ערב טוב

../images/Emo54.gifערב טוב ../images/Emo171.gif

עברתי בסביבה וראיתי ת פורום המקסים הזה ממש הלהבתי, הרעיונות שלך מדהימים ושימושיים
ולאחר שיטוט במאמרים ובשירשורים צצו לי שני שאלות. ראיתי בחנות יצירה דמויות מקלקר של חיות וכו מה אפשר לעשות איתם?! ובמאמרים היה על יצירת חיות מעיסת נייר ובלון במה אני יכולה להשתנש בשביל ליצור חיות לא "עגולות" ממש בא לי להכין שבלול
ערפל

av_i_va

New member
דמויות קל-קר../images/Emo140.gif

שאני מכירה, מהווים בסיס לעבודה עם פאייטים. לגבי הכנת שבלול, תקבלי הסבר מפורט משבלולית יום נעים

שבלולים הם בהחלט יצורים חביבים..|שב

במיוחד עלי..
שבלול מעיסת נייר.. פשוט מאוד.. אפשרות ראשונה: לוקחים חימר או פלסטלינה.. ומעצבים בנפרד את הגוף והקונכיה.. מצפים בנייר עיתון טבול בתערובת דבק.. כ- 8 שכבות..לאחר הייבוש חוצאים לשניים מוצאים את הפלסטלינה ומדביקים בחזרה ומצפים שוב בכ- 2 שכבות על מנת לכסות את החתך.. מדביקים את הקונכיה לגוף בדבק חם.. וצובעים.. אפשרות שניה: עיסת נייר קנויה או ביתית..מפסלים את השבלול ומניחים לייבוש..צובעים.. שיהיה לך בהצלחה..

osni

New member
עוד על עיסת נייר

אני עושה עיסת ניר מנייר טואלט , מים ודבק פלסטי. קונים בחנות נייר טואלט טישו אבל לא משובח (בסביבות 20 ש"ח ל - 24 גלילים). כאשר מרטיבים את הנייר עם המים הדבק פלסטי מתקבל מן בצק. יחס המים והדבק הוא 1:1 . אם מעונינים בטקסטורה גסה של העיסה לשים מעט ואם בטקסטורה חלקה לשים מעט יותר את העיסה ואז מתחילים לעבוד. ניתן לשים את עיסת הנייר גם על כדורי קלקר בגדלים שונים. אני עשיתי ציפורים, ארנבות, היפופוטם, בת יען חזיר וכדומה. ברגע שאמצא סורק אני אציף את הפורום בדברים מעשה ידי

osni

New member
מה עושים עם דמויות מקלקר

אפשר לקנות דמויות מאותה משפחה למשל קונכיות מסוגים שונים כוכבי ים וכדומה. לצבוע אותם בצבעי אקרילי ואז ליצור מוביל על חוט תלוי כאשר בין הדמויות ישנם חרוזים. יוצא מדהים. מתאים גם ל"גדולים, וגם לילדים. ההבדל הוא ברמת הביוע והתוספות. בהצלחה

למעלה