white star
New member
../images/Emo54.gif על Love Gel ו- R3
היי חברים חשבתי לפתוח פה דיון על חויות שלנו מקונדומים ולובריקנטים (מה שנקרא 'מרכך' כדי לעשות את החדירה נחמדה יותר) כדי לתת המלצות ולחילופין ממה כדאי להתרחק על מנת שיהיה לכולנו סקס יותר טוב
אז אני אתחיל: לאחרונה במסגרת קידום מסויים של חברה, קיבלתי קונדומים של R3 ולוב של "Lovegel" שהרגשתי שאני חייב לבדוק אותם, אז כמובן עבורם צריך למצוא מישהו למטרה הזאת. פתחתי לי את אטרף, אחרי שעה שאני מדבר עם אנשים שהראו חוסר חשק להצטרף לבדיקה, החלטתי לנסות את המקום הוותיק לעניין – הצ'אט. אז נכנסתי פה לchatTv ונכנסתי לחדר הגאים. כמובן שהפלטפורמה הוותיקה לא איכזבה אותי ודי מהר מצאתי לי בחורצ'יק משועמם מהשביתה של הסטודנטים ומחפש לעצמו עיסוק. אז נסעתי אליו, כשנכנסתי אפילו הייתה לי הפתעה נעימה שהוא ממש חמוד, רק שבמקום שלום הוא הדביק את השפתיים שלו לשלי ואז גרר אותי לכיוון חדר המיטות. אני אחסוך מכם את הפרטים הטכניים (אני לא טוב בכתיבה של זה) רק את סיכום החוויות שלי מהמוצרים: הקונדום של R3 דגם super אכן דק ונחמד, רק אעפס נקרע באמצע החדירה. מזל שהיה לי נוסף שהוא החזיק. ציון סופי: נחמד, רק רצוי שיהיה קצת יותר חזק. LOVEGEL: עשה את העבודה שלו בצורה טובה, הוא לא התייבש מהר וגם לא השאיר הרגשה מוזרה אחרי זה (היה לי פעם חומר שהשתמשתי בו ולמרות שהתקלחתי אחרי נשארה שם הרגשה מוזרה) יאללה, עכשיו תורכם לשתף!
היי חברים חשבתי לפתוח פה דיון על חויות שלנו מקונדומים ולובריקנטים (מה שנקרא 'מרכך' כדי לעשות את החדירה נחמדה יותר) כדי לתת המלצות ולחילופין ממה כדאי להתרחק על מנת שיהיה לכולנו סקס יותר טוב