עוד סקרון ממש "קטנטן.."

cutey

New member
../images/Emo54.gifעוד סקרון ממש "קטנטן.."../images/Emo20.gif

מהו השיר הכי יפה מכל הזמנים?
מהו הסרט הכי טוב מכל הזמנים?
מיהי הדוגמנית הכי יפה..מכל הזמנים,מהארץ?
מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מהארץ?
מיהי הדוגמנית הכי יפה מכל הזמנים מחו"ל?
מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מחו"ל?
מיהי השחקית הכי יפה מהארץ?
מיהי השחקנית הכי יפה מחו"ל?
מיהו השחקן הכי חתיך מהארץ?
מיהו השחקן הכי חתיך מחו"ל? ו...זהו(עד לפעם הבאה...)

O Boy

New member
שלי ../images/Emo8.gif

יפה, אהבתי, את מוזמנת תמיד להכין סקרים
סתם כי בא לי לפרגן
מהו השיר הכי יפה מכל הזמנים? התקלת אותי... מהו הסרט הכי טוב מכל הזמנים? עוד פעם? לא יודע, אין משהו מיוחד מיהי הדוגמנית הכי יפה..מכל הזמנים,מהארץ? אילנית לוי מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מהארץ? אשאיר את זה לכן בנות מיהי הדוגמנית הכי יפה מכל הזמנים מחו"ל? יש מללללא מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מחו"ל? כנ"ל דוגמן בארץ מיהי השחקית הכי יפה מהארץ? לא עולה לי לראש, ריקי ממשחק החיים נחמדה, סקסית מיהי השחקנית הכי יפה מחו"ל? ג'ניפר לופז, ומתתת על ג'וליה רוברטס מיהו השחקן הכי חתיך מהארץ? כנ"ל דוגמן בארץ מיהו השחקן הכי חתיך מחו"ל? כנ"ל דוגמן בארץ...

cutey

New member
תודה על הפרגון..../images/Emo24.gif ונראה לי

שבעתיד אני אעשה עוד סקרים מעניינים..אל דאגה..

SsssTaaaR

New member
תשובות../images/Emo70.gifתשובות../images/Emo70.gifתשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מהו השיר הכי יפה מכל הזמנים?שאלה קשה אבל השיר הכי יפ הנכון לעכשיו: Nelly feat Justin Timberlake-Work It מהו הסרט הכי טוב מכל הזמנים?אותו הדבר כמו השיר הכי יפה..קיץ אחד של סוטול. מיהי הדוגמנית הכי יפה..מכל הזמנים,מהארץ?סנדי בר מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מהארץ?דודי בלסר
מיהי הדוגמנית הכי יפה מכל הזמנים מחו"ל?נעמי קמפבל נראה לי... מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מחו"ל?לא יודעת..ההוא שדיגמן לרנואר מן חתיך
מיהי השחקית הכי יפה מהארץ?ההיא שמדגמנת לקסטרו ומשחקת בשבתות וחגים..ברח לי השם שלה
מיהי השחקנית הכי יפה מחו"ל?סנדרה בולוק וג'ניפר לופז מיהו השחקן הכי חתיך מהארץ?לא יודעת...יהודה לוי אולי? מיהו השחקן הכי חתיך מחו"ל?טום קרוז ובן אפלק

coolel

New member
אני יענה רק על שחקנית

השחקנית הכי יפה מחו"ל היא ריס ויתרספון(מ"לא רק בלונדינית" שכולכם צריכים לראות אם לא הספקתם ובקרוב מגיע ההמשך לסרט)

dark eyes

New member
ושלי הן:

השיר: שמיים כחולים לא לכל הזמנים
סרט: נוסע השמיני, מטריקב, אקס מן... דוגמנית: שירז טל דוגמן: אני מנחש דודי בלסר הדוגמנית מחו"ל: היידי קלום, קלאודיה שיפר. דוגמן: אין לי שמץ.. השחקנית מהארץ:ויסמן הזאת ממשחק החיים ראיתי אותה בגיא פינס והיא ממש יפה
שחקן:אין שמץ שחקנית מחו"ל: ג'וליה, קטרין.. שחקן: אולי זה ממטריקס

iN my opinion....

מהו השיר הכי יפה מכל הזמנים? מכל הזמנים?..לא יודעת קשה לחשוב על אחד נכון לעכשיו sunrise-simply red אבל זה רק נכון לעכשיו בכלליות מוזיקה שחורה:] מהו הסרט הכי טוב מכל הזמנים? "o" מיהי הדוגמנית הכי יפה..מכל הזמנים,מהארץ?שירז טל מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מהארץ?עופר שכטר:] חחח מיהי הדוגמנית הכי יפה מכל הזמנים מחו"ל? שירז טל מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מחו"ל? לא יודעת דוגמן אבל בקהאם בהחלט שווה מיהי השחקית הכי יפה מהארץ? אין לי שמץ... מיהי השחקנית הכי יפה מחו"ל?ג'ניפר לופז\אנג'לינה ג'ולי מיהו השחקן הכי חתיך מהארץ? עופר שכטר:] מיהו השחקן הכי חתיך מחו"ל? בראד פיט?...נעעע לא יודעת

fireblue1

New member
שלי...

השיר הכי יפה בכל הזמנים?אממ קשה... לדעתי kiss me שכחתי את השם של הזמרת... מהו הסרט הכי טוב בכל הזמנים:אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון וכל סרטי אימה בכלל... הדוגמנית הכי יפה:בר רפאלי,סנדי בר מי הדוגמן הכי חתיך בכל הזמנים בארץ:אני!!!! הדוגמנית הכי יפה בכל הזמנים בחו"ל:קלואדיה שיפר מיהו הדוגמן הכי חתיך בכל הזמנים בחו"ל:אני!!!!!!!! מי היא השחקנית הכי יפה בארץ:השחקנית מלגעת באושר... מיהו השחקן הכי חתיך בארץ:אני בעוד כמה שנים.... השחקנית הכי יפה בחו"ל:הבת של הסולך של ארוסמיט...

מאיה1983

New member
עוד פעם התחלת עם האהבה העצמית?

אתה לא מבין שזה... מעצבן! וזה גורם לאנשים לא הכי לחבב אותך...

מאיה1983

New member
בבקשה... תשובות...../images/Emo132.gif

מהו השיר הכי יפה מכל הזמנים? Against all odds מהו הסרט הכי טוב מכל הזמנים? מלך האריות
מיהי הדוגמנית הכי יפה..מכל הזמנים,מהארץ? קרן מיכאלי המדהימה! מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מהארץ? יוני כהן (של פוקס ושל יב''ז לשעבר) וגם דודי בלסר אותו הכרתי מקרוב!. והוא באמת יפה כמו שהוא נראה....
מיהי הדוגמנית הכי יפה מכל הזמנים מחו"ל? אמממ ממש לא יודעת.. מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מחו"ל? רק ישראלי בשבילי! מיהי השחקית הכי יפה מהארץ? עדי עזרוני מאוד מאוד יפה לדעתי.. אבל היא מערוץ הילדים...
מיהי השחקנית הכי יפה מחו"ל? אנג'לינה ג'ולי וג'ניפר לופז...
מיהו השחקן הכי חתיך מהארץ? דודי בלסר... הוא שחקן כדור יד!
מיהו השחקן הכי חתיך מחו"ל? ריאן פליפה המדהים...

אני............./images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif

מהו השיר הכי יפה מכל הזמנים?
dj sammy - heaven מהו הסרט הכי טוב מכל הזמנים?
ריקוד צמוד, אין עליו! מיהי הדוגמנית הכי יפה..מכל הזמנים,מהארץ?
יעל בר זוהר מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מהארץ?
אין, אבל ידיד שלי הכי חתיך מכל הזמנים (היה פעם באקסיט) מיהי הדוגמנית הכי יפה מכל הזמנים מחו"ל?
כריסטינה אגילרה דוגמנית? מיהו הדוגמן הכי חתיך מכל הזמנים,מחו"ל?
בראד פיט השווההההה מיהי השחקית הכי יפה מהארץ?
יש שחקניות יפות בארץ? מיהי השחקנית הכי יפה מחו"ל?
ג'ניפר לופז מיהו השחקן הכי חתיך מהארץ?
יש שחקנים חתיכים בארץ? מיהו השחקן הכי חתיך מחו"ל?
בראד פיט ההורססססס

fireblue1

New member
הלוווווו זה היה בציניות...

חוץ מזה אני באמת מאוהב...{והפעם זה רציני}

למעלה