סקר שישי

../images/Emo54.gifסקר שישי ../images/Emo54.gif

-שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת? 2.גילך: 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום? 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים? 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? 7.מה הכי מפחיד אותך? 8.מה הכי מרגיע אותך? 9.מה הכי מכעיס אותך? 10.מה הכי מרגש אותך? 11.תחביבים: 12.שאיפות לעתיד: 13.יש לך כיום בן/ת זוג? 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך? 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור? 2.אוכל-חלבי או בשרי? 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? 5.צבא או בית ספר? 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? 8.טוב לב או חוכמה? 9.אושר או עושר? 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? 13.אורז או ספגטי? 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? 15.לימודים או עבודה? 16.אושר או אהבה? 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? 18.ספר או סרט? 19.להקת אתניקס או כוורת? 20.פסח או פורים? -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם? 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני: 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים): 4.שתייה אהובה(כנ"ל): 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל: 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה. 7.מאמין/ה באלוהים? 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים? 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? 10.אישיות מוערצת: 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים? 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים? 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם): 14.תוכנית רדיו אהובה: 15.ספורט אהוב: 16.תן/י מסר לאומה: -האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך? 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה? 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך? 4.היית מאוכזב/ת מעצמך? 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך? 6.בילית לילה שלם בלי לישון? 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה? 8.בכית מרוב שימחה? 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן): 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם? 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם?

../images/Emo121.gifניניי../images/Emo99.gif

שאלות כלליות על עצמך: יופי 1.את/ה בן או בת? "זכרי אותי, הפכי אותי לזכר" 2.גילך: 15+שבועיים+5 ימים 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום?מהתחלה שלו (נחשו מי אמר להדר שיש פורום כזה
) 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים? מאז ומתמיד
5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? אני אוהב אנשים
6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? קינאה 7.מה הכי מפחיד אותך? לקום בבוקר ולראות את אניטה פללי עומדת ומסתכלת עלי 8.מה הכי מרגיע אותך? האקוואריום שלי
ושיחות עם מעין
9.מה הכי מכעיס אותך? נגה האהבלה 10.מה הכי מרגש אותך? מפגשי צילום 11.תחביבים: צילום, נאמ נאמ ויש עוד מליון
12.שאיפות לעתיד: להגיע לגיל 16 אחר כך ל-17 לעשות רישיון אחר כל ל-18 אחר כך ל-19 (וכו'...) 13.יש לך כיום בן/ת זוג? נופ 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך? נופ 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? נאמ אח שלי, הוא גרם לי לדבר על דברים שלא דיברתי עליהם עם אפחד -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): או זה 1.חום או קור? קור!!! בארור
2.אוכל-חלבי או בשרי? לרוב חלבי, או סתם ירקות ופירות 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? בערב אלכוהול במשך היום מיץ תפוחים
4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? נאמ המומינים 5.צבא או בית ספר? חופש 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)?מאיפה לי?
7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? הצוואר
8.טוב לב או חוכמה? טוב לב 9.אושר או עושר? אושר, כי הוא מביא אושר
וגם D350 וקיטרה בס
10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? מייקל! 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? מוחמד... סופרמן לא קיים, רק יעל קיימת 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? נאמ לא דע 13.אורז או ספגטי? ספגטיייייייייי
14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? נתן זהבי
הוא עצבן
15.לימודים או עבודה? עבודה 16.אושר או אהבה? אהבה 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? ברור שפנטזיה
במיוחד במציאות של היום 18.ספר או סרט? ספר 19.להקת אתניקס או כוורת? כוורת!!!!!!! כל כך כל כך כוורת!!|בזזז||בזזז| 20.פסח או פורים? פורים -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: יופי 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם? חברים, משפחה, מוזיקה, צילום ובעלי חיים 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני: עיניים, צוואר ומותניים 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים): יש הרבה
4.שתייה אהובה(כנ"ל): מיץ תפוחים
5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל: תתכוננו, זה לא ייגמר: כוורת, משינה, מוניקה סקס, פיטר רוט, תומר יוסף, מאיר אריאל, אריאל זילבר, להקות צבאיות, בוב מארלי, קווין, תיסלם, בנזין, יוהדה פוליקר, החברים של נטשה, שם טוב לוי, גידי גוב, שוטי הנבואה, אהוד בנאי, מאיר בנאי, אביתר בנאי, אלג'יר, הזבובים, אינפקציה ועוד ועוד ועוד ועוד... 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה. נאמ נימנע 7.מאמין/ה באלוהים? כבר לא 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים? כלום 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? חרא 10.אישיות מוערצת: מאיר אריאל 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים? אצל הרוב שטויות... 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים? כנ"ל
13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם): חברים, סימפסון... 14.תוכנית רדיו אהובה: 4 אחר הצהריים 15.ספורט אהוב: שחייה 16.תן/י מסר לאומה: פיל לעולם לא שוכח -האם אי פעם... כן? 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך? באלון
2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה? לא 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך? כמעט 4.היית מאוכזב/ת מעצמך? כן 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך? לא כמו שאתם חובים אבל אולי... 6.בילית לילה שלם בלי לישון? תמיד
7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה?יאפ 8.בכית מרוב שימחה?לא 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן): למלח גס
10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם? לא 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם? לא מה זהו?

rotemtem

New member
אני..:))

שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת? בת 2.גילך:15 וחודשיים עוד מעט... 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום? מאז שהקימו אותו..נראה לי.. 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים? תמיד אהבתי..
5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? לא יודעת.. 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? לפעמים אני קצת ביישנית.. 7.מה הכי מפחיד אותך? כלבים.. בעיקר גדולים...חח 8.מה הכי מרגיע אותך?לשמוע עברי לידר..חח 9.מה הכי מכעיס אותך?אח שלי..! 10.מה הכי מרגש אותך? לפגוש חברים טובים שלא איתי הרבה זמן.. 11.תחביבים: 12.שאיפות לעתיד: להוציא רישיון, לדעת לנגן טוב בגיטרה ..ואממ...להיות בת 22..חח 13.יש לך כיום בן/ת זוג?לא 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך? כן.לפעמים..חח 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? אממ...חברה טוב שלי.. -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור? אף אחד 2.אוכל-חלבי או בשרי?חלבי...בעע בשר..אני צחמונית.. 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? השיר שלנו 5.צבא או בית ספר?בית ספר..למרות שעדיין לא הייתי בצבא..אז לא יודעת.. 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? ילדות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? הישבן..חח 8.טוב לב או חוכמה? טוב לב 9.אושר או עושר? אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? לא יודעתת 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? סופרמן! חח 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? אף אחד א מפחיד.. 13.אורז או ספגטי? ספגטי 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? שונאת את שניהם.. 15.לימודים או עבודה? תלוי איזה עבודה.. 16.אושר או אהבה? ואושר 17.מה בד"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה?הפנטזיה 18.ספר או סרט? סרט.. 19.להקת אתניקס או כוורת? כוורת 20.פסח או פורים?פסח..( חופש ארוך יותר..) -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם? אממ..מוזיקה,חברים, אושר, אהבה ובריאות..חח 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני: עיניים, שיער ו...לא יודעת מה עוד.. 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים):אממ..גלידה.. 4.שתייה אהובה(כנ"ל): מים 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל: אוו יש מלא...הכי הכי את שייגעצ עברי לידר אינפקציה מוניקה סקס משינה ואביב גפן.. 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה. נגד...למה להרוג את החיות ולאכול אותם?! אין לכם אוכל אחר שאפשר לאכול???.. 7.מאמין/ה באלוהים? לא 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים? לא יודעת.. 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? בסדר... 10.אישיות מוערצת:לא יודעת.. 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים? 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים? 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם): אני בקושי רואה טלוויזיה.. 14.תוכנית רדיו אהובה: לא שומעת רדיו..חח 15.ספורט אהוב: אממ...אירובי 16.תן/י מסר לאומה: "זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים" -האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך?לא 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה?כן 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך?כן 4.היית מאוכזב/ת מעצמך?כן 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך?לא שזכור לי.. 6.בילית לילה שלם בלי לישון?כן 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה?כן 8.בכית מרוב שימחה?כן 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן):אממ..כן חח 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם?כן 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם?כן

ס ט י י ק

New member
חוי

-שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת?בת 2.גילך:14 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום?ממתי שהוא נפתח 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים?חח 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?X: 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?X: 7.מה הכי מפחיד אותך?ג'וקים 8.מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה 9.מה הכי מכעיס אותך?מעדיפה לא להגיד 10.מה הכי מרגש אותך?לאדעת 11.תחביבים:שינה 12.שאיפות לעתיד:לא חושבת עליו יותר מידי 13.יש לך כיום בן/ת זוג?לא 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך?לפעמים 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?ליאת.אני חושבת. -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור?קור 2.אוכל-חלבי או בשרי?חלבי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה?אלכוהולוית
4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"?לא רואה אבל אם כבר טל"ב 5.צבא או בית ספר?אני מאמינה שבצפר 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)?18 ומעלה 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן?הישבן 8.טוב לב או חוכמה?XD 9.אושר או עושר?אין אושר בלי עושר[טח לא.או שכן?] 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה?מי אלה? 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח?ברור שמוחמד 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים?שומדבר מהם לא מפחיד 13.אורז או ספגטי?ספגטי 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי?זתן זהבי!!!
15.לימודים או עבודה?עבודה.כי זה כסף
16.אושר או אהבה?אושר 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה?בטח שהפנטזיה 18.ספר או סרט?ספר 19.להקת אתניקס או כוורת?כוורת 20.פסח או פורים?פורים -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם? 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני:שיער,עיניים,שפתיים. 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים):שניצל תירס 4.שתייה אהובה(כנ"ל):בירה? סתם,מים וקולה דיאט לימון. 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל:אביב גפן,עברי לידר,אינפקציה,היהודים,סינרגיה,מוניקה סקס.וכו'וכו' 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה.נגד. אין הרבה מה להסביר,זה רצח. 7.מאמין/ה באלוהים?לא 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים?חיים אחרים 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? 10.אישיות מוערצת:-- 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים?רוב האנשים 'מדוכאים' בגלל אהבות נכזבות.אבל ניחא. 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים?אהבה? 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם):עולמו של רנו פאסקל:p 14.תוכנית רדיו אהובה:נה 15.ספורט אהוב:נהה 16.תן/י מסר לאומה:לא רוצה -האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך?כן 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה?לא 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך?אפשר לומר 4.היית מאוכזב/ת מעצמך?כן 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך?לא 6.בילית לילה שלם בלי לישון?כן 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה?אני חושבת 8.בכית מרוב שימחה?לא 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן):שוש 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם?אולי 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם?אולי שבת שלום.

Slim Jim

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

-שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת? בן 2.גילך: 17 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום? ממתי שהוא נפתח 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים? אני לא אוהב אבל לפעמים זה משעשע 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? צנוע,סוציאליסטי ועם זאת ליברלי... 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? לפעמים אני נהיה בנאדם אחר. 7.מה הכי מפחיד אותך? בולי איש השלג (אין לי כוח לפרט למה) 8.מה הכי מרגיע אותך? מוסיקה 9.מה הכי מכעיס אותך? ימנים קיצוניים 10.מה הכי מרגש אותך? הסיום של השיר starless של king crimson והסיום של close to the edge של להקת yes 11.תחביבים: להתפרע על הקוֹרג של חבר שלי ולעשות טראנסים ועוד דברים פסיכדליים 12.שאיפות לעתיד: לאכול אורז 13.יש לך כיום בן/ת זוג? לא 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך? למרות הכל... כן, בערך. 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? אבא שלי. מודל לחיקוי. -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור? קור 2.אוכל-חלבי או בשרי? בשרי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? אמנם אני לא שותה וודקה כמו מים, אבל בירה טובה ומרה זה תחליף מצויין. 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע"ם רק בגלל צוציק 5.צבא או בית ספר? צבא 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? ילדות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? ישבן! 8.טוב לב או חוכמה? אויש, זה קשה. חוכמה! 9.אושר או עושר? אושר. 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? היפני הזה שבזמן האחרון מנצח את כולם בתחרויות אכילת נקניקיות. Takeru Kobayashi 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? סופרמן! 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? הקרוסלה עם האישה עם השמלה... עוד יש את זה ד"א? 13.אורז או ספגטי? אורז! סתם, לא... ספגטי אבל רק אם מכינים אותו טוב. 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? נתן זהבי 15.לימודים או עבודה? לימודים 16.אושר או אהבה? אהבה לא מביאה אושר? 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה 18.ספר או סרט? ספר 19.להקת אתניקס או כוורת? כוורת 20.פסח או פורים? פסח... בגלל חול המועד כמובן. -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם? שלום, להיות הורה טוב ומפרנס טוב. יש עוד דברים אבל לא יכול לבחור מה. 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני: (למרות שזה לא איבר) הפנים כקומפלט, ישבן, שפתיים. 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים): נקניק סוס, גפילטעפיש, תולעי גומי, לזניה, סושי, סטייק אינטריקוט, סטייק צוואר חזיר, ספייר ריבס, תפו"א אפויים בשמנת... 4.שתייה אהובה(כנ"ל): הבירות המרות והחזקות: לף ברון, דובל, גינס, פלורף, הייניקן. מים מינרליים, איילנד גויאבה (המשקה הרשמי של חופי סיני). 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל: אין דבר כזה תאמת. יש רשימת יצורות אהובות וגם הן לא מדורגות. 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה. בעד, כי אנחנו חלק משרשרת המזון. 7.מאמין/ה באלוהים? לא. 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים? לא הבנתי. 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? החזק שורד... 10.אישיות מוערצת: Takeru Kobayashi 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים? אין-אונות... 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים? אהבה, נשים, שלווה. 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם): צבי הנינג'ה, מומינים, עולמו של רנו פסקאל, תוכנית הרוק ב24. 14.תוכנית רדיו אהובה: היה היה?, והרבה תוכניות ב88 FM. 15.ספורט אהוב: האבקות, תחרות אכילת נקניקיות, קרלינג, טניס(!), בייסבול 16.תן/י מסר לאומה: איתן השמן בבטן יש לו בן איך קוראים לבן? איתן השמן! -האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך? לא 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה? כן 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך? פעמים בודדות... כן. 4.היית מאוכזב/ת מעצמך? כן 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך? לא. 6.בילית לילה שלם בלי לישון? כן 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה? בהחלט כן! 8.בכית מרוב שימחה? לא זוכר, אולי. 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן): קולה, סיגריות, טיק טאק, בירה. 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם? לא 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם? כן :]

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

-שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת? בת \= 2.גילך: כמעט 15 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום? מאז שהוא נפתח (?) 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים? נראה לי שתמיד אהבתי 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? יכולת הקשבה והבנה 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? קנאה 7.מה הכי מפחיד אותך? גומיות 8.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה 9.מה הכי מכעיס אותך? שקרים 10.מה הכי מרגש אותך? מחמאות מהלב
11.תחביבים: לשמוע מוזיקה
12.שאיפות לעתיד: למות 13.יש לך כיום בן/ת זוג? לא 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך? לא 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? כרגע. עינב. -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור? קור 2.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? אלכוהולית 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע''מ (מאור כהן
5.צבא או בית ספר? נראהלי צבא 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? ילדות
7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? רגליים 8.טוב לב או חוכמה? חוכמה 9.אושר או עושר? אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? מייקל ג'ורדן 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח?סופרמן 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים?רכבת הרים 13.אורז או ספגטי? אורז 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? ורדה 15.לימודים או עבודה? לימודים 16.אושר או אהבה? אהבה 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? הפנטזיה 18.ספר או סרט? סרט
19.להקת אתניקס או כוורת? כוורת 20.פסח או פורים? פורים -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם? 1. משפחה 2. חברות- באמת חברות 3. מוזיקה 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני: 1. שיער ארוך
2. עיניים 3. ידיים 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים): בורגראנץ' 4.שתייה אהובה(כנ"ל): מיץ ענבים\תפוזים 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל: מוניקה סקס, אלג'יר, היהודים, כנסייתהשכל, גאנז אנ רוזס... אין לי כוח להמשיך :X 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה. -כעיקרון די נגד, אני צימחונית- רק כי בשר לא טעים לי. אבל תאכלס. תאכלו מה שבא לכם. 7.מאמין/ה באלוהים? לא 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים? 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? הכל שיט 10.אישיות מוערצת: >< 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים? אנשים 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים? 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם):רק רוק 14.תוכנית רדיו אהובה: 15.ספורט אהוב:רכיבה על סוסים 16.תן/י מסר לאומה: תמותו -האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך? לא 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה?כה 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך?כה 4.היית מאוכזב/ת מעצמך?כה 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך?לא 6.בילית לילה שלם בלי לישון?כה 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה?כה 8.בכית מרוב שימחה?כה 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן):כה 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם?כה 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם?כה

אני..

-שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת?בת 2.גילך:15 וחצי 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום?מההתחלה שלו 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים?אני לא אוהבת, משעמם לי 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?לאדעת 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?לאדעת 7.מה הכי מפחיד אותך?למות, להקיא. 8.מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה, לישון 9.מה הכי מכעיס אותך?הכל. 10.מה הכי מרגש אותך?מוזיקה, הופעות. 11.תחביבים:הופעות, חברים, לשמוע מוזיקה. 12.שאיפות לעתיד:אין 13.יש לך כיום בן/ת זוג?
14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך?
15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?אין אחד כזה -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור?קור 2.אוכל-חלבי או בשרי?חלבי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה?רגילה 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"?השיר שלנו. 5.צבא או בית ספר?לאיודעת, לא הייתי בצבא עדין. 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)?ילדות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן?לאדעת 8.טוב לב או חוכמה?טוב לב 9.אושר או עושר?אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה?לאדעת 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח?סופרמן 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים?רכבתהרים 13.אורז או ספגטי?ספגטי 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי?אףאחד. 15.לימודים או עבודה?תלוי 16.אושר או אהבה?לאדעת. 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה?פנטזיה, אבל טוב להיות מציאותיים 18.ספר או סרט?סרט 19.להקת אתניקס או כוורת?כוורת 20.פסח או פורים?פסח -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם?אמת, אהבה, חברים, מוזיקה, משפחה. 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני:אין לי 3. אצל כל אחד יש משהו אחר.. (טוסיק, עינים, שפתיים, צורת פנים, צורת גוף, גוף גברי ומוצק) 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים):כל דבר שיש בו בצק. 4.שתייה אהובה(כנ"ל):אין אחת.. 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל:הרבה.לא בא לי לפרט. 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה.נמנעת. 7.מאמין/ה באלוהים?
8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים?אין 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה?סתמיים, במילא מתים אח"כ. 10.אישיות מוערצת:אין 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים?סבל, שקרים. 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים?אהבה, תשומת לב. 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם):ג'אקאאס. 14.תוכנית רדיו אהובה:
15.ספורט אהוב:
16.תן/י מסר לאומה:לכו להזדיין ותאכלו אבוקדו. -האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך?
2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה?
3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך?
4.היית מאוכזב/ת מעצמך?
5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך?
6.בילית לילה שלם בלי לישון?
7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה?
8.בכית מרוב שימחה?
9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן):
10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם?
11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם?

heaven is here

New member
המ

-שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת? בת 2.גילך:18 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום? מההתחלה
4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים?מאז הסקר הראשון שעשיתי 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?איףףףףף 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?איףףףףף 7.מה הכי מפחיד אותך? משאיות 8.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה 9.מה הכי מכעיס אותך? אחי 10.מה הכי מרגש אותך? אנשים 11.תחביבים: גיטרה 12.שאיפות לעתיד: צניחה חופשית 13.יש לך כיום בן/ת זוג? לא 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך? כן 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? עינב -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור? קור 2.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? אלכוהול 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה! 5.צבא או בית ספר? לוידעת 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? ילדות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? רגליים 8.טוב לב או חוכמה? טוב לב 9.אושר או עושר?אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? מראדונה 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח?
12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? אני אוהבת את הספינת פיראטים
13.אורז או ספגטי? ספגטי! 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? השני 15.לימודים או עבודה?איףףףף 16.אושר או אהבה? אושר 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? מן הסתם פנטזיה 18.ספר או סרט? שניהם 19.להקת אתניקס או כוורת? כוורת 20.פסח או פורים? פורים -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם?עינב,גיטרה,אבא,אני,אחי 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני: איףףףףףףף 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים): אוכל:p 4.שתייה אהובה(כנ"ל):מים 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל: עברי לידר 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה. מי שרוצה שיאכל 7.מאמין/ה באלוהים? אכן 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים? גלגול נשמות 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? בלאט 10.אישיות מוערצת: ג'וני דפ 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים? שלווה [והאמת שכן] 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים? אחדות 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם): יש הרבה 14.תוכנית רדיו אהובה: מ 15.ספורט אהוב: ריצה 16.תן/י מסר לאומה:
-האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך? בלאט 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה?לא 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך?כן 4.היית מאוכזב/ת מעצמך?כן 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך?לא 6.בילית לילה שלם בלי לישון?כן 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה?לא 8.בכית מרוב שימחה?כן 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן):לא 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם?כן 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם?כן

אנייייי!

1.את/ה בן או בת?בן 2.גילך:22 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום?חודש ככה ... 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים?לפני שבועיים 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?אממממ... 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?עקשנות..ביישנות... 7.מה הכי מפחיד אותך?עכבישים 8.מה הכי מרגיע אותך?לנגן 9.מה הכי מכעיס אותך?אנשים סנובים 10.מה הכי מרגש אותך?סולואים קורעי לב 11.תחביבים:גיטרה,גיטרה,לנגן,גיטרה. ולנגן בגיטרה. :) 12.שאיפות לעתיד:לעלות על במה עם ההרכב שלי,שהמוזיקה שלי תגיע לאנשים. 13.יש לך כיום בן/ת זוג?כן 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך?לא 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?חברה שלי -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור?קור 2.אוכל-חלבי או בשרי?בשר 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה?אלכוהול 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"?איכס. 5.צבא או בית ספר?איכס. 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)?בגרות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן?ישבן 8.טוב לב או חוכמה?טוב לב 9.אושר או עושר?אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה?מראדונה 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח?X מן 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים?שניהם 13.אורז או ספגטי?ספגטי 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי?זהבי 15.לימודים או עבודה?עבודה 16.אושר או אהבה?זה בא ביחד 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה?פנטזיה 18.ספר או סרט?ספר 19.להקת אתניקס או כוורת?כוורת 20.פסח או פורים?פורים -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם?אמממ.... 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני:עיניים,בטן,חזה 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים):אממ..בשרררררררר 4.שתייה אהובה(כנ"ל):ויסקי,בלי קרח. 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל:אם אתחיל לא אסיים. 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה .בעד.טעים. 7.מאמין/ה באלוהים?יש מישו שם למעלה 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים? כלום? 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? פסדר 10.אישיות מוערצת: אמממ..יש כמה כאלה.. 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים? חרא של חיים. 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים? החיים יפים לפעמים. 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם): סאות'פארק 14.תוכנית רדיו אהובה: לא שומע רדיו. 15.ספורט אהוב: כדורגל 16.תן/י מסר לאומה: חציל לא מטגן חציל -האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך? לא 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה? לא 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך? כן 4.היית מאוכזב/ת מעצמך? כן 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך? לא 6.בילית לילה שלם בלי לישון? כן...הרבה... 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה? כן 8.בכית מרוב שימחה? כן 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן): כן 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם? כן 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם? כן

אני ../images/Emo9.gif

-שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת? בת. 2.גילך: 16 וחצי. היום בדיוק
3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום? מממ חודש בערך. 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים? מאז שאני בפורומים. 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? שאני רגישה. 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? שאני נקשרת מהר ושאני יותר מידי רגישה. 7.מה הכי מפחיד אותך? המוות. 8.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה והחבר.
9.מה הכי מכעיס אותך? הכל!
10.מה הכי מרגש אותך? שבנים בוכים!
11.תחביבים: חברים, הופעות, מוזיקה! 12.שאיפות לעתיד: לא שואפת לעתיד!
13.יש לך כיום בן/ת זוג? כן.
14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך? לא.
15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? אליאור. -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור? קור 2.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? אלכוהולית
4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? השיר שלנו. 5.צבא או בית ספר?צבא? 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? בגרות. 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? מממ לא יודעת. 8.טוב לב או חוכמה? שאלה קשה. נגיד שטוב לב! 9.אושר או עושר? אושר! 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? מראדונה? 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? סופרמןן!!!
12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? לא יודעת. 13.אורז או ספגטי? ספגטי 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? -- 15.לימודים או עבודה? עבודה. 16.אושר או אהבה? אושר כולל את המילה אהבה! 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה! 18.ספר או סרט? תלוי. 19.להקת אתניקס או כוורת? כוורת? 20.פסח או פורים? פסח. חופש יותר ארוך! -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם? אליאור, משפחה, מוזיקה, חברים ושלום.
2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני: שפתיים, עיניים ושיער!
3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים): מממ הרבה. דברים עם בצק! 4.שתייה אהובה(כנ"ל): הרבה. 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל: הרבה. 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה. נגד. למרות שאני כן אוכלת.
7.מאמין/ה באלוהים? לא. 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים? לא יודעת. 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? --- 10.אישיות מוערצת: יש הרבה. 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים? סבל! 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים? אהבה! 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם): מופע שנות ה- 70
14.תוכנית רדיו אהובה: -- 15.ספורט אהוב: -- 16.תן/י מסר לאומה: חייה ותן לחיות. -האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך? לא. 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה? כן. 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך? כן.
4.היית מאוכזב/ת מעצמך? כן. 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך? לא. 6.בילית לילה שלם בלי לישון? כן. 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה? לא יודעת. 8.בכית מרוב שימחה? כן. 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן): כן. 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם? כן. 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם? כן.

Sheygets16

New member
../images/Emo120.gif בכיף.

שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת?
בת. 2.גילך:
16.7 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום?
מהיום שהוא נפתח. 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים?
מאותו רגע שכל שנייה מישהו מפרסם שאלון חדש. :] 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר, אצלך?
משעשעת. 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר, אצלך?
חחח אני יכולה להיות ממש מכשפה. 7.מה הכי מפחיד אותך?
ערסים. 8.מה הכי מרגיע אותך?
אתם לא באמת רוצים לדעת את זה. :] 9.מה הכי מכעיס אותך?
צביעות וערסים. 10.מה הכי מרגש אותך?
כלבים עם עיני פאפי וסרטים עם סוף טוב. 11.תחביבים:
חח. 12.שאיפות לעתיד:
להיות משהו בעיצוב פנים או באדריכלות. 13.יש לך כיום בן/ת זוג?
כן. 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך?
כן. 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם?
אמא. שאלות "ראש בראש": 1.חום או קור?
קור. 2.אוכל-חלבי או בשרי?
בשרי. 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה?
רגילה. 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"?
טלנובלה בע"מ. 5.צבא או בית ספר?
בית ספר. 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)?
בגרות. 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן?
ישבן. [
] 8.טוב לב או חוכמה?
טוב לב. 9.אושר או עושר?
אושר. 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה?
מראדונה, נראה לי. 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח?
ברור שסופרמן! 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים?
פיראטים. 13.אורז או ספגטי?
ספגטי. 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי?
ורדה. 15.לימודים או עבודה?
עבודה. 16.אושר או אהבה?
אושר מתלווה לאהבה לא? 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה?
ברור שהפנטזיה. 18.ספר או סרט?
סרט. 19.להקת אתניקס או כוורת?
כוורת. 20.פסח או פורים?
פורים. שאלות של דיעות, טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם?
איזה מין שאלה זו? הרבה דברים חשובים לי. החל מאחותי הקטנה ועד שלום עולמי. 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני:
עצמות בבטן, שפתיים ועיינים. 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים):
שוקולד מריר. 4.שתייה אהובה(כנ"ל):
פסיפלורה.
5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל:
אביב גפן, נימרוד שיקלר, גרין דיי. 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה.
בעד, כדי לשרוד צריך להרוג. 7.מאמין/ה באלוהים?
כן. 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים?
הנשמה עולה לאן שמגיע לה ואנחנו נרקבים באדמה. 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה?
היה יכול להיות פה יותר טוב. 10.אישיות מוערצת:
הערצה זה דבר עצוב. 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים?
אהמ, בדידות? 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים?
אהבה, כסף. 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם):
אבודים, חברים. 14.תוכנית רדיו אהובה:
חח שתיקת הכבישים, כי רק בלילה יש מה לשמוע בגלגל"צ. 15.ספורט אהוב:
אהמ.. אין משהו מיוחד. 16.תן/י מסר לאומה:
Smile! It's the second thing that you can do with your LIPS. האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך?
לא. 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה?
לא. 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך?
כן. 4.היית מאוכזב/ת מעצמך?
כן. 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך?
לא. 6.בילית לילה שלם בלי לישון?
כן. 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה?
כן. 8.בכית מרוב שימחה?
כן, אתמול. 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן):
לסיגריות. 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם?
כן. 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם?
כן.

ברושה2

New member
תשובות :)

שאלות כלליות על עצמך: 1.את/ה בן או בת?בת 2.גילך:14 ו-10 חודשים בדיוק היום 3.ממתי את/ה נמצא/ת פה בפורום?יומיים בערך 4.ממתי התחלת לאהוב את תחום השאלונים והסקרים? עכשיו? 5.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך?חייכנית 6.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך?קנאית 7.מה הכי מפחיד אותך?הרבה דברים 8.מה הכי מרגיע אותך?לשמוע שירים 9.מה הכי מכעיס אותך?אח שלי 10.מה הכי מרגש אותך?לא חשבתי על זה 11.תחביבים:מוזיקה 12.שאיפות לעתיד:יש הרבהההה 13.יש לך כיום בן/ת זוג?לא 14.האם בסכ"ה את/ה אוהב/ת את עצמך? כן!! 15.מי האדם הכי קרוב אליך בעולם? נראה לי שסהר -שאלות "ראש בראש".עליכם לבחור אופציה אחת מבין שתיים(או זה או זה): 1.חום או קור?קור 2.אוכל-חלבי או בשרי? חייבים או זה או זה? 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה?רגילה 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? השיר שלנו 5.צבא או בית ספר? בית ספר 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? ילדות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? הרגליים 8.טוב לב או חוכמה? טוב לב 9.אושר או עושר? מממ אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? מייקל גורדן 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? סופרמן 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? שניהם 13.אורז או ספגטי?ספגטי! 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? נתן זהבי 15.לימודים או עבודה? לימודים 16.אושר או אהבה? זה לא אותו דבר? 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? בדרך כלל המציאות 18.ספר או סרט? מממ שניהם 19.להקת אתניקס או כוורת? אתניקס 20.פסח או פורים?פורים -שאלות של דיעות,טעם אישי והשקפות עולם: 1.ציין/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בעולם?- 2.ציין/י את 3 האיברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בני/בנות המין השני:עיניים , שיער.. 3.מאכל אהוב(אפשר לציין כמה שרוצים): יש הרבה 4.שתייה אהובה(כנ"ל):מיץ מנגו 5.להקות וזמרים/ות אהובים מהארץ ומחו"ל: הובסטנק, והרבה הרבה ישראלי 6.אכילת בשר-בעד או נגד?נמק/י בקצרה.בעד. טעים, בריא, טעים שוב 7.מאמין/ה באלוהים? כן 8.מה יש לדעתך אחרי שהחיים כאן מסתיימים? גלגול נשמות 9.מה היא דעתך הכללית על החיים בעולם הזה? חיים קשים 10.אישיות מוערצת:ממממ 11.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לדיכאון אצל אנשים? החברה 12.מה הם לדעתך הגורמים העיקריים לאושר אצל אנשים?החברה 13.תוכנית טלוויזיה אהובה(ציינו כמה שבא לכם): 14.תוכנית רדיו אהובה: 15.ספורט אהוב:טחחח 16.תן/י מסר לאומה: תן חיוך הכל לטובה -האם אי פעם... 1.היית מאוהב/ת בבן/ת מינך?לא 2.היה לך סוד נורא כמוס שהסתרת מכולם ובסוף הוא התגלה? לא 3.היית מדוכא/ת עד עימקיי נשמתך?לא 4.היית מאוכזב/ת מעצמך?כן 5.בגדת בבן/ת זוגך או באחד מחבריך? לא 6.בילית לילה שלם בלי לישון? כן 7.עשית טעות או לקחת החלטה לא טובה שעד היום את/ה מצטער/ת עליה? לא 8.בכית מרוב שימחה?לא 9.היית מכור/ה למשהו(חוץ מלשאלונים כמובן): מיץ מנגו, השיר סאן חוזה, יש עוד... 10.הרגשת שאת/ה שונא/ת את כל העולם?כן 11.הרגשת שאת/ה אוהב/ת את כל העולם?לא

../images/Emo121.gifאת מעדיפה אתניק על כוורת?

*שימשון*
יש להם 3 שירים טובים בדיוק וגם הם... תותים (חרוש) ג'סיקה (חרוש) היא לא תשוב (מעולה
) אבל לכוורת... נאמ נגיד ככה: אין שיר לא טוב...

sunshiner

New member
או במילים אחרות:

את מעדיפה שירים כמו "BMW שחורה" על שירים כמו "המגפיים של ברוך"?

למעלה