שאלון שבועי:)

../images/Emo54.gifשאלון שבועי:)

נלקח מפורום סקרים ושאלונים [: מה דעתך על אנשים שהולכים עם פיג'מה ברחוב? את עוסקת בתחום יצירתי כלשהו [אומנות, מוסיקה, כתיבה, וואטאבר]? כמה גרביים רווקות יש לך בארון? וכמה קרועות? כל כמה זמן את מחליפה מברשת שיניים? קראת את "האלכימאי"? מי דמות הקומיקס הכי סקסית בעינייך? האם את מאמינה באמונות טפלות? היו לך פעם קוביות? את מצוננת? התחשמלת פעם? את עושה פן? מהו שילוב הצבעים הכי מכוער שקיים עלי אדמות? איזה סרט את הכי אוהבת? מה יותר מגעיל- פרפר לילה אימתני ושעיר, או זבוב תרח-זקן? הופעת פעם ברחוב בשביל כסף? פיג'מה עם פסים או עננים? פיל או פסנתר? קורנפלקס או חלב? פלאפון או מצלמה? אהבה עצמית, או אהבה ממישהו אחר? טוב לבד- האומנם? יש לך חבר? יש לך בגרויות השנה, או שאת לא בגיל? את אלרגית למשהו? צילמו אותך פעם אנשים ברחוב? מה האוסף הכי מוזר שאספת אי פעם? מה הדבר שהכי מגעיל אותך בעולם? מה הדבר שהכי משמח אותך? מה יותר מסרטן- מיקרוגל או הקישון? איך קוראים למזלג הענק ששטנים תמיד מחזיקים ביד? רחוב סומסום או פרפר נחמד? דודו זר, או עוגיפלצת? מה עושה לך השראה? מתפדחת הרבה? באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים? איזה מרק את הכי אוהבת? [את בכלל אוהבת מרק?] כמה היית משלמת עבור מעיל זמש, ארוך, עם פרוות דוב אמיתית מניו-יורק, יד שנייה? מתי הפעם האחרונה שנשרטת מנייר? את עצבנית עכשיו? עליי? ועל מי עוד? מה בא לך לצעוק עליי? אוהבת ארטישוקים? ומה לגביי המספר ארבע? יודעת לכתוב בספרות רומיות? איזה יומן יש לך של בצפר? כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? איזה סוג של מים את שותה? איזה יופלה את הכי אוהבת? טעמת כבר את קולה ZERO? נכון שזה פשוט נוראי? אוהבת מחדדים? מתחפשת בפורים? רואה הישרדות? איזה צבע אין לך בארון בכלל? איזה מקשים מיוחדים יש לך במקלדת [ חוץ מהאותיות, המספרים שלמעלה, המספרים שמצד ימין, הF1, F2, F12 וכו' ] ? מגרד לך בפופיק עכשיו? יש לך מאומץ? אם בן אדם שואל אותך לשלומך ומצבך בדיוק דיי רע, האם תעני לו:"טוב תודה, מה שלומך?", כדרך נימוס, או פשוט תגידי:"לא משהו..." ? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? ומה הסרט האהוב עליך בכלל? איזה סוג מוסיקה את הכי פחות אוהבת? מה המאכל האהוב עליך? ופחות אהוב? יש מאכל שפעם ממש שנאת ועכשיו אין לך בכלל בעיה לאכול אותו והוא אפילו טעים לך? ישנה עם פיג'מה? איפה את הכי אוהבת לבלות? יש מקום בעולם שאת ממש רוצה לבקר בו? אם כן איזה? איזה שיר הכי היית רוצה שיקדישו לך? את מאמינה באלוהים? מה את רוצה ללמוד (בתור מקצוע, לא בשביל הכיף)? איפה היית רוצה להיות עכשיו? אבל בדיוק. באיזה מקום, עם מי, למה. על מה את מתחרטת? אהבת פעם, באמת? שברו לך הלב? מה את הכי אוהבת בעצמך? מה הכי היית רוצה שיהיה לך, אבל אין? מי הכי קרוב אלייך בעולם? תהנו

~משתפת עם עצמי פעולה~

מה דעתך על אנשים שהולכים עם פיג'מה ברחוב? הומ.. אין בגדים בבית שהולכים עם פיג'מה?
חח את עוסקת בתחום יצירתי כלשהו [אומנות, מוסיקה, כתיבה, וואטאבר]? all of the above :] כמה גרביים רווקות יש לך בארון? הרבה
וכמה קרועות? מעיפים למה שיהיו בארון חחח כל כמה זמן את מחליפה מברשת שיניים? מתי שנמאס לי ממנה XD קראת את "האלכימאי"? לא אבל אני רוצה
מי דמות הקומיקס הכי סקסית בעינייך? באטמן
רק כי הוא מזכיר באופן מחשיד את זורו כאן -
. האם את מאמינה באמונות טפלות? נה היו לך פעם קוביות? אכן את מצוננת? קצת קצת התחשמלת פעם? לא XD את עושה פן? אכן. מהו שילוב הצבעים הכי מכוער שקיים עלי אדמות? ירוק אדום XD איזה סרט את הכי אוהבת? אוהבת מלאאאאאא.... בעיקר כל סרט עם ג'ארד ליטו
למרות שאני גם מתה על קומדיות מה יותר מגעיל- פרפר לילה אימתני ושעיר, או זבוב תרח-זקן? פרפ לילה אימתני ושעיר
הופעת פעם ברחוב בשביל כסף? לא..אבל אם למישהו יש תרומות..אני אשמח חח פיג'מה עם פסים או עננים? פסים פיל או פסנתר? פסנתר חח קורנפלקס או חלב? OMG ביחד 3> פלאפון או מצלמה? מצלמה אהבה עצמית, או אהבה ממישהו אחר? שניהם הם דברים שחייבים אותם טוב לבד- האומנם? אכן
יש לך חבר? נופ יש לך בגרויות השנה, או שאת לא בגיל? אוהו..בגיל וחצי. בע. את אלרגית למשהו? אבק צילמו אותך פעם אנשים ברחוב? אולי
מה האוסף הכי מוזר שאספת אי פעם? חהחהח מפרטים..זה מעפן כי הם נעלמים כל הזמן מה הדבר שהכי מגעיל אותך בעולם? התנהגות של אנשים מה הדבר שהכי משמח אותך? להרגיש שאכפת ממני מה יותר מסרטן- מיקרוגל או הקישון? מיקרו. יוצא משם משהו בסוף איך קוראים למזלג הענק ששטנים תמיד מחזיקים ביד? קילשון!!!!! חחח רחוב סומסום או פרפר נחמד? שניהם ליגה XDDD דודו זר, או עוגיפלצת? עוגי פלצת hands down מה עושה לך השראה? רגשות מתפדחת הרבה? נה באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים? אפרסק משו איזה מרק את הכי אוהבת? [את בכלל אוהבת מרק?] לא מתה על מרקים בכלל.. ירקות אולי.. בלי הירקות אפילו חח כמה היית משלמת עבור מעיל זמש, ארוך, עם פרוות דוב אמיתית מניו-יורק, יד שנייה: פרוות דוב אמיתית? אפילו לא סנט מתי הפעם האחרונה שנשרטת מנייר? לפני הרבה זמן! איזה ביאוס זה
את עצבנית עכשיו? לא עליי? לא.. ועל מי עוד? הומ. מה בא לך לצעוק עליי? די עם הצומי!@ אוהבת ארטישוקים? לא חח ומה לגביי המספר ארבע? אוהבת למה לא יודעת לכתוב בספרות רומיות? עד דלתא. חחח איזה יומן יש לך של בצפר? של קונברס.. משו מכוער כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 71 חח איזה סוג של מים את שותה? מינרליים איזה יופלה את הכי אוהבת? לא אוהבת טעמת כבר את קולה ZERO? כן נכון שזה פשוט נוראי? אהא.. עדיף מים אוהבת מחדדים? כשאני מוצאת אותם#@! מתחפשת בפורים? כע.. רק השנה אני חושבת שאני אפסיק חח רואה הישרדות? לא.. בלהע איזה צבע אין לך בארון בכלל? ורוד פוקסיה וסגול איזה מקשים מיוחדים יש לך במקלדת [ חוץ מהאותיות, המספרים שלמעלה, המספרים שמצד ימין, הF1, F2, F12 וכו' ] ? כלום |: מגרד לך בפופיק עכשיו? לא יש לך מאומץ? לא חח אם בן אדם שואל אותך לשלומך ומצבך בדיוק דיי רע, האם תעני לו:"טוב תודה, מה שלומך?", כדרך נימוס, או פשוט תגידי:"לא משהו..." ? אגיד לא משהו. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? זאק ומירי עושים פורנו!
ענק. ומה הסרט האהוב עליך בכלל? יש לי יותר מדי.. איזה סוג מוסיקה את הכי פחות אוהבת? רגאי ומזרחית מה המאכל האהוב עליך? קורנפלקס3> ופחות אהוב? עגבניות..בלעהעע. יש מאכל שפעם ממש שנאת ועכשיו אין לך בכלל בעיה לאכול אותו והוא אפילו טעים לך? מוכנים לזה? אוקיי. שניצל תירס. כן. פעם לא אהבתי. אני מוזרה. ישנה עם פיג'מה? יאפ איפה את הכי אוהבת לבלות? ביס פלאנט או בסינמה סיטי חח יש מקום בעולם שאת ממש רוצה לבקר בו? אם כן איזה? ליברפול, בריסטול, מנצ'סטר איזה שיר הכי היית רוצה שיקדישו לך? שיכתבו עליי אחדD: את מאמינה באלוהים? אכן מה את רוצה ללמוד (בתור מקצוע, לא בשביל הכיף)? אומנות גרפית איפה היית רוצה להיות עכשיו? אבל בדיוק. באיזה מקום, עם מי, למה: מה רע לי כאן עכשיו עם עצמי? חח על מה את מתחרטת? שבזבזתי הרבה זמן על אנשים שלא שווים את זה אהבת פעם, באמת? כן שברו לך הלב? אכן מה את הכי אוהבת בעצמך? השיער.. חח סתם.. שאני יצירתית\מקורית מה הכי היית רוצה שיהיה לך, אבל אין? מרוצה ממה שיש לי. מי הכי קרוב אלייך בעולם? עצמי, אלא מה[:

Destinys Shadow

New member
פאטה פאטה פאטאפון!

מה דעתך על אנשים שהולכים עם פיג'מה ברחוב? כיפלהם. את עוסקת בתחום יצירתי כלשהו [אומנות, מוסיקה, כתיבה, וואטאבר]? כותבת ומציירת כמה גרביים רווקות יש לך בארון? זומג יש לנו שקית זבל עם רווקות Oם" וכמה קרועות? 0 כל כמה זמן את מחליפה מברשת שיניים? חודשייםשלוש קראת את "האלכימאי"? אהא מי דמות הקומיקס הכי סקסית בעינייך? ספיידרמן האם את מאמינה באמונות טפלות? לא היו לך פעם קוביות? לא XD את מצוננת?לא התחשמלת פעם? קבילתי כמה זרמים ס.ס את עושה פן? אין צורך מהו שילוב הצבעים הכי מכוער שקיים עלי אדמות? חום עם כל דבר איזה סרט את הכי אוהבת? יש המוווון מה יותר מגעיל- פרפר לילה אימתני ושעיר, או זבוב תרח-זקן? פרפר לילה אימנתי שעיר ורועש ;;;;;; הופעת פעם ברחוב בשביל כסף? לא XD פיג'מה עם פסים או עננים? עננים! פיל או פסנתר? פיל
קורנפלקס או חלב? שניהם? פלאפון או מצלמה? מצלמה אהבה עצמית, או אהבה ממישהו אחר? זומג לאדע ;; טוב לבד- האומנם? תלוי בתקופה יש לך חבר? אכן
יש לך בגרויות השנה, או שאת לא בגיל? יש..יש.. את אלרגית למשהו? לסוכריות הענקיות האלה שמלקקים אותן והן מחליפות צבעים ובסוף יש מסטיק Oם" צילמו אותך פעם אנשים ברחוב? אהא XD מה האוסף הכי מוזר שאספת אי פעם? בובות פלסטיק של סוסים מה הדבר שהכי מגעיל אותך בעולם? חרקים מה הדבר שהכי משמח אותך? יש הרבהההה מה יותר מסרטן- מיקרוגל או הקישון? בטח מיקרוגל איך קוראים למזלג הענק ששטנים תמיד מחזיקים ביד? קילשון ^^ רחוב סומסום או פרפר נחמד? סומסום! דודו זר, או עוגיפלצת? זומפג עוגיפלצת שולט בכולם
מה עושה לך השראה? נוף יפה, משפט, סיטואציה.. מתפדחת הרבה? לא באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים? לבן ופוסטרים איזה מרק את הכי אוהבת? [את בכלל אוהבת מרק?] מרק עוף ומרק פטריות ^^ כמה היית משלמת עבור מעיל זמש, ארוך, עם פרוות דוב אמיתית מניו-יורק, יד שנייה? 0 ש"ח, מתנגדת לפרוות אמיתיות! מתי הפעם האחרונה שנשרטת מנייר? האמת,מקודם כשלמדתי לתנ"ך את עצבנית עכשיו? לא ס.ס עליי? לא ס.ס ועל מי עוד? אפחד מה בא לך לצעוק עליי? אנלא אוהבת לצעוק עזבו 'תי ]: אוהבת ארטישוקים? איכ לא ומה לגביי המספר ארבע? הוא בסדר?XD יודעת לכתוב בספרות רומיות? עד 10 איזה יומן יש לך של בצפר? של סקאלאנימלס, היומןה ראשון מזה 6 שנים..וגם האחרון. חהחהחהחה. כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? 90 איזה סוג של מים את שותה? רגילים? איזה יופלה את הכי אוהבת? תותים טעמת כבר את קולה ZERO? בטחחח נכון שזה פשוט נוראי? בתור אחת ששותה דיאט כל החיים שלה כי היא מוקפת בחולי סכרת זה לא נורא בכלל בשבילי אוהבת מחדדים? לא XD מתחפשת בפורים? אכןאכן~ רואה הישרדות? כשמתחשק איזה צבע אין לך בארון בכלל? כמעט ולא..כתום ): איזה מקשים מיוחדים יש לך במקלדת [ חוץ מהאותיות, המספרים שלמעלה, המספרים שמצד ימין, הF1, F2, F12 וכו' ] ? כלומ? ס.ס מגרד לך בפופיק עכשיו? לא יש לך מאומץ? מאומץ? לא XD אם בן אדם שואל אותך לשלומך ומצבך בדיוק דיי רע, האם תעני לו:"טוב תודה, מה שלומך?", כדרך נימוס, או פשוט תגידי:"לא משהו..." ? לא משהו. שתדעו לכם שככה השגתי מיץ בחינם בתחנה המרכזית החדשה בת"א D:~ והוא אפילו היה טעים!!! מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? רעםטרופי ומה הסרט האהוב עליך בכלל? לאדע איזה סוג מוסיקה את הכי פחות אוהבת? דכאון על כל סוגיו המעפנים מה המאכל האהוב עליך? פסטות ואוכל של אמא ופחות אהוב? יש לי בעיה עם מאכלים שלא נראים טוב X: יש מאכל שפעם ממש שנאת ועכשיו אין לך בכלל בעיה לאכול אותו והוא אפילו טעים לך? ירקות מוקפצים וסלט ישנה עם פיג'מה? בחורף איפה את הכי אוהבת לבלות? איפה שיש חברים ;; יש מקום בעולם שאת ממש רוצה לבקר בו? אם כן איזה? איטליה ויפן ואנגליה איזה שיר הכי היית רוצה שיקדישו לך? משו רומנטי בטח LOL את מאמינה באלוהים? אחרי שחזרתי מפולין שנה שעברה אני במלחמות עם עצמי לגבי זה מה את רוצה ללמוד (בתור מקצוע, לא בשביל הכיף)? לא בטוחה; עיצוב פנים, עיצוב אופנה.. עיצוב כלשהו? איפה היית רוצה להיות עכשיו? אבל בדיוק. באיזה מקום, עם מי, למה. עם דני, בצימר בצפון, כי אני צריכה חופשה ודחוף. על מה את מתחרטת? כלום? אהבת פעם, באמת? אוהבת באמת באמת באמת ברגע זה ממש :) שברו לך הלב? לא מדברת על זה מה את הכי אוהבת בעצמך? נראהלי השיער והחזה [כן~ מותר לי! ]:] מה הכי היית רוצה שיהיה לך, אבל אין? כרגע PSP ורישיון לאופנוע מי הכי קרוב אלייך בעולם? דני אני מניחה

Maddie

New member
אפשר להיות רגיש לסוכריות האלה?../images/Emo118.gif

קולה זירו זה אדיר
ומה זה זומג?

Maddie

New member
עונה../images/Emo118.gif

מה דעתך על אנשים שהולכים עם פיג'מה ברחוב?
אמיצים. את עוסקת בתחום יצירתי כלשהו [אומנות, מוסיקה, כתיבה, וואטאבר]?
לא כמה גרביים רווקות יש לך בארון?
שאלה טובה, לשאול אותן? וכמה קרועות?
0..אני זורקת קרועות כל כמה זמן את מחליפה מברשת שיניים?
חצי שנה :-O קראת את "האלכימאי"?
מה? מי דמות הקומיקס הכי סקסית בעינייך?
באטמן XD האם את מאמינה באמונות טפלות?
לא היו לך פעם קוביות?
כן, של שש-בש את מצוננת?
לא התחשמלת פעם?
כן את עושה פן?
באירועים חשובים
מהו שילוב הצבעים הכי מכוער שקיים עלי אדמות?
ירוק זוהר ואדום איזה סרט את הכי אוהבת?
אין אחד כזה מה יותר מגעיל- פרפר לילה אימתני ושעיר, או זבוב תרח-זקן?
פרפר הופעת פעם ברחוב בשביל כסף?
לא פיג'מה עם פסים או עננים?
עננים D: פיל או פסנתר?
פסנתר קורנפלקס או חלב?
קורנפלקס פלאפון או מצלמה?
פלאפון אהבה עצמית, או אהבה ממישהו אחר?
מישהו אחר :] אני לא אוהבת את עצמי XD טוב לבד- האומנם?
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לך חבר?
לא:( יש לך בגרויות השנה, או שאת לא בגיל?
היסטוריה >: לשון >: עוד דברים XD את אלרגית למשהו?
לא למזלי צילמו אותך פעם אנשים ברחוב?
לא O_O עושים את זה? מה האוסף הכי מוזר שאספת אי פעם?
אני לא אוספת ^^ מה הדבר שהכי מגעיל אותך בעולם?
סירחון מה הדבר שהכי משמח אותך?
מוזיקה מה יותר מסרטן- מיקרוגל או הקישון?
קישון איך קוראים למזלג הענק ששטנים תמיד מחזיקים ביד?
קישון XD רחוב סומסום או פרפר נחמד?
רחוב סומסום דודו זר, או עוגיפלצת?
עוגיפלצתתתתתתתתתתתתתתתתת
מה עושה לך השראה?
מוזיקה מתפדחת הרבה?
יותר מידי באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים?
אדום איזה מרק את הכי אוהבת? [את בכלל אוהבת מרק?]
קניידלעך [יצאתי פולנייה...
] כמה היית משלמת עבור מעיל זמש, ארוך, עם פרוות דוב אמיתית מניו-יורק, יד שנייה?
לא יודעת... מתי הפעם האחרונה שנשרטת מנייר?
וואי שנתיים כבר לא את עצבנית עכשיו?
לא עליי?
לא ועל מי עוד?
אני לא עצבנית מה בא לך לצעוק עליי?
עכשיו כן אוהבת ארטישוקים?
מאוד
ומה לגביי המספר ארבע?
לא מתה עליו יודעת לכתוב בספרות רומיות?
מה? איזה יומן יש לך של בצפר?
מיקי מאוס D: כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?
71 במתמטיקה איזה סוג של מים את שותה?
תמי 4 XD איזה יופלה את הכי אוהבת?
לא אוהבת יופלה טעמת כבר את קולה ZERO?
כןןןןןןן
מכורה
בדיוק נגמר
נכון שזה פשוט נוראי?
אוהבת מחדדים?
לא מתחפשת בפורים?
כן רואה הישרדות?
לא איזה צבע אין לך בארון בכלל?
ורוד. וטוב שכך איזה מקשים מיוחדים יש לך במקלדת [ חוץ מהאותיות, המספרים שלמעלה, המספרים שמצד ימין, הF1, F2, F12 וכו' ] ?
אמממ אין מגרד לך בפופיק עכשיו?
לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך מאומץ?
כן...
אם בן אדם שואל אותך לשלומך ומצבך בדיוק דיי רע, האם תעני לו:"טוב תודה, מה שלומך?", כדרך נימוס, או פשוט תגידי:"לא משהו..." ?
לא משהו מה הסרט האחרון שראית בקולנוע?
לא זוכרת לא הייתי בקולנוע פוווול זמן ומה הסרט האהוב עליך בכלל?
שוב? איזה סוג מוסיקה את הכי פחות אוהבת?
דיכאון מה המאכל האהוב עליך?
אין כזה..אני אוהבת כמעט הכל
ופחות אהוב?
לא זוכרת יש מאכל שפעם ממש שנאת ועכשיו אין לך בכלל בעיה לאכול אותו והוא אפילו טעים לך?
עגבנייה? ישנה עם פיג'מה?
לא איפה את הכי אוהבת לבלות?
בחיפה XD יש מקום בעולם שאת ממש רוצה לבקר בו? אם כן איזה?
ניו יורק, או אירלנד. אני בכלל רוצה לטוס בכל העולם איזה שיר הכי היית רוצה שיקדישו לך?
לא יודעת:S את מאמינה באלוהים?
כן מה את רוצה ללמוד (בתור מקצוע, לא בשביל הכיף)?
לא יודעת איפה היית רוצה להיות עכשיו? אבל בדיוק. באיזה מקום, עם מי, למה.
בחיפה. עם ידיד טוב שלי. בסושיאדה. כי אני לא ראיתי אותו מלא זמן ואני מתגעגעת. על מה את מתחרטת?
על כיתה ז' אהבת פעם, באמת?
לא שברו לך הלב?
כן מה את הכי אוהבת בעצמך?
את השפתיים שלי. ברצינות. מה הכי היית רוצה שיהיה לך, אבל אין?
גוף יפה?D: מי הכי קרוב אלייך בעולם?
אחותי

esti93

New member
יאללה =]

מה דעתך על אנשים שהולכים עם פיג'מה ברחוב? - יש להם אומץ כנראה אבל הם גם טיפשים את עוסקת בתחום יצירתי כלשהו [אומנות, מוסיקה, כתיבה, וואטאבר]?- כן אני כותבת , מעל 300 שירים =] כמה גרביים רווקות יש לך בארון? - מספיק וכמה קרועות?- גם זה מספיק כל כמה זמן את מחליפה מברשת שיניים?- כל כמה חודשים קראת את "האלכימאי"?- ברור מתה על הסופר מי דמות הקומיקס הכי סקסית בעינייך? אממ נו הזה מאקס מן.. האם את מאמינה באמונות טפלות? -לא היו לך פעם קוביות?- למה הכוונה? את מצוננת?- תמיד התחשמלת פעם?- לא נראה לי את עושה פן? - לפעמים מהו שילוב הצבעים הכי מכוער שקיים עלי אדמות?- כתום זועק עם ירוק איזה סרט את הכי אוהבת? - טיטאניק ומועדון קרב מה יותר מגעיל- פרפר לילה אימתני ושעיר, או זבוב תרח-זקן?- איכססס הופעת פעם ברחוב בשביל כסף?- לא פיג'מה עם פסים או עננים?- פסים פיל או פסנתר?- מממ פסנתר קורנפלקס או חלב?- חלב פלאפון או מצלמה?- פלאפון אהבה עצמית, או אהבה ממישהו אחר?- אהבה ממישהו אחר טוב לבד- האומנם? - לא יש לך חבר?- לא יש לך בגרויות השנה, או שאת לא בגיל?- אהא יותר מדי את אלרגית למשהו?- כן אבל אני לא יודעת למה צילמו אותך פעם אנשים ברחוב?- חחח כן מה האוסף הכי מוזר שאספת אי פעם?- בגדי בובות? מה הדבר שהכי מגעיל אותך בעולם?- ג'וקים מה הדבר שהכי משמח אותך? - לא יודעת.. מה יותר מסרטן- מיקרוגל או הקישון? - חחחחחח איך קוראים למזלג הענק ששטנים תמיד מחזיקים ביד?- קלשן לא? רחוב סומסום או פרפר נחמד? - רחוב סומסום דודו זר, או עוגיפלצת? =\ מה עושה לך השראה? מוסיקה מתפדחת הרבה?- חח יותר מדי באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים?- אפרסק איזה מרק את הכי אוהבת? [את בכלל אוהבת מרק?]- תירס כמה היית משלמת עבור מעיל זמש, ארוך, עם פרוות דוב אמיתית מניו-יורק, יד שנייה?- אני אנטי פרוות אמיתיות מתי הפעם האחרונה שנשרטת מנייר?- לא מזמן את עצבנית עכשיו?- לא ממש עליי?- אולי ועל מי עוד? - הבצפר מה בא לך לצעוק עליי?- שתשיג לי פטור מלימודים? אוהבת ארטישוקים?- תלוי ומה לגביי המספר ארבע?- מספר מעצבן יודעת לכתוב בספרות רומיות?- למה נראה לך? איזה יומן יש לך של בצפר? - של פסטיבל רוק כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?- 80 איזה סוג של מים את שותה?- מינרליים איזה יופלה את הכי אוהבת?- חח איזו שאלה מטומטמת טעמת כבר את קולה ZERO?- כן נכון שזה פשוט נוראי? - לא אבל דיאט קולה יותר טוב אוהבת מחדדים? - לא מתחפשת בפורים?- כן רואה הישרדות?- כן איזה צבע אין לך בארון בכלל?- אממ לא יודעת.. זהב? איזה מקשים מיוחדים יש לך במקלדת [ חוץ מהאותיות, המספרים שלמעלה, המספרים שמצד ימין, הF1, F2, F12 וכו' ] ?- להדליק ולכבות מוזיקה, לעלות ולהוריד ווליום, דף הבית, חיפוש, מייל.. מגרד לך בפופיק עכשיו?- אממ לא יש לך מאומץ?- מה מאומץ? אם בן אדם שואל אותך לשלומך ומצבך בדיוק דיי רע, האם תעני לו:"טוב תודה, מה שלומך?", כדרך נימוס, או פשוט תגידי:"לא משהו..." ?- תלוי מי זה מה הסרט האחרון שראית בקולנוע?- אממ שכחתי איך קוראים לו נראה לי החברה של החבר הכי טוב שלי ומה הסרט האהוב עליך בכלל?- אמרתי כבר איזה סוג מוסיקה את הכי פחות אוהבת?- מזרחית ודיכאון מה המאכל האהוב עליך?- ספגטי ופחות אהוב?- אני צמחונית יש מאכל שפעם ממש שנאת ועכשיו אין לך בכלל בעיה לאכול אותו והוא אפילו טעים לך?- לא אני לא משנה את הדעות שלי ישנה עם פיג'מה?- כן איפה את הכי אוהבת לבלות? תלוי עם מי יש מקום בעולם שאת ממש רוצה לבקר בו? אם כן איזה?- דרום אמריקה ויפן איזה שיר הכי היית רוצה שיקדישו לך?- שיר אהבה את מאמינה באלוהים?- כן מה את רוצה ללמוד (בתור מקצוע, לא בשביל הכיף)?- לא סגורה על עצמי איפה היית רוצה להיות עכשיו? אבל בדיוק. באיזה מקום, עם מי, למה.- לא עניינך על מה את מתחרטת?- הרבה דברים אהבת פעם, באמת?- כן.. שברו לך הלב?- כן מה את הכי אוהבת בעצמך?- את השפתיים מה הכי היית רוצה שיהיה לך, אבל אין?- הוו הרבה דברים מי הכי קרוב אלייך בעולם?- שאלה טובה

Maddie

New member
וואו אולי תעלי שיר או שתיים../images/Emo35.gif../images/Emo118.gif

ליקוש5

New member
עונה :)

מה דעתך על אנשים שהולכים עם פיג'מה ברחוב? אנשים מוזרים את עוסקת בתחום יצירתי כלשהו [אומנות, מוסיקה, כתיבה, וואטאבר]? ממש לא. כמה גרביים רווקות יש לך בארון? חחח עזבו פדיחה .. וכמה קרועות? אין! זרקתי אתמול. חח כל כמה זמן את מחליפה מברשת שיניים? כל ארבעה חודשים קראת את "האלכימאי"? לא מי דמות הקומיקס הכי סקסית בעינייך? ספיידרמן האם את מאמינה באמונות טפלות? כן היו לך פעם קוביות? קרח את מצוננת? כן התחשמלת פעם? לא את עושה פן? כם מהו שילוב הצבעים הכי מכוער שקיים עלי אדמות? אדו וכחול איזה סרט את הכי אוהבת? דיסטרביה מה יותר מגעיל- פרפר לילה אימתני ושעיר, או זבוב תרח-זקן? פרפר לילה אימתני ושעיר הופעת פעם ברחוב בשביל כסף? לא פיג'מה עם פסים או עננים? עננים פיל או פסנתר? פיל קורנפלקס או חלב? חלב פלאפון או מצלמה? פלאפון אהבה עצמית, או אהבה ממישהו אחר? אהבה עצמית טוב לבד- האומנם? לא יש לך חבר? לא יש לך בגרויות השנה, או שאת לא בגיל? עברתי את הגיל את אלרגית למשהו? לא צילמו אותך פעם אנשים ברחוב? כן במצעד האהבה. מה האוסף הכי מוזר שאספת אי פעם? הכי מוזר? לא יודעת. יש לי אוסף של כרטיסים, מכל מיני סוגים. מה הדבר שהכי מגעיל אותך בעולם? טונה מה הדבר שהכי משמח אותך? וואו. הרבה מה יותר מסרטן- מיקרוגל או הקישון? הקישון איך קוראים למזלג הענק ששטנים תמיד מחזיקים ביד? קילשון לא? רחוב סומסום או פרפר נחמד? פרפר נחמד דודו זר, או עוגיפלצת? דודו זר מה עושה לך השראה? ספרים, נופים מתפדחת הרבה?חח כן. באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים? לבן.. :( איזה מרק את הכי אוהבת? [את בכלל אוהבת מרק?] שעועית כמה היית משלמת עבור מעיל זמש, ארוך, עם פרוות דוב אמיתית מניו-יורק, יד שנייה? אפס שקלים מתי הפעם האחרונה שנשרטת מנייר? אוו.. כיתה י"א.. לפני שלוש שנים את עצבנית עכשיו? לא. נרגעתי. עליי? ועל מי עוד? מה בא לך לצעוק עליי? אוהבת ארטישוקים? לא ומה לגביי המספר ארבע? לא ממש. יודעת לכתוב בספרות רומיות?לא איזה יומן יש לך של בצפר?איןלי כזה. כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?נכשלתי. מבחן במחשוב. איזה סוג של מים את שותה? רגילים איזה יופלה את הכי אוהבת? תותים טעמת כבר את קולה ZERO? כן. אוי נכון שזה פשוט נוראי? כן אוהבת מחדדים?לא מתחפשת בפורים? כן רואה הישרדות? בטח איזה צבע אין לך בארון בכלל? ורוד איזה מקשים מיוחדים יש לך במקלדת [ חוץ מהאותיות, המספרים שלמעלה, המספרים שמצד ימין, הF1, F2, F12 וכו' ] ? יש לי נק (נקודה פסיק) מגרד לך בפופיק עכשיו?לא יש לך מאומץ? מה? אם בן אדם שואל אותך לשלומך ומצבך בדיוק דיי רע, האם תעני לו:"טוב תודה, מה שלומך?", כדרך נימוס, או פשוט תגידי:"לא משהו..." ? לא משהו. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? בעל מזדמן ומה הסרט האהוב עליך בכלל? דיסטרביה איזה סוג מוסיקה את הכי פחות אוהבת? מזרחית מה המאכל האהוב עליך? שניצל ופחות אהוב? טונה יש מאכל שפעם ממש שנאת ועכשיו אין לך בכלל בעיה לאכול אותו והוא אפילו טעים לך? קולורבי ישנה עם פיג'מה? לא איפה את הכי אוהבת לבלות? בפאבים יש מקום בעולם שאת ממש רוצה לבקר בו? אם כן איזה? ברצלונה ואוסטרליה!!! איזה שיר הכי היית רוצה שיקדישו לך? תיזהר ממנה. חחחח את מאמינה באלוהים? כן מה את רוצה ללמוד (בתור מקצוע, לא בשביל הכיף)? פסיכולוגיה איפה היית רוצה להיות עכשיו? אבל בדיוק. באיזה מקום, עם מי, למה.באוסטרליה , עם עצמי, לנוח. להיות בשקט. על מה את מתחרטת? כלום אהבת פעם, באמת? לא שברו לך הלב? לא מה את הכי אוהבת בעצמך? חוש הומור מה הכי היית רוצה שיהיה לך, אבל אין? אהבה מי הכי קרוב אלייך בעולם?חברה שלי

Roy191

New member
מנוסח בלשון נקבה אבל פונה לשני המינים? ../images/Emo3.gif

מה דעתך על אנשים שהולכים עם פיג'מה ברחוב? המ, נענה על השאלה הזו ברצינות - בגדול אני לא אוהב את זה, למרות שיש בזה משהו נורא תל אביבי..לרדת למכולת לקנות חלב זה בסדר, ללכת לקולנוע - ממש לא. את עוסקת בתחום יצירתי כלשהו [אומנות, מוסיקה, כתיבה, וואטאבר]?צילום כמה גרביים רווקות יש לך בארון?המון, באמת שאי אפשר לספור וכמה קרועות?בכלל לא כל כמה זמן את מחליפה מברשת שיניים?המ, פעם בכמה זמן קראת את "האלכימאי"?בהחלט, ספר מעולה מי דמות הקומיקס הכי סקסית בעינייך?סופה מאקסמן או אייסמן מאקסמן
האם את מאמינה באמונות טפלות?לא היו לך פעם קוביות?לצערי
את מצוננת?כרגע לא התחשמלת פעם?כן את עושה פן?לא מהו שילוב הצבעים הכי מכוער שקיים עלי אדמות?אנילאיודע איזה סרט את הכי אוהבת?גם על זה אין לי כח לחשוב כרגע מה יותר מגעיל- פרפר לילה אימתני ושעיר, או זבוב תרח-זקן?זבוב תרח זקן הופעת פעם ברחוב בשביל כסף?לא פיג'מה עם פסים או עננים?ברור שפסים!! פיל או פסנתר?פסנתר קורנפלקס או חלב?חלב פלאפון או מצלמה?מצלמה אהבה עצמית, או אהבה ממישהו אחר?ממישהו אחר טוב לבד- האומנם?תלוי במצב רוח, בגדול לא יש לך חבר?כן יש לך בגרויות השנה, או שאת לא בגיל?לא בגיל את אלרגית למשהו?תוכים? צילמו אותך פעם אנשים ברחוב?כן מה האוסף הכי מוזר שאספת אי פעם?בקבוקי אלכוהול קטנים
מה הדבר שהכי מגעיל אותך בעולם?לא יודע, אני עדיין עם הזבוב תרח זקן הזה בראש.. מה הדבר שהכי משמח אותך?דיסקים חדשים מה יותר מסרטן- מיקרוגל או הקישון?הקישון, אין דבר יותר מסרטן בעולם
איך קוראים למזלג הענק ששטנים תמיד מחזיקים ביד?קילשון רחוב סומסום או פרפר נחמד?פרפר נחמד דודו זר, או עוגיפלצת?עוגיפלצת מה עושה לך השראה?שבת בבוקר, שמיים כחולים מתפדחת הרבה?לא יותר מידי באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים?כחול-אפור כזה איזה מרק את הכי אוהבת? [את בכלל אוהבת מרק?]או מרק כתום או מרק עוף כמה היית משלמת עבור מעיל זמש, ארוך, עם פרוות דוב אמיתית מניו-יורק, יד שנייה?כלום.. מתי הפעם האחרונה שנשרטת מנייר?לא זוכר את עצבנית עכשיו?לא עליי?לא ועל מי עוד?על אף אחד מה בא לך לצעוק עליי?לא אוהבת ארטישוקים?כן ומה לגביי המספר ארבע?אין לי שום חיבה מיוחדת אליו יודעת לכתוב בספרות רומיות?כן איזה יומן יש לך של בצפר?מזמן לא בבית ספר כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?פףףף......... איזה סוג של מים את שותה?הכי שווה זה מים תפוח!! איזה יופלה את הכי אוהבת?לא מת על יופלה טעמת כבר את קולה ZERO?כן נכון שזה פשוט נוראי?לא אוהבת מחדדים?הם יכולים להיות חמודים מתחפשת בפורים?משתדל רואה הישרדות?כן איזה צבע אין לך בארון בכלל?אדום איזה מקשים מיוחדים יש לך במקלדת [ חוץ מהאותיות, המספרים שלמעלה, המספרים שמצד ימין, הF1, F2, F12 וכו' ] ?האמת שאין לי מגרד לך בפופיק עכשיו?לא יש לך מאומץ?אין לי שום דבר מאומץ אם בן אדם שואל אותך לשלומך ומצבך בדיוק דיי רע, האם תעני לו:"טוב תודה, מה שלומך?", כדרך נימוס, או פשוט תגידי:"לא משהו..." ?אני אענה "היה יותר טוב" מה הסרט האחרון שראית בקולנוע?לכודים ברשת ומה הסרט האהוב עליך בכלל?שאלתם כבר, לא ידעתי לענות על זה מקודם והמצב נותר זהה איזה סוג מוסיקה את הכי פחות אוהבת?מזרחית מה המאכל האהוב עליך?אני אוהב פסטה ופחות אהוב?פחות אוכל בשר ודגים יש מאכל שפעם ממש שנאת ועכשיו אין לך בכלל בעיה לאכול אותו והוא אפילו טעים לך?בצל ישנה עם פיג'מה?לא משהו ספציפי איפה את הכי אוהבת לבלות?בבית בדרכ יש מקום בעולם שאת ממש רוצה לבקר בו? אם כן איזה?לונדון איזה שיר הכי היית רוצה שיקדישו לך?כרגע? crack the shtters by snow patrol, אבל זה רק כרגע את מאמינה באלוהים?לא מה את רוצה ללמוד (בתור מקצוע, לא בשביל הכיף)?יחסים בין לאומיים ותקשורת איפה היית רוצה להיות עכשיו? אבל בדיוק. באיזה מקום, עם מי, למה.עם חבר שלי, לא ראיתי אותו 3 שבועות ובכל מקום. על מה את מתחרטת?הרבה דברים אהבת פעם, באמת?כן שברו לך הלב?כן מה את הכי אוהבת בעצמך?שיער מה הכי היית רוצה שיהיה לך, אבל אין?כסף!! מי הכי קרוב אלייך בעולם?חבר שלי.

GodSaveTheQueen

New member
עונהD:

מה דעתך על אנשים שהולכים עם פיג'מה ברחוב? חח סבבה גמאני הולכת מידי פעם את עוסקת בתחום יצירתי כלשהו [אומנות, מוסיקה, כתיבה, וואטאבר]? מציירת אנימה לפעמים כמה גרביים רווקות יש לך בארון? כמעט כולן וכמה קרועות?חחחח המון כל כמה זמן את מחליפה מברשת שיניים?האמ יש לי גשר אז כל חודש בערךXD קראת את "האלכימאי"? מה? מי דמות הקומיקס הכי סקסית בעינייך? סיד
האם את מאמינה באמונות טפלות?יש כמה.. היו לך פעם קוביות?איפה קוביות :|? את מצוננת?לא התחשמלת פעם?חחח כע את עושה פן?כן מהו שילוב הצבעים הכי מכוער שקיים עלי אדמות? חום ושחור איזה סרט את הכי אוהבת?מדגאסקרXD מה יותר מגעיל- פרפר לילה אימתני ושעיר, או זבוב תרח-זקן? פרפר שעיר אני חושבת הופעת פעם ברחוב בשביל כסף? לא פיג'מה עם פסים או עננים? עננים פיל או פסנתר? פיל קורנפלקס או חלב? חלב פלאפון או מצלמה? פלאפון אהבה עצמית, או אהבה ממישהו אחר? אהבה ממישהו אחר טוב לבד- האומנם?מה? יש לך חבר?לא יש לך בגרויות השנה, או שאת לא בגיל? חח שנה הבאה את אלרגית למשהו?לא צילמו אותך פעם אנשים ברחוב? כן O_O זה היה מטריד מה האוסף הכי מוזר שאספת אי פעם? לא אספתי כלום מה הדבר שהכי מגעיל אותך בעולם?מקקים! מה הדבר שהכי משמח אותך? לצאת עם חבריםD: מה יותר מסרטן- מיקרוגל או הקישון?הקישוןXD איך קוראים למזלג הענק ששטנים תמיד מחזיקים ביד? שרביט? רחוב סומסום או פרפר נחמד? רחוב סומסום!!!!!!!!! דודו זר, או עוגיפלצת? עוגי
מה עושה לך השראה? מוזיקה לפעמים מתפדחת הרבה? חחח לא באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים? האממ שמנת כזה ויש פרחים בזהב :S:S:S:S איזה מרק את הכי אוהבת? [את בכלל אוהבת מרק?] תירס!!!!!111 כמה היית משלמת עבור מעיל זמש, ארוך, עם פרוות דוב אמיתית מניו-יורק, יד שנייה? 50 שקל גג מתי הפעם האחרונה שנשרטת מנייר? שנים... את עצבנית עכשיו?קצת עליי?חס וגראס! ועל מי עוד?סתם על אחד>< מה בא לך לצעוק עליי? חס וחסה! אוהבת ארטישוקים? מה זה? ומה לגביי המספר ארבע? מה איתו? יודעת לכתוב בספרות רומיות?לא:| איזה יומן יש לך של בצפר?אין לי יומן כמה קיבלת במבחן האחרון שלך?60 איזה סוג של מים את שותה?תמי 4 איזה יופלה את הכי אוהבת?חלא אוהבת טעמת כבר את קולה ZERO? אההא נכון שזה פשוט נוראי?לאלאלא אוהבת מחדדים?ברור אני חובבת חדיים מושבעת מתחפשת בפורים?כע שיוצא רואה הישרדות?לא איזה צבע אין לך בארון בכלל? צהוב וכתום איזה מקשים מיוחדים יש לך במקלדת [ חוץ מהאותיות, המספרים שלמעלה, המספרים שמצד ימין, הF1, F2, F12 וכו' ] ? חחחחחחחחח את זה שמצם את הסמסך להגבר ולהנמיך וכ'ו ושל הסרטים להריץ קדימה ובלהלהלהמחשבון דף הבית אימל לצאת מדבריפם ולחזור אחורה האממ ואני חושבת שזהו מגרד לך בפופיק עכשיו?לא יש לך מאומץ?תלוי בשבל מה אם בן אדם שואל אותך לשלומך ומצבך בדיוק דיי רע, האם תעני לו:"טוב תודה, מה שלומך?", כדרך נימוס, או פשוט תגידי:"לא משהו..." ? טוב תודה מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? האביר האפל
ומה הסרט האהוב עליך בכלל?האביר האפל אני חושבתXD איזה סוג מוסיקה את הכי פחות אוהבת? היפ הופ ומזרחית מה המאכל האהוב עליך? עוף ופחות אהוב?אובוקדו! יש מאכל שפעם ממש שנאת ועכשיו אין לך בכלל בעיה לאכול אותו והוא אפילו טעים לך? שקשוקה בא בקריזות ישנה עם פיג'מה? לא איפה את הכי אוהבת לבלות? בבת יםD: ואצל חברה יש מקום בעולם שאת ממש רוצה לבקר בו? אם כן איזה? לונדון וקנדה איזה שיר הכי היית רוצה שיקדישו לך?הקדישו לי כברD: את מאמינה באלוהים?כן מה את רוצה ללמוד (בתור מקצוע, לא בשביל הכיף)? ספרות אלטרנטיבית כזאת... סטייל מושך שיער איפה היית רוצה להיות עכשיו? אבל בדיוק. באיזה מקום, עם מי, למה. האממ עם נוי הלן שאשה גרישה סרגיי דימה דניס, דניס במבהXD דאשה אולה ועוד כמה בגג בסנטר מעל הגשר של מקדונלדס עם נרגילה D: על מה את מתחרטת? כלום אהבת פעם, באמת?לא שברו לך הלב?לא מה את הכי אוהבת בעצמך? רגליים מה הכי היית רוצה שיהיה לך, אבל אין? עיניים בהירות מי הכי קרוב אלייך בעולם? נוי

למעלה