סקר שישי

dsol

New member
איזה סקר שולט !

הסקר הכ מהיר שהיה לי בחיים !

../images/Emo54.gifאיף

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית ? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי : בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: שיער. את שמחה כש: האם את חושבת יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות?: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב ? חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ישן הרבה?: קשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: קר לך או חם לך?: ילדותי? חולם בהקיץ?:

משעמם לי =)

עבר: שם המורה בכיתה א': שגית הזיכרון הראשון שלך: אמממ לא יודעת.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא =) האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: תורה חח בכיתה ו' המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ בטח במבחן שהיה לי לפני כמה ימים בתנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מירושלים לרעננה בגיל 6 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אממ לא משו השיר האחרון ששרת: ג'ורג'יה של אפרתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי בבי"ס הפעם האחרונה שבכית: אמממ לפני יומיים בבי"ס האדם האחרון שראית: אח שלי.. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת =/ הדבר האחרון שאכלת: שניצל הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: עיפרון כחול ועגיל השיר האחרון ששמעת: rem- its the end of the world הדיסק האחרון שקנית ? מטרופולין הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אממממ לא יודעת הווה: שיער נוכחי : אממממ חום בהיר בגדים נוכחיים: חולצה אדומה ומכנסי פיגמה תכשיטים נוכחיים: 2 שרשראות ועגילים חחחחח זה ממש מצחיק תמונת דסקטופ נוכחית: סתם כזה חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ לא נראה לי.. האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותךך ממה הכי נמאס לך?: שכואב לי בצד כזה עכשיו את מי היית רוצה להרוג? אף אחד... =) הכי פחות מהנה?: הא?! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג וזה מפחיד אותיי איפה אתה הולך לגור? בת"א כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: יהיה לי נהג =) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בסטלה.. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: נייטוויש.. גארבאג' מטרופולין.. ספר אהוב: dead famous סופר(ים) אהוב(ים):?! צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: מז"א?! איבר שהכי מושך אותך: אמממ גוף כזה את שמחה כש: טוב לי האם את חושבת יותר מדי: לא נראה לי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארגנטינה אדם מפורסם שפגשת: אפרת האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן הרבה קפה אהוב: חחח לא יודעת ריח אהוב: ההיפנוטיק שלי מה מכעיס אותך: אנשים מעצבנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: להקשיב לאנשים גם כשהכי לא באלי האדם שעושה לך הכי טוב: אממ לא נראה לי שהוא קיים עדיין סגנון מוזיקה אהוב ? חדר אהוב בבית: שלי.. מקום אהוב בעולם: ארגנטינה מקצוע שנוא: תורה תנך ושיט כזה מורה אהוב: רותי.. המחנכת של לפני שנתיים אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים?: כן בזמן האחרון.. מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: נראה לי שכן.. נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?:כןן אוהב להתעטש?:לאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן!!! אוהב לצחצח שיניים?:אמממ כן.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: די... קונה צרובים\\צורב?: אממ כן.. שששש.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם תלוי במצברוח ישן הרבה?: לא הלוואי קשר לחפצים?: וואו אני לא מוכנה להיפרד מדברים כ"כ מפגרים שזה מטורף אוהב חולצות גזורות: פעם.. כבר לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: חחח מה??? לובש בוקסר?:לפיג'מה שליי (אני בת) שמש או גשם? אממ לא יודעת.. נראה לי גשם קר לך או חם לך?: נעים לי ילדותי? לא חולם בהקיץ?: כן למה נראה לי שאפחד לא קורא את זה?!?!

טולייצ

New member
נשוא

עבר:
שם המורה בכיתה א': וואו,אני חושבת שנורית או משהו כזה הזיכרון הראשון שלך: יש המון,והכל ממש מעורפל האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני: לא חושבת,וגם אם כן,מה רע? האם נהגת לאכול דברים מוזרים: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אני מניחה שתנ"ך [היום היה לי מבחן,ואני דיי אופטימית לגביי ציון עובר] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 4 פעמים,בתוך ב"ש איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מודרנית השיר האחרון ששרת: "תשיר לי את השיר ששרת לה.." הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחי הפעם האחרונה שבכית: יום רביעי,התמוטטות לפני שיעור תאטרון גורלי האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "לילה טוב" הדבר האחרון שאכלת: מלון הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: כרטיס אוטובוס השיר האחרון ששמעת: "אהבה קטנה" הדיסק האחרון שקנית ? שחר אבן צור,קולדפליי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת כרגע הווה:
שיער נוכחי : בלונד בגדים נוכחיים: חולצת פילים,ומכנס ספורט של פוקס תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: רקע משוויץ חבר\ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בעקיפין האם אתה עייף? רעב? כן,עייפה,מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק:
ממה הכי נמאס לך: מציפי הכלבה את מי היית רוצה להרוג? את ההיא מלמעלה הכי פחות מהנה: שיעורי תנ"ך
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי שמץ של מושג,אבל אני מקווה שזה יהיה משהו אני מאוד אהנה ממנו! איפה אתה הולך לגור?: מושב/קיבוץ/תל אביב/הרצליה/חו"ל כמה ילדים אתה רוצה?: אני עדיין בספק אם אני רוצה להתחתן,ואתם רוצים ילדים?
באיזה סוג של מכונית תנהג?: פולקסוואגן איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום שיהיה לי מאוד מאוד טוב. חושב הרבה על העתיד?: המון מפחד ממנו? טיפ. וקצת בכללי:
להקה אהובה: נובה ספר אהוב: בין דירות/יהלי סובול סופר(ים) אהוב(ים): לא זוכרת שמות כרגע צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: חולצות איבר שהכי מושך אותך: אמ.. את שמחה כש: משמחים אותי האם את חושבת יותר מדי: יאפ אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אני מאוד רוצה לחזור לאיטליה,לפחות לעוד חודש אדם מפורסם שפגשת: מה זה מפורסם? האם יש לך אילו שהם חרטות?: יאפ קפה אהוב: קפוצ'ינו איטלקי [מעוטר ב
] ריח אהוב: אמור אמור מה מכעיס אותך: טיפשות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אכפתיות האדם שעושה לך הכי טוב: אמא ושי סגנון מוזיקה אהוב ? רוק ישראלי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ונציה מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: אילנה מלכה אוהב את בצפר? לפעמים נרדם בשיעורים?: אתמול,בשיעור אנגלית מעשן?: נואפ. נפגע (רגשית) בקלות?: יאפ נותן מעצמך?: המון אוהב לפוצץ נייר בועות? כשאני עצבנית,זו תרפיה מעולה לועס דברים? כן,זו ממש התמכרות אוהב להתקלח?: מן הסתם אוהב להתעטש?: כן,גם כשלא צריך שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כרגע לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני דיי עצלנית ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?: קיים אוהב חולצות גזורות: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?: יש לי 4-5 שמש או גשם?: קשת בענן קר לך או חם לך?: לרוב קר
ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?: קצת

למעלה