סקר שישי

../images/Emo54.gifסקר שישי../images/Emo11.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו
2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)
3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)
4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)
5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...
6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית
7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)
8. הזמר האהוב עליכם (עברי)
9. הדיסק הכי טוב שיש לכם
10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר
11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם
12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה
13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)
14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)
15.הקאבר הכי טוב ששמעתם
16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון
17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)
18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם
19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב
20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)
21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה
22. אתה נרדם עם מוזיקה
23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם
24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע
25.אוהבים מיקסים
26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם
27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר
28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל
29. ישראלי / לועזי
30. וע כ ש י ו מה אתה שומע

Bozo the clown

New member
זה היה ארוך

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו Word up/ Gun 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי) Tori Amos (שנים ראשונות בלבד לפני שהתקלקלה), Fiona Apple, Bjork, Kate Bush, Eva Cassidy 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי) יהודית רביץ, ריקי גל (פעם..), אחינועם ניני, מזי כהן, ולא יודעת מי עוד 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) seeds of love של tears for fears עולה לי כרגע לראש אבל זו שאלה קשה מדי 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... ברזילאית- בוסה נובה של ז'ובים 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית- אוהבת מאד סגנון רומנטי אבל לאחרונה לא שומעת וצריכה מוסיקת עצבים וכל ה"קשוחים" חוזרים עכשיו למערכת. אופרה פחות מדברת אלי, אבל כן אוהבת את פוצ'יני 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי) סטיבי וונדר, פרדי מרקיורי, מייק פטון, לא יכולה לבחור אחד 8. הזמר האהוב עליכם (עברי) מתי כספי, אביתר בנאי 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם - עוד שאלה ללא תשובה אחת- Chris Cornell- Euphoria morning 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר- רומנטים דורש גם קיטש דביק ומזה יש לי הרבה (גם לי מותר ליפול) לכן אני לא מסגירה דברים מבישים שיש לי בפלייליסט. 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם - You take my breath away של Queen 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה- יש דברים מצוינים משני ה"עולמות". אין עדיף בשבילי. 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)- אחפש עד שאמצא במקום לא לגיטימי בנט ואוריד אותו ואטחן לו ת'צורה. 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)- רציני? כאילו זה לא מפדח שאני אשכרה מכירה כמה שמות? עד כאן. 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם - Easy של FNM קאבר מוצלח מאד. 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון- שחורה- לזה לפחות אפשר להזיז ת'תחת. 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה) - לא רוצה שיר בקבורה. נושא רגיש מדי עבורי כעת. 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם Chris Cornell וחברי להקת Eleven בפריס!!!! (לפני כמה שנים טובות, כשעוד היה לו קול) 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב- ישראלי אני אף פעם לא צורבת. מי שאני צורבת זה אלו שכבר מסריחים מכסף כבר שנים לכן לא ארגיש אשמה שהם מפסידים כסף בגללי:)/לא מוצאת את הדיסקים שלהם בחנויות/הם לא מספיק חשובים כדי שאקנה אותם כי אני יודעת שהם רק תקופה ולא משהו קלאסי מבחינתי שתמיד אשמע. 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר) No one knows/QOTSA 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה- קשה לומר, היא תמיד שם ברקע- כשאני נוסעת באוטו תמיייייד וגם בבית כשאני ליד המחשב. 22. אתה נרדם עם מוזיקה- לא מסוגלת כי מוסיקה לוקחת ממני תשומת לב (לכן סקס גם לא הולך מבחינתי עם סקס). להירדם אני יכולה רק אם יש טלויזיה ברקע והמוסיקה ממש לא מדברת אלי או אם אני מממממשששש עייפה. 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם - Pagan poetry/Bjork 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע- הקולות שלו 25.אוהבים מיקסים- לא תמיד 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם - בתחום הויזואלי יש רק אחת- Bjork 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר- מודה באשמה, אבל לא הכל, וזה בתקופות מאד מסוימות (תקופות "נסיגה" אני קוראת להן). 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל- היו כמה דברים נחמדים, למשל Faith no more+sparks, 29. ישראלי / לועזי - בגדול, לועזי למרות שבשנים האחרונות נפתחתי יותר ויותר לישראלי וגיליתי לשמחתי שיש הרבה דברים מצוינים במוסיקה המקומית. 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע Zanzibar/Billy Joel

Slim Jim

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו: אח שלי שר את בקבוק עלי 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי): sandy denny, הסולנית של קארול אוף הארבסט, הסולנית של רנסאנס, Lady JoMeek, הסולנית של קארבד אייר (איך אני אמור לדעת מה השמות של הזמרות האלה רבאק!?) 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי): ג'וזי כץ, יעל קראוס, מיקה שדה, יהודית רביץ, הזמרת ששרה באלבום של למוס למוס. 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון): גסולינה... 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... מתי כספי 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית: כמובן. היום קצת פחות אבל אני פריק של מוסיקה קלאסית. 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי): jackie leven 8. הזמר האהוב עליכם (עברי): שלום חנוך 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם: לא יודע מה הכי טוב, אני מאוד אוהב את forever changes 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר: שאנסונים של פרנק סינטרה, טראנסים לפנים, הרבי הנקוק.. 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם: חחחח אין כמו האהבה שלך (כי יש לזה את הפזמון הכי קל. משפט אחד ולא קשה לזכור מהו. אולי כי זה גם שם השיר. 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה: לפי המצב רוח. 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר): אקח תוף גדול ואלך ברחובות ואצרח את השיר בקולי קולות. 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות): מיקה שדה 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם: השיר הזה "הייתי בגן עדן" של בוסקילה הזה. בעיבוד של רוק מתקדם כזה. מפתיע, יפה-יפה, מרגש, ומשעשע... 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון: דראם אנד בייס (ג'אנגל), גם דברים כמו פרודג'י, אינפקציה... 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה): king crimson - epitaph 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם: ששמעתי - הופעה אחת של לד זפלין מארלס קורט באנגליה. שראיתי - פרווה חמה - קצת ציונות, חברים. יש להם מופע מעולה 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב: להקות ישראלית שבגלל שאין להם מכירות בחו"ל ובלי תמיכה כזאת, הם יתפרקו. למרות שמה שמחזיק אותם באמת זה הופעות ולא כסף מדיסקים. וגם אם זה דיסק שאני מאוד אוהב והוא בהישג יד, אני אקנה אותו. 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר) hank williams sr. - lovesick blues 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה: 4 22. אתה נרדם עם מוזיקה: בדר"כ לא. 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם: המוסיקה של הכושים. 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע: riders on the storm 25.אוהבים מיקסים: מה שטוב... 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם: in the court of the crimson king 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר: בדר"כ לא. 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל: לפעמים זה מוצלח ולפעמים לא. אז דעתי לא קבועה בקשר לזה. 29. ישראלי / לועזי: לועזי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע robert wyatt - sea song

צלילוש3

New member
זה היה קצר...../images/Emo13.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו? בשמלה אדומה של ד"ר קספר 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)? לא שומעת כלכך מוזיקה לועזית... 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)? אני שומעת בעיקר בנים 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)? יש מלא
5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...? לא מתה על זה.... 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית? מוזיקה קלאסית קצת... 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)? בלועזית אני שומעת רק גריין דיי נראה לי 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)? אביתר בנאי (אם זה לא כולל סולנים של להקות....) 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם? יש לי כמה אני לא יכולה לבחור... 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר? מוזיקה רגועה ושקטה 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם? לאדעת 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה? נוו... באמת איזו שאלה?! ברור שעליזה
13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)? לא אני ילמד אותו לבד... 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)? נינט טייב שולטת
15.הקאבר הכי טוב ששמעתם? יש הרבה.. לאדעת 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון? אני לא רוקדת במועדונים 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)? שיר שמח שימשמח את מי שיבוא להלוויה שלי שיפסיק להיות עצוב... 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם? לא הייתי בכל כך הרבה(לצערי) 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב? אני צורבת רק עד שיהיה לי כסף לקנות את הדיסקים... ואז אני לא כלכך משתמשת בצרובים... 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)? שיר למעלות בגרסה של "להקת שבע" 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה? מתי שיש זמן פנוי 22. אתה נרדם עם מוזיקה? לפעמים 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם? אפעם לא חשבתי על זה 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע? לא צריך שיר טוב לי עם זה... 25.אוהבים מיקסים? לא... 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם? אני אוהבת את של אינפקציה\בכיף 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר? ככה... 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל? אם יוצא שיר יפה אז למה לא?! 29. ישראלי / לועזי? ישראלי
30. וע כ ש י ו מה אתה שומע? עדיין את שיר למעלות

zoe5

New member
ברקיע השביעי....

. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו-nice to know you-incubus 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)-איימי לי,לורן היל,כריסטינה אגילרה,אלישה קיז,ואין לי עוד אחת 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי) אפרת גוש,רומה קינן,מירי מסיקה,ואין לי עוד 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)וואי זה קשה, 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...מוזיקה אירית וסקוטית-חלום! 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית-לא 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)יש מלא לדוגמה:pink floyd:) 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)יוני בלוך! 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם -של יוני בלוך,גרין דיי,הדורבנים וכמובן אינפקציה 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר מוזיקה שקטה באנגלית....או מוזיקה זורמת כזאת שסוחפת-באנגלית! סטייל אינקיובס 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם-iris 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה-באנגליתשתייהם,ובעברית עליזה 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר)עזבו אתזה שאני אוריד אותו אני אשתגע בבית אם אני לא אצעק אותו דרך המרפסת! 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)-בשבילי היה זה תמיד מורן הזה עם האפרו מהעונה הראשונה ובן שרעבי 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם-הקאבר הכי טוב?אמממ הקאברים שעשו לבריטני ספירס בגירסת רוק! 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון רוק,היפ הופ ו........זהו! 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה) nice to know you בבסים מטורפים! 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם-הקספרים,פינק פלויד ואינפקציה,ויוני בלוך. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב-הייתי מרשה לעצמי לצרוב את כולם,אבל אם זה מספיק טוב אז אני גם אקנה כשיהיה לי כסף 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)אכן-אותו שיר! התמכרתי! 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה 2-לא יודעת לגבי מוזיקה שמתנגנת אבל כמעט יממה שלמה אני יכולה לשיר,לשמוע מוזיקה ושאר הירקות . אתה נרדם עם מוזיקה 2-לא:( . איזה שיר יכול לחרמן אתכם-שירים עם קצב סוחף...כמו השיר שציינתי בשאלה 1 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע-זה שלמעלה,ומשהו בסגנון....אני לא זוכרת פשוט כרגע את כולם...אה גם שירי רוק עצבניים כאלה-זה מתמרן לעוד מזמוזים! 25.אוהבים מיקסים-לא כל כך 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם-יוני בלוכה,רד הוט ,ו...פינק פלויד:) 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר 28-לא כל כך התחברתי . בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל-למה לא? 29. ישראלי / לועזי-שתייהם 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע-עדיין את אותו השיר משאלה 1

עניתי:

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו NOFX- GREEN CORN 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי) אה.. אין כאלה? קורטני לאב? בריטני? 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי) מאיה דוניץ ושרית שצקי! וענבל פרלמוטר ו..מי עוד יש.. ממ.. ההיא מ'סדרני הדשא'. 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) זה היה ביתי של אינפקציה 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... אה? 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית לא ממש. 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי) ג'יימס הטפילד! 8. הזמר האהוב עליכם (עברי) ניר טרטר הזמר הכי טוב בעולם. 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם NOFX GREATEST SONGS EVER BEEN WRITTEN 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר אשלח שיחפשו מישהו אחר 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם את ואני של מרסדס בנד 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה עליזה! 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) אצטט אותו על קירות וגשרים בארץ 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות) אה?! 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם אינפקציה- עד הקצה 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון סקייט פאנק!! 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה) ים המלח של אינפקציה 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם אינפקציה בבארבי תל אביב 20.3.05 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב אינפקציה לקנות, מטאליקה לצרוב 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר) nofx- leave it alone 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה בין 10 ל15 שעות 22. אתה נרדם עם מוזיקה כן 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם nofx kill all the white man או eatliz-spliff 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע - soil או system 25.אוהבים מיקסים לא ממש 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם green day - dookie 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר ממש לא 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל זה נחמד 29. ישראלי / לועזי ישראלי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע Nofx- Franco UnAmerican

../images/Emo120.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו? Muse - Feeling good. 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)? איפפ.. איימי לי, ליאן ריימס וקלי קלארקסון. 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)? דנה ברגר, אפרת גוש[
] ומיקה קרני. 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) James Blunt - Youre Beautiful. 5. אוהבים מוזיקת עולם? תנו דוגמא... לא מתה על הסגנון, אולי מדי פעם מוזיקה שאנטי וקולות עידן רייכל למיניהם. 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית? לא. :] 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)? בריאן אדמס, רובי וויליאמס. 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)? נימרוד שיקלר, אביב גפן, עברי לידר, דניאל סלומון. 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם? דנה ברגר, נימרוד. 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר? עבריים, שקטים. 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם? בעיקרון אני חולה על כל הבלדות הענקיות האלו, כמו סלין דיון וכו'. 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או.. עליזה? עדיף לשמוע את מה שעושה לכם טוב. 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? אשמע אותו עד שיבוא שיר חדש שאני ייתפס עליו. 14.מי הכוכב בנולד שלכם? נראה לי שירי. 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם? לא עולה לי משהו עכשיו. 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון? רוק ישראלי מקפיץ [קספרים נגיד], אבל גם קצת חפירות. 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם? לא רוצה מוזיקה בהלויה שלי, תודה
. 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם? ניצנים 2004, אביב ועברי, כי היה שולט. 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים? אני לא צורבת בכלל, אבל אם כבר, אז רק לועזי. 20.מה אתם שומעים עכשיו? היהודים - הזמן שלך [הרמיקס]. 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה? הרבה. 22. אתה נרדם עם מוזיקה? נרדמת עם גלגל"צ בטלויזיה. 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם? חחחח. 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג, יורד גשם בחוץ, בתוך השמיכה חם, מתחילים להתנשק ולהתמזמז, איזה שיר מתאים באותו רגע?
, משהו רומנטי נו. 25.אוהבים מיקסים? תלוי לאיזה שירים. 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם? אף פעם לא חשבתי על זה. 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר? לא בטירוף. 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל? אם זה יצא משהו איכותי בסוף, אז בכייף. 29. ישראלי / לועזי? ישראלי, אין ספק בכלל. 30. ועכ ש י ו מה אתה שומע? עדיין היהודים - הזמן שלך.

heaven is here

New member
גמני

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו? annahe- set me free 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)- מדונה, אלאניס מוריסט,שינייד אוקונור,גלוריה גיינור.. 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)- אפרת גוש,ענבל פרלמוטר ז"ל, מיקה קרני, ריטה,אורית שחף[?] 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) ג'יימס בלאנט- beautiful 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... ציפורים
6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית? קלאסית כן 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)?בטח לא מכירים אבל פרדי מרקיורי.. ואלטון ג'ון 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)- עברי לידר 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם- ענבל פרלמוטר-הקלטות אחרונות. 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר? שירים שקטים כאלה.. רומנטים?
11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם? Lionel richi- hello 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה? עליזה ברור 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) אה? לא 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)? נינט! 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם? מוש בן ארי- ואיך שלא 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון? רוק 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם? (מה הסיכוי ששאלתי את זה) Frank sinatra- my way 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם? הופעת פסנתר של עברי לידר 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב? א' אני לא צורבת ב' אם אני אוהבת את הזמרים אני חוסכת וקונה את הדיסק 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר)? los panchos- le ultima noche 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה? הרבה 22. אתה נרדם עם מוזיקה? פעם.. עכשיו כבר לא 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם? אמ חסוי
24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע? Elton john- your song 25.אוהבים מיקסים? נה, תלוי 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם? לא חשבתי על זה.. נראה לי של R.E.M איזה אוסף ענקי שראיתי בחנות 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר? כןן 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל. בעד 29. ישראלי / לועזי לא בוחרת|: 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע. Don mcclean- and I love you so

פרקשון

New member
סקר:)

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו
מטרופולין-מלאכים 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי)
חמש?! אין ממש... 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)
גם בעברית אין משהו...אפרת גוש לא רעה.. 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)
סרט של סקס 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...
ה-ב-י-ט-ל-ס 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית
לא יוצא לי 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)
ג'ון לנון ז"ל 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)
יהלי סובול 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם
ניו יורק רפיח 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר
חחחח אין לי מושג.... 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם
את יפה 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה
עליזה! 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו?
קונה את הדיסק וחורש על השיר 14.מי הכוכב הנולד שלכם
שירי
(ציצים) 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם
עוד חוזר הניגון של ברי 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון
רוק ישראלי טוב וקצבי 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם
ניו יורק רפיח 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם
עוד לא היתה-תהיה עוד שבועיים בבארבי ת"א-הקספרים! 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב
לועזי-לצרוב, עברי-לקנות 20.מה אתם שומעים עכשיו מופע הארנבות של דר' קספר-רדיו ג'ו 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה
4 בערך 22. אתה נרדם עם מוזיקה
תמיד 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם
אין כזה 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע
משהו שקט כנראה 25.אוהבים מיקסים
תלוי 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם
בכיף 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר
לא כל כך 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל
כן אבל לשלב בין הסגנונות! לא כמו אבי מסיקה ויהלי סובול נגיד 29. ישראלי / לועזי
ישראלי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע
מופע הארנבות של דר' קספר-סקס

Fistuuk

New member
תקראו באמאשלכם

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו: משינה - אני רוצה מכונית 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי): אני אקח את זה כלהקות Iron Maiden Sonata Arctica Arch Enemy Manowar Beatles 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי): מאיר אריאל משינה אינפקציה המכשפות היהודים 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון): וואלה לא יודע 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...: מה? =\ 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית: אופרות כשזה עם מטאל ומוזיקה קלאסית יש דברים טובים 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי): bruce dickinson 8. הזמר האהוב עליכם (עברי): מאיר אריאל 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם: Iron Maiden - The Number Of The Beast 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר: sonata arctica, מאיר איראל, כמה של גאנס.. ועוד שירים בודדים של להקות אחרות 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם: Marty Friedman - Hands of Time זמני כזה, אבל כמובן ששל הסונטה הטובים ביותר 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה: חחח תגידרו עליזה.. 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר): אממ אם ממש ממש אז אני אוריד את האלבום עם השיר ואם הוא עושה רושם של אותה רמה אני קונה.. אם לא סתם נחרוש עליו 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות): לא רואה 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם: helloween - wasted years 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון:מטאל 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה): משינה - כל אחד צריך בסוף למות
18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם: manowar בגרמניה 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב: אלה שאני אוהב אני קונה 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר): משינה - אז למה פוליטיקה עכשיו[האהוב עלי!] 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה: תלוי.. שעה בממוצע הייתי אומר 22. אתה נרדם עם מוזיקה: לא 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם: אממ.. אם פיניות ישירו 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע: guns - dont cry 25.אוהבים מיקסים: פסדר 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם: Sonata Arctica - Silence, ללא כל ספק, ויש לי הרבה. 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר: מופע הקולנוע של רוקי ושיקגו זה נחמד :| 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל: אם זה טוב למה לא 29. ישראלי / לועזי: גם וגם 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע: Iron Maiden - Wasting Love

moshit1

New member
אני חולה../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו ? אלג'יר- הגולם 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי) -לא זוכרת 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי)- אממ וואי, נו. אורית שחף, קורין אלאל, אפרת גוש, אמממ יש עוד..^^ 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון)- אני צריך אותך של אלג'יר 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא...- אמממ 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית- לא ממש. יוצא.. 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי)לאדעת 8. הזמר האהוב עליכם (עברי)אביב גדג', יהלי סובול 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם- נאמנות ותשוקה של אלג'יר 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר- אמממממ. וואי לאדעת. אני אבדוק
רושמים בשירונט דברים רומנטיים. חחח 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם- אמממ אינלי מושג 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה- דכאונית
חח 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? נוריד ישר את הלירקס ונשיר עד אור הבוקר 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות)? 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם-אמממ.. יש הרבה 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון-חחח מוזיקה שאני אוהבץ 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)- ''אני צריך אותך'' 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם- של אלג'יר, האחרונה 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב- קונים- מוניקה,היהודים,אלג'יר,כנסייתהשכל,וכו.. צורבים- לא צורבת
20.מה אתם שומעים עכשיו 'לא קל' היהודים 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה- אמממ 20 שעות בערך 22. אתה נרדם עם מוזיקה- כה 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם- אממ 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע- לא עולה לי לראש 25.אוהבים מיקסים- לא 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם- אממ 'פחד מוות' של היהודים ממש יפה.. 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר-לא כ''כ 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל- די נגד... תלוי 29. ישראלי / לועזי -ישראלי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע- לא קל..

שלי, אתם מוזמנים לקרוא

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו - Children Of Bodom - Hatebreeder 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי) - זמרות? סימון סימונס מאפיקה וטריה מנייטוויש, יהיה יותר נוח להקות: Queen Doors MetallicA Blind Guardian Edguy 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי) שוב להקות אינפקציה מופע הארנבות של ד"ר קספר משינה איפה הילד? ברי סחרוף 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) - ממ, של השנה? לא שמעתי המון דברים שיצאו *השנה* אז קשה לי לשפוט.. אני אשתמש בדיסק שכן אני יודע שיצא השנה ואני ממש אוהב - Children Of Bodom - Living Dead Beat 5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... מוזיקת עולם? 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית - ממ הפרוייקט Ayreon זה מין אופרת פרוג' מטאל, זה מגניב 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי) - פרדי מרקורי (קווין) 8. הזמר האהוב עליכם (עברי) - 'וניר טרטר הזמן הכי טוב בעולםםם' 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם - Queen - A night At the opera 10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר - קשה בשבילי, אני בטח אקח כל מיני בלדות מעולם הרוק\מטאל, יש מספיק לדיסק 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם - קשה להחליט אחד הכי יפה, אני יכול להגיד שBon Jovi - always, שיר מדהים 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה - עליזה זה פאוור מטאל כי זה גאי?
, שניהם, כל אחד טוב בסיטואציה אחרת 13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) - כן, ומשתדלים להפסיק לחרוש כדי לשמוע אותו לעתיד 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות) - למה אתם חושבים שאני רואה את זה? 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם - Children Of Bodom - oops I did it again
16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון - רוק\מטאל 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה) - משינה - העמותה לחקר התמותה
, 'כל אחד צריך בסוף למות, האאהאהא' 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם - ששמעתי או הייתי? שהייתי - מופע הארנבות של ד"ר קספר *האיחוד*, וששמעתי, ממ, Queen - Live at Wembly 19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב - עברי לקנות, לועזי להוריד, אבל כאלו שאני מעריץ גם לקנות, כמו שאני עושה 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר) - כ"כ הרבה זמן עבר והתחלף שיר לStratovarius - Maniac Dance 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה - כל זמן שאני לא בביה"ס או ישן, בערך 10 שעות 22. אתה נרדם עם מוזיקה - ממ לא 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם - Edguy - Lavatory love machine 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע - חדירה לפרטיות
אין שיר לדעתי, שקט עדיף
25.אוהבים מיקסים - לא בד"כ 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם - Sonata Arctica - Silence או Dragonforce - Vally of the Damned 27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר - חחח כן, בד"כ הם טובים, כמו של Hair נגיד
28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל - נמנע 29. ישראלי / לועזי - לועזי 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע - (אחלה גיוון) - Highlord - Atlantis Pt.2 - Dreamer and the deep ocean

NimaZ

New member
../images/Emo108.gif

1. איזה שיר אתה שומע ממש ע כ ש י ו Angie Hart- Blue 2. חמשת הזמרות האהובות עליך (לועזי) לא ממש שועמת מוזיקה לועזית:/ 3. חמשת הזמרות האהובות עליך (עברי) אפרת גוש, מירי מסיקה.. אממ אין לי עוד:S 4. השיר הכי טוב של השנה (כל סוג כל סגנון) פולנים/סרט של סקס/יפן
5. אוהבים מוזיקת עולם תנו דוגמא... לא ממש 6. מתחברים/שומעים אופרות ומוזיקה קלאסית לא 7. הזמר האהוב עליכם (לועזי) 8. הזמר האהוב עליכם (עברי) יוני בלוך נחמד למרות שאני לא שומעת אותו, פיטר רוט, אביתר בנאי, ועוד 9. הדיסק הכי טוב שיש לכם אינפקציה- בכיף
10. חבר מבקש שתכין בשבילו ובשביל חברה שלו דיסק עם שירים רומנטים... איזה מוזיקה תבחר מוזיקה רומנטית כזאת... שרטה או מה שזה לא יהיה 11. (בקשר ל10-) מה שיר האהבה הכי יפה לטעמכם.. אין לי שמץ?:| 12.מה עדיף? מוזיקה דכאונית או....עליזה> שמחה כזאת
13. אוהבים שיר בצורה מטורפת? מה תעשו? (תורידו ישר את הלירקס ותשירו עד אור הבוקר) נכון לימים אלו אין משהו שבולט מעל כולם 14.מי הכוכב בנולד שלכם(בכל העונות) ראיתי רק את העונה הראשונה, ואני לא זוכרת ממנה כלום 15.הקאבר הכי טוב ששמעתם לא עולה לי משהו בראש, אז נגיד עד הקצה בביצוע אינפקציה 16.איזה מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע שאתם רוקדים במועדון> לא רוקדת במועדון0 17. שתמותו איזה שיר היתם רוצים שיתנגן שקוברים אתכם (מה הסיכוי ששאלתי את זה)> לא רוצה שוםשיר! 18.ההופעה חיה הכי טובה ששמעתם ניצנים
19. איזה אומנים היתם משקיעים וקונים את הדיסקים ואיזה אומנים היתם מרשים לעצמכם לצרוב> תכלס- כל המוזיקה שלי אני מורידה, רק שיש אמנים שלפי דעתי שווים שאני אקנה את הדיסקים שלהם [גם מה שהשירים שאני אוהבת מאודמאוד מעורבבים..לרוב] 20.מה אתם שומעים עכשיו (נו מה אותו שיר) mr. Hanky the cristmas poo:) 21.כמה שעות אתם שומעים מוזיקה ביממה לא המון.. 22. אתה נרדם עם מוזיקה לא 23. איזה שיר יכול לחרמן אתכם 24. אתם במיטה עם הבן/בת זוג... יורד גשם בחוץ... בתוך השמיכה חם... מתחילים להתנשק ולהתמזמז... איזה שיר מתאים באותו רגע 25.אוהבים מיקסים>לא 26. העטיפת אלבום/סינגל הכי יפה שראיתם/שיש לכם> בכיף
27. אוהבים מוזיקה ממחזות זמר 28. בעד או נגד ש2 אמנים מתחברים להוציא סינגל חופשי.. זה תמיד נחמד
29. ישראלי / לועזי ישראלי! 30. וע כ ש י ו מה אתה שומע Buffy the musical- wish i could stay

למעלה