוב
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אמממ לאדעת 22. שתיה מועדפת: מים? 23. קינוח מועדף: בוואריה 24. ממתק מועדף: מסטיקה? 25. עוגה מועדפת:גבינה 26. צבע מועדף: שחור אדום 27. חיה מועדפת: סוס 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב, תוכים 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים 30. מספר מזל: 2 31. ספר: בין דירות 32. סרט דיסני מועדף:סינדרלה 33. סרט: שודדי הקאריבים 34. שחקנ\ית: אנדרה 35. זמר\ ת: יהלי סובול 36. סדרה מעודפת: זה רק רוק? 37. מקצוע אהוב: <> 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, אנגלית, כל מה שקשור במדעים 39. מקום בעולם:הודו? 40. המעשה הכי נועז שעשית:<> 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יותר מדייי 42. פריט לבוש מועדף: חולצת בצפר. חחח סתם לא. אממ 43. ההמצאה של כל הזמנים: <> 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? בערך 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בין לבין, די בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק?אמ הרבה 60. שיר שגורם לך לבכות?הרבה. 'שיר עצוב' 61. השיר של כל הזמנים?<> 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אממ הרבה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?לא רוצה להתחתן 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?משהו של אלג'יר
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?אמממ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? <> 67. שמות החברים הכי טובים שלך?אין לי\= 68. הגלידה הכי טעימה?וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?הבנה, הקשבה, אהבה, התעניינות, אכפתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?<> 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?אלג'יר, כנסייתהשכל,מוניקהסקס, היהודים, שייגעצ,24, רוק ישראלי... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?<> 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כה 75. באיזה פורומים אתה?אלג'יר, כנסייתהשכל,מוניקהסקס, היהודים, שייגעצ,24, רוק ישראלי... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לרעה\= אני מרגישה חרא 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?שיער ארוך
78. יש לך חבר\ה?נופ 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2\3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא. ככה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?אוכלת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?רואה טלוויזיה 83. מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה, לנגן, חברים, ננמממ 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אקדח, ומוזיקה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון, כסף, עיפרוןשחור 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?חיבוק? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מילקי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?דיסקים 92. מי החברים שלך בפרום?אין לי חברים. חחח סתם, פה.. נראהלי רק עינב
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?צופים נחשב? חע 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אמממ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אתמול בערב 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?שלא יכתבו 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?או איתו בים או איתה בבית שלה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הרבה... בעיקר כיתה ד' 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?הודו 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בחיים לא. אין לי בעיה לוותר על החיים שלי.

../images/Emo121.gifחחחחחחחחח

זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אבא מאכיל אותי דני זה כל כך לדמיין אותך כושית
אני ניקרע פה רק מלתאר את זה

../images/Emo121.gifשום ../images/Emo11.gif או../images/Emo3.gif

אני דורש עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!
ומהר
למייל!

../images/Emo121.gifאלללה ווכבאר

מחר נוסעים
אם יש פה מישו מרעננה שיגיד... 1.שם: גמלטריה 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 31.7.90 4. כינוי: סקווישי, מוצי, גימלטרי, גימלטריה, גולש, גילי וכו'... 5. תכונה טובה: אוהב לעזור
6. תכונה רעה: יכול להיות מניאק לא קטן לפעמים 7. חולשה: נאמ נאמ בנות נמוכות?
8. אובססיות: קיסמים, צילום 9. פאדיחה: לא חסרות 10. כאב: לא נפלתי מגן עדן ואתה לא תצליח להתחיל איתי... שכח מזה...
11. משאלה: שיום יבוא וכל הפפדומרים ישטלתו על העולם
12. זיכרון רע: מממ לא חסר 13. זיכרון טוב? מממ כנ"ל 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ילדות רחוקה או קרובה? מממ שצחקנו על הכונפות באולפנה נחשב?
15. געגוע: למאיה
אוף די אני בוכה כבררר 16. פחד: לקום בבוקר ולגלות שאין חיים בעולם, אפחד, גם לא חיות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השם שלי בקול של אמא 18. איפה את\ה גר? חור צפונית לירושלים 19. החג האהוב עליך: פורים
או חנוכה... כנוכה יותר ארוך ויותר מאגניב... 20. אוכל מועדף: תפוחים/גזר 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים 22. שתיה מועדפת: קולה/בירה/צליפתן/מיץ תפוחים
23. קינוח מועדף: ליפתן 24. ממתק מועדף: קופלת/פסק זמן... אבל אין שוקולד יותר טוב ממקופלת
25. עוגה מועדפת: מקוש
26. צבע מועדף: כחול כהה 27. חיה מועדפת: הא? אני מעדיף את כולן! אפילו את החולדות בגג אני אוהב
28. חיית מחמד [אם יש]: כלב/תוכים/דגים‎X10000 29. ספורט מועדף: שחייה (כל הקיץ לא שחיתי... בושה!) 30. מספר מזל: 8, הוא פשוט מספר מדהים 31. ספר: מישו לרוציתו
32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות 33. סרט: גברים בגעטקס 34. שחקנ\ית: מממ 35. זמר\ ת: למה אין שחקן? מה זה הקיפוח הזה? מממ עינבל פרלמוטר
36. סדרה מעודפת: חברים/משחק מכור 37. מקצוע אהוב: צילום 38. מקצוע שנוא: אנגלית/חשבון... 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: לקפוץ לתוך מדורה? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לקפוץ לתוך מדורה 42. פריט לבוש מועדף: שרוואלים
43. ההמצאה של כל הזמנים: השרוואל
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ חורף סתיו אביב, עוד שנה אחחחחחת נאמ חורף וסתיו
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כבר התכוננתי ל- אתה מאמין בגלידה בכוס או בוופל? (מבט רציני של גורי אלפי) 48. שקיעה או זריחה? שקיעה... אבל גם לזריחה יש ייחודיות 49. בליינד דייט- בעד או נגד? מממ 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס או שרוול
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבז 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה
53. קור או חום?קורררררררר
54. לישון או לקום? לקום, אבל בלילה
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו
מי שאוהב שוקו יכול להסתדר עם וניל
57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה וקרועה! 59. שיר שגורם לך לצחוק? אינקובטור
60. שיר שגורם לך לבכות? מממ לא יודע... אבל ניראה לי שאם אני אמע עכשיו את "מאיה" אני פשוט אתאבד מגעגועים... 61. השיר של כל הזמנים? לראות אותה היוווווווווווווווווווווום
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מאיה?
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? חחח ברית עולם כאילו דע! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? פה כבור הכלב האווו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אני לא מכיר שירים טובים בגלל חברים שלי... לחברים שלי אין טעם... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? היפראקטיבי?
סתם, אבל יש לי רגעים שאינ פשוט חייב להוציא מרץ. קרוע? רגיש? קורע רגשות?
67. שמות החברים הכי טובים שלך? הווו מממ אלון, מאיה, סיונה, מעין
68. הגלידה הכי טעימה? לימון
כל כך לימון
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מממ מי החבר/ה הכי טוב/ה שלי? נניח שאלון? זה לא המלח גס, זה הכל
70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אבטיח/וואלה/תפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? צילום/מוניקה סקס/פה ובעוד מליון 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סוריקטה? חברים שלי קראו לי ככה... אני שוקל להחליף... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח! 75. באיזה פורומים אתה? הרבה... יותר מדי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה חרא... אבל השאלה אם אני לא אוהב או שאני שונא 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?מותניים/צוואר/עיניים/שפתיים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 8 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? תלוי מי... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? עוצם עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מוזיקה/ספר/עוצם עיניים 83. מה התחביבים שלך? צילום/ג'אגלינג ועוד כמה... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? כל כך הרבה אנשים... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מצלמה+פויז+כסף+דיסקמן... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין, משוחרר, רוצה רק להיות שמח... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? D350... אני אשמח *אהמ* 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? מממ לא דע 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שניצל תירס בלחמניה וצליפתן
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מצלמה 92. מי החברים שלך בפרום? פה? מממ הדר ומממ מור והדר?
לא מכיר פה... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כיתה ח'?
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כל הזמן
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני כמה דקות למעין
ולא אחיין שלי
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? רצה ילד מאלון אך זה היה בלתי אפשרי, תהה נשמתו צרורה בגן החיות 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? מאיה, בכל מקום שהוא רק לראת אותה שוב
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? וואווו מממ הרגע שקניתי את הדיסקים של משינה בטאוור... הייתי קונה אותם בתו השמיני וזה היה אומר עוד שיהיו לי עכשיו עוד 2 דיסקים. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בארץ
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? האמת שזה קשה, כי אני לא ארצה שהוא אמות אבל מצד שני,אם הוא חשוב לי אז בטח גם אני חשוב לו... (כי אם אני לא חשוב לו אין סיבה שהוא יהיה חשוב לי) אז הוא לא ירצה שאני אמות
אז מממ נירצח את מי ששאל את זה

א שבת היום? ../images/Emo9.gif

1.שם: תהילה 2. גיל: 16 וחצי 3. תאריך לידה: 19.2 4. כינוי: טיטי, תלה, תוילה, תהילו'ש וכ'ו
5. תכונה טובה: רגישה. 6. תכונה רעה: ואו הרבה. 7. חולשה: ? 8. אובססיות: שיער, מוזיקה. 9. פאדיחה: ואו הרבה
10. כאב: הרבה. 11. משאלה: אושר 12. זיכרון רע: .... 13. זיכרון טוב? - 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא יודעת 15. געגוע: להרבה אנשים! 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ? 18. איפה את\ה גר? דימונה
19. החג האהוב עליך: פסח <חופש> 20. אוכל מועדף: כל מה שיש בו בצק
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ואו הרבה. 22. שתיה מועדפת: מנגו? 23. קינוח מועדף: ממ הרבה 24. ממתק מועדף: O.K זה מה שעלה לי. כי לא מזמן אכלתי והיה לי טעים
25. עוגה מועדפת: ממ לא יודעת איך קוראים לה 26. צבע מועדף: שחור, אדום-בורדו 27. חיה מועדפת: כלב? 28. חיית מחמד [אם יש]: אין. 29. ספורט מועדף: בע ספורט. 30. מספר מזל: 8 31. ספר: שבועת רחל 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: אביב גפן! 36. סדרה מעודפת: מופע שנות ה 70 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: הודו 40. המעשה הכי נועז שעשית: ואו הרבה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: המכנס הבורדו שלי. אולסטאר. וכל החולצות
43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? .. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? מכנס!! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? לחסוך כדי לבזבז
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? שונאת לקום! 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק? שירי אינפקציה. 60. שיר שגורם לך לבכות? ואו המון! 61. השיר של כל הזמנים? שירי פינקפלויד. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: של מוניקה סקס - מספיק בנאדם 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? הרבה! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? שיר של אביב גפן 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? את הלהקה אינפקציה. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך? נופית שירה טל יאיר שגיב. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? רגישה, יודעת להקשיב! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ח'. אני עכשיו ביא'. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז <פורומים> 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? זה מתחלף זה בערך ככה: אביב גפן, היהודים, אינפקציה ואלג'יר. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? The dark side of Me - אין סיפור זה פשוט הצד האפל שבי אמרו לי שזה די מתאים לי. ד"א ההשראה מהדיסק של פינקפלויד The dark side of the moon. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברור!! 75. באיזה פורומים אתה? אינפקציה. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? משפיע עלי לרעה אני נהיית דיכאונית ועצבנית! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ועיניים. 78. יש לך חבר\ה? כן
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן. רק לאחותי כי היא בראש שלי. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? בודקת מה השעה. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת. 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה, מחשב ולצאת!! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החבר! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אני תמיד שוכחת הכל! יש לי בעיות זיכרון
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מממ כלום. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? לא יודעת. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ארוחת שחיתות. הכל! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה. 92. מי החברים שלך בפרום? מממ שמיק. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מממ לא זוכרת. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? בת"א הרמתי לאחת את השקיות
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שעה. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם החבר בחוף. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הכל כמעט! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? מממ שאלה קשה מידי.

NimaZ

New member
אני../images/Emo108.gif

1.שם: נעמה 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 19.5 4. כינוי: NimaZ 5. תכונה טובה: עקשנית 6. תכונה רעה: עקשנית
7. חולשה: אירוויזיון [שונאתשונאתשונאת
] 8. אובססיות: באפי, אינפקציה 9. פאדיחה: ממ 10. כאב: אווץ'? 11. משאלה: 12. זיכרון רע: יש מספיק 13. זיכרון טוב? יש עוד ויתר מספיק 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כיתה א'/ב' [בעיקר ב'] 15. געגוע: בני דודים שלי 16. פחד: עכבישים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: האחיות פיק שרות
18. איפה את\ה גר? ביהוד, ואתה? 19. החג האהוב עליך: פורים-פסח-חנוכה 20. אוכל מועדף: ורניקס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כבד וכד' 22. שתיה מועדפת: קולה? 23. קינוח מועדף: כל מה שיש בו שוקולד
24. ממתק מועדף: כנ"ל 25. עוגה מועדפת: כנ"ל 26. צבע מועדף: לבן/ירוק 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: נופ 29. ספורט מועדף: ממ 30. מספר מזל: 8 31. ספר: אלבי סיפור אבירים [ספר ילדים שקראתי 100 פעם
] 32. סרט דיסני מועדף: ממ.. פוקהונטס? 33. סרט: קיי-פקס 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: באפי/אנג'ל/ג'ון דו 37. מקצוע אהוב: מת' 38. מקצוע שנוא: מקראאא!! 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: ממ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ממ 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים?
43. ההמצאה של כל הזמנים: דיוידי 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא ממש.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גםוגם 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? יש קרמבו שוקו?!?!?! יש מוקה! 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת זה יפה 59. שיר שגורם לך לצחוק? הרוב של אינפקציה.. שוקי, יפן.. 60. שיר שגורם לך לבכות? הלב/מרקו
סתם נו 61. השיר של כל הזמנים? ממ 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? ממ.. לא יודעת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא משהו מיוחד 67. שמות החברים הכי טובים שלך? 68. הגלידה הכי טעימה?קוקוס [ששששש] 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? חושהומור 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? טובשלא 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ישראבלוג 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כאן, באפי ואנג'ל וביפ 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אח שלי היה קורא לי ככה.. עכשיו אנשים אחרים קוראים לי ככה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? זה בדיוק כמו השאלה הקודמת! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? :| 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? צחוק 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן
כי הוא חמוד
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קוראת 83. מה התחביבים שלך? צילום, קמי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ספינה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון [אני קשורה מאוד לפלאפונים שלי
] 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? צב..
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? סופגי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ממ בוקר יכולה להיות מלאה אם היא אמיתית כזאת
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? עם דברים טעימים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת 92. מי החברים שלך בפרום? ממ.. ממנטו מור אולי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה??! ברגע זה! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ךלא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? א זוכרת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "איזה באסה"
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ממ 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?ממ 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שהוא ימות למעני? וזה הבנאדם שאניהכי אוהבת!? ממש לא. ההפך.

Fistuuk

New member
כי משעמם..

ולמרות שיום ראשון 1.שם: דור 2. גיל: 17 3. תאריך לידה: לא 4. כינוי: לא 5. תכונה טובה: חכם 6. תכונה רעה: טיפש 7. חולשה: לא 8. אובססיות: רוסיות 9. פאדיחה: לא 10. כאב: לא 11. משאלה: לעשות סקנדינבית 12. זיכרון רע: לא 13. זיכרון טוב? כן 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מגרש כדורסל 15. געגוע: לא 16. פחד: לא 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שרית חדד 18. איפה את\ה גר? פתח תקווה 19. החג האהוב עליך: חנוכה\לג בעומר[נחשב חג?] 20. אוכל מועדף: פונדו [וג'אנק ביומיום] 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: יש המון 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: לא יודע 24. ממתק מועדף: טוויסט\מנטוס 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: עצלן תלת אצבע 28. חיית מחמד [אם יש]: צב מים 29. ספורט מועדף: ריצה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: לא 32. סרט דיסני מועדף: לא 33. סרט: ספרות זולה 34. שחקנ\ית: לא 35. זמר\ ת: ברוס דיקנסון ומאיר אריאל 36. סדרה מעודפת: סופרנו 37. מקצוע אהוב: הסטוריה 38. מקצוע שנוא: אזרחות[ברוך שפטרנו] 39. מקום בעולם: מה 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: זרקתי עם חבר שקיות שתן(שלו) על אנשים מהחלון 42. פריט לבוש מועדף: אנערף 43. ההמצאה של כל הזמנים: לא יודע 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא יודע 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא יודע 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא אכפת לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? כנ"ל 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון! 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? אם כבר אז שוקו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? manowar - pleaser slave 60. שיר שגורם לך לבכות?[גרם לי] guns - dont cry 61. השיר של כל הזמנים? קומדיסטור - עשה טובה תביא לי שיר[או איך שלא קוראים לשיר] 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא אוהב. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? dimmu borgir - burn in hell 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? משינה - העמותה לחקר התמותה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? המכשפות - נסיעה מהירה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא יודע 67. שמות החברים הכי טובים שלך? עדיף שלא 68. הגלידה הכי טעימה? לא מת על גלידה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? סבלנות, הסתכלות לפרטים הקטנים 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? הרבה זמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כלמיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? איירון מיידן 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פיסטוק, אין סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא נראה לי 75. באיזה פורומים אתה? כלמיני 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מחמיא וכאלה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבנה פנים, סוג שיער 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? סביר להניח שלא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? לוחץ על הסנוז' בשעון המעורר 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? נשכב במיטה 83. מה התחביבים שלך? לא 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לא יודע 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מוזיקה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? עצלן תלת אצבע 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הממ תלוי מאיזה בחינה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? טיול של כמה שנים מסביב לכל העולם 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים אני מניח 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פונדו 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב כנראה 92. מי החברים שלך בפרום? בפורום? לא מכיר אפחד 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? D: 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? D: 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? מזמןןןן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא אכפת לי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודע 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הכל 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פינלנד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? כן

Slim Jim

New member
תגובה

.שם: רז 2. גיל: 17 3. תאריך לידה: 12.12 4. כינוי: רזי שיבובו\רזי 5. תכונה טובה: מפרגן 6. תכונה רעה: חוסר סבלנות 7. חולשה: בנות 8. אובססיות: חקלאות 9. פאדיחה: חחח צחקתי ומרוב הלחץ הפלצתי. זה היה ממש מצחיק. 10. כאב: ביצים 11. משאלה: להפוך להיות כמו באטמן. 12. זיכרון רע: בולי איש השלג מוקדם בבוקר 13. זיכרון טוב?: גן 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הילדה בגן עם החד-גבה. חהחהחה 15. געגוע: לחבר שהתאבד לפני שבועיים. 16. פחד: מטיסות, שעונים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל מה שקשור לשיעורי אזרחות. 18. איפה את\ה גר? כפר בשרון 19. החג האהוב עליך: פסח, בגלל חול המועד 20. אוכל מועדף: נקניק סוס. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: טחינה\שוקולד 22. שתיה מועדפת: בירה 23. קינוח מועדף: דולסה... 24. ממתק מועדף: סוכריה 25. עוגה מועדפת: גזר 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: צבי 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול 29. ספורט מועדף: כדורגל גרמני, האבקות, קרלינג 30. מספר מזל: 34,729,412.1308 31. ספר: התפסן בשדה השיפון 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: כל סרט של סטנלי 34. שחקנ\ית: סמולרצ'יק 35. זמר\ ת: ניר טרטר 36. סדרה מעודפת: עולמו של רנו פסקאל נחשב? 37. מקצוע אהוב: ספורט, רדיו. 38. מקצוע שנוא: תנך! איכסה הם גורמים לך לחזור בתשובה! 39. מקום בעולם: לפלנד. 40. המעשה הכי נועז שעשית: חירבנתי בעציץ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כמעט גרמתי לשני תאילנדים למות. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: הדבר הזה ששים עליו ביצה קשה ואז זה חותך אותו לפרוסות. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? נקניקייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? פיורד... 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק? שיר דבילי ששמתי לג'ינגל בתוכנית רדיו שלי 60. שיר שגורם לך לבכות? יורם של גידי גוב. 61. השיר של כל הזמנים? עטור מצחך זהב שחור 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לחלוב יום יום. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? לחלוב יום יום. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? לחלוב יום יום. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? סופרסיסטר 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? אילן, יוני, שלומי, יותם 68. הגלידה הכי טעימה? דולסה. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ג 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורנו, תפוז, השרת העיוור 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אינפקציה, רוק מתקדם. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סלים ג'ים זה סוכריית בשר. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש! 75. באיזה פורומים אתה? שתוק! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? יופי. פנים יפות. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזר לישון. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? משתין 83. מה התחביבים שלך? אין 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? קוזינות וגם עוד אנשים. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? טרקטור וקטפת צעצוע. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? צבי 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? נשיקה בלחי ממלכת אנגליה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סטייק אנטריקוט 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודע. טרקטור צעצוע? 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי חברים בפורום. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בחיים לא תרמתי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? שבוע שעבר. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? בקרוב אצלך 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בבית של מישהי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בכיתה א'. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פינלנד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. איך אפשר לחיות עם זה אח"כ?

Sheygets16

New member
../images/Emo120.gif

1.שם: נטע.
2. גיל: 16.7
3. תאריך לידה: 22.1
4. כינוי: נט, נטוש.
5. תכונה טובה: משעשעת.
6. תכונה רעה: מכשפה.
7. חולשה: חבר שלי.
8. אובססיות: לשוקולד מריר.
9. פאדיחה: אני לא מתפדחת כ"כ בקלות.
10. כאב: לב.
11. משאלה: להיות מאושרת.
12. זיכרון רע: 16.4.2004 איפפ.
13. זיכרון טוב? 4.8.2004 עברי לידר ואביב גפן בניצנים.
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אהמ, גן חובה נראהלי.
15. געגוע: לחבר שלי :].
16. פחד: מהמוות.
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "שיקרתי לך".
18. איפה את\ה גר? סוד.
19. החג האהוב עליך: פורים.
20. אוכל מועדף: פיצה, שניצל.
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דבינות, ובכלל דברים בצבע לבן.
22. שתיה מועדפת: מנגו.
23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה.
24. ממתק מועדף: שוקולד מריר נחשב?
25. עוגה מועדפת: תעלו שתי שורות למעלה.
26. צבע מועדף: שחור.
27. חיה מועדפת: חתולים, אבל לאחרונה התאהבתי באיזה כלב [לא תרתי משמע].
28. חיית מחמד [אם יש]: אין, היה לי דג ורצחתי אותו :X.
29. ספורט מועדף: אהמ, כדורגל ברור.
30. מספר מזל: 22.
31. ספר: 'ילדה טובה' של יעל רוטמן.
32. סרט דיסני מועדף: לא אוהבת דיסני.
33. סרט: ארמגדון
.
34. שחקנ\ית: אין.
35. זמר\ ת: אביב גפן, אפרת גוש, נימרוד שיקלר.
36. סדרה מעודפת: אבודים.
37. מקצוע אהוב: מתמטיקה.
38. מקצוע שנוא: ספרות
.
39. מקום בעולם: אמסטרדם, הוואי.
40. המעשה הכי נועז שעשית: אנערף.
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עשיתי יותר מדי.
42. פריט לבוש מועדף: מכנס שחור.
43. ההמצאה של כל הזמנים: מברשת שינים, פלאפון.
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף.
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן.
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן, וזה לא סותר.
47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס.
48. שקיעה או זריחה? שקיעה.
49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד.
50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס.

למעלה