שאלה,בבקשה אל תצלבו אותי

../images/Emo54.gifשאלה,בבקשה אל תצלבו אותי

היי רציתי לשאול אותכם משו קוקסינל הוא ביטוי (מכוער לטעמי) לטרנסג'נדר או טרנסקסואל? כלומר הכוונה למישהו שעבר ניתוח או לא?
תודה

Yaara77

New member
הבה ננסה לענות ברצינות

קוקסינלה ספטה פונקט - השם הלטיני לחיפושית "פרת משה רבנו". ככה סתם. השם "יובא" ארצה בהקשר טרנסג'נדרי ע"י זמרת צרפתיה, כמדומני, שהיתה טרנססקסואלית, ובחרה בשם "קוקסינל" כשם במה חמוד לצורך הופעותיה בעולם. מאז הפך בארץ הקודש המונח הלטיני "קוקסינל" לשם ג-נ-א-י לנשים טרנססקסואליות, ולגידוף רווח בקרב אנשים בעלי תרבות ירודה. מי שרוצה לפנות באופן מכובד לבנות הקהילה כאן, יפנה בשם הכללי טרנסג'נדרס, שזהו שם הפורום, או נשים טרנססקסואליות - בפניה לאלו המזדהות כנשים, או קרוס-דרסרס לאלו שמעדיפימות להזדהות כגברים. לכבד אדם - משמע לקבל את הזהות המינית שבחר האדם לעצמו, לרבות ההגדרה. ואף על פי כן, את החיפושית "קוקסינלה" המדהימה שקיבלתי מחברה יקרה לי מאד אנצור כל חיי - ניצבת מעל מיטתי, על אף שאני כבר "סתם אישה אחת". זו לא ההגדרה שקובעת - אלו הרגשות שמתלווים לאמירה או למתנה. חיבוקים יערה

DarlingAdam

New member
לא צולבים פה,

זה בעיקר שייך לפורום BDSM ;) קוקסינל הוא בד"כ ביטוי למישהי טרנסקסואלית, שנראית לפחות חלקית כאישה גנטית, שזה לאו דווקא אומר ניתוחים אבל בד"כ כן אומר שינוי פיזי, כלומר הורמונים. אני מדגיש "מישהי" כי לא ידוע לי שמשתמשים בביטוי כלפי FTMים, גברים שנולדו נקבה גנטית, אלא רק כלפי MTFיות. כמובן שיש שיתשמשו בביטוי כדי לתאר מישהו שלא טוב בכדורגל, אבל זו בעיה אחרת. ;)

DarlingAdam

New member
מה קורה בסוף

עם כל הכתבות? ואם יותר לי לשאול - למה חוקר משטרה? *מודאג*

אורי 0

New member
הבו מסמרים...

זה טרנד עכשיו, לא? הפסיון של ישו וכל אלה? לשימוש העכשוי של המילה: אני שמעתי דווקא טרנסיות שמתייחסות כך ל-ע-צמן, באופן כללי. מדובר בעיקר בטרנסיות שהקשיים שהן חוו ככאלה לא אפשרו להן לסיים אוניברסיטה. אני הייתי מציע להחיל על המלה הזאת אותם כללים שחלים על המלה nigger, שבפי אדם ממוצא ארופאי היא כינוי גנאי גזעני, אבל המוני אפרו-אמריקאים משתמשים בה למכביר - כלומר לטרנסיות מותר, לאחרימות אסור. ולסיכום: כשהייתי בצרפת בקיץ היתה בחדשות כתבה על "פרדה מקוקסינל". שהתייחסה כמובן לחיפושית פולקסווגן, שהמונים ביכו את הפסקת הייצור שלה.

אורי 0

New member
וקוקסינל המקורית

נקראה ע"ש השמלה שלבשה להופעתה הראשונה. שברור לך איך היא נראתה.

Yaara77

New member
או

למדתי עוד משהו מההסטוריה שלנו תודה אורי חיבוק יערה

למעלה