שאלה.

• פותח הנושא NAON1
  • פורסם בתאריך

NAON1

New member
../images/Emo54.gif שאלה.

מישהו יודע היכן ניתן לקנות או להזמין תמונות קיר של QUEEN ? אני מחפש בדחיפות תמונת קיר גדולה של הלהקה רצוי תמונה מהתקופה המוקדמת שלהם ורצוי צבעונית. אשמח לתשובה. בנוסף אים למישהו יש תמונה כזאת והוא מעוניין למכור בבקשה לשלוח לי מסר דחוף . אפשר גם במייל- [email protected] תודה והמשך יום נעים.

תמונות קיר, הכוונה לפוסטרים?

כי אני ממליץ בחום על החנות "תומר" שבדיזינגוף סנטר. שם קניתי את הפוסטר המפורסם של- Bohemian Rhapsody.

NAON1

New member
../images/Emo54.gif הכוונה לתמונות .לא לפוסטרים.

אני מוכן לשלם הרבה כסף. המחיר לא חשוב. אבל גם פוסטרים זה נחמד. איפה ממוקמת החנות הזאת תומר ? הבנתי שבסנטר אבל באיזה קומה בדיוק ? ליד איפה ? אולי שם יוכלו להזמין לי תמונה.

לבקש קומה בדיזינגוף סנטר...

זה כמו לשאול את המין של מקי בוגנים. אני יכול רק להגיד שזה די קרוב לאחת מהכניסות לסנטר...

NAON1

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo13.gif או. קיי תודה לכולם.

Hey Dude

New member
בתומר ממש ממש יקר ><

חולצת טריקו עם הדפס של להקה עולה שם 100 שקל יש את החנות פצ'ים שנראה לי נמצאת בקינג ג'ורג' ויש מצב שיהיה שם פוסטר..

לא יודעת איך זה במקומות אחרים

אבל בהפנינג בקניון ברעננה הפוסטר היחיד של קווין שיש (וכבר הרבה זמן) זה מה שצירפתי, רק ששם זה התמונה המלאה וזאת שפה חתוכה. לעומת המון תמונות אחרות ומתוכן להקות הרוק שיש זה בעיקר לד זפלין, הדלתות וג'ים מוריסון, קורט קוביין וכמה ביטלס (והרבה תמונות פורנו)

Hey Dude

New member
עדיין לא הבנתי למה קוראים לחנויות

האלה חנויות פופ >< מה פופי בהן!?

khammel

New member
פופ -- מלשון 'תרבות פופולרית'

ובאנגלית בקצרה -- Pop culture Pop(ular) music

למעלה