שאלון
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifשאלון ../images/Emo98.gif.

בכללי:
שם:
כינוי:
כיתה:
גובה:
משקל:
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת?
חיבקת מישהו/י?
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית?
קנית בגד?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצב רוח?
היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?)
היום:
באיזו שעה התעוררת?
מה/מי העיר אותך?
מה היה הדבר הראשון שאמרת?
מה היה הדבר הראשון ששמעת?
מה היה השיר הראשון ששמעת?
מה אכלת?
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מיקום כרגע:
מאכל אהוב:
חיה אהובה:
חג מעודף:
ערוץ מועדף:
סלנג אהוב:
מילה אהובה:
להקה אהובה:
שחקנית אהובה:
שחקן אהוב:
איזה כיתה את:
בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית:
הפאדיחה הכי גדולה שלך:
הדבר הכי מטורף שעשית:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
ולסיום:
מה יש לך להגיד לחברי הפורום?

scoobysnax

New member
חוסר מעש

בכללי: שם: אנדי כינוי: אנדוש, ענדי, כפרע. יש עוד המון, אבל זה מה שקפץ לי לראש כיתה: י"ב גיל: 17 מקום מגורים: קצת יותר צפונה ממה שאתם מחשיבים צפון גובה: 1.83 משקל: 65 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבוע שעבר, אם אני לא טועה חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? עבר זמן השתכרת? עבר המון זמן, אני לא נוטה להשתכר שכבת עם מישהו/י? לא אומר ^^ היית במועדון? שבוע שעבר לבשת חצאית? מעולם לא קנית בגד? היום בערב
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. אבל לא בצורה רומנטית הקדישו לך שיר? אתמול בלילה שיפרו לך את המצב רוח? אתמול היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכר היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי
מה/מי העיר אותך? אחותי שעשתה קולות מה היה הדבר הראשון שאמרת? &^%$#@!$~! מה היה הדבר הראשון ששמעת? *בום* [הדלת של אחותי נטרקת בחוזקה] מה היה השיר הראשון ששמעת? להבין את המים/עברי לידר. זה פשוט הראשון בדיסק מה אכלת? עוף ואפונה, ועוגיה אחת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שבוע נוראי. למה אי אפשר לדלג עליו? מיקום כרגע: קומה ראשונה, מול המחשב מאכל אהוב: סיני ואיטלקי חיה אהובה: לא מפלה חיות חג מועדף: פסח אני מניח ערוץ מועדף: 24, יס פלוס, MTV2 סלנג אהוב: חפיף מילה אהובה: אפרורי להקה אהובה: פורטיסהד שחקנית אהובה: אין במיוחד שחקן אהוב: כנ"ל איזה כיתה אתה: אמרתי כבר, י"ב.. בדיחה שגרמה לך לצחוק: "יהיה טוב" הבנאדם הכי יפה שראית: הרבה הפאדיחה הכי גדולה שלך: גם הרבה הדבר הכי מטורף שעשית: גם הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: נו מהזה השאלות הכלליות האלה? ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? יהיה טוב

A N I g M A

New member
מנשמע רן../images/Emo11.gif

בכללי: שם: סיוון כינוי: סיוונואלי
כיתה: סיימתי גיל: 18 וקצת מקום מגורים: ירושלים גובה:- משקל:- מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אוף. מזמן. חיבקת מישהו/י? הומ.. חמישי? שתית משקה אלכוהולי? שבת שעברה השתכרת? אני לא משתכרת שכבת עם מישהו/י? :X היית במועדון? בקיץ לבשת חצאית? בקיץ קנית בגד? לפני.. כמה שבועות. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? :] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוונת הקדישו לך שיר? אממ.. לוידעת שיפרו לך את המצב רוח?
אתמול היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לעמית ולשירה
היום: באיזו שעה התעוררת? 9 ומשו מה/מי העיר אותך? אני הערתי אותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב
מה היה הדבר הראשון ששמעת? אח שלי צועק מה היה השיר הראשון ששמעת? james blunt - goodbye my lover, זה מה שהיה ברדיו. מה אכלת? קורנפלקס
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? :X מיקום כרגע: אה? מאכל אהוב: כלמיני נו חיה אהובה: אין חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: 24, למרות שהוא מדרדר. סלנג אהוב: ? מילה אהובה: מושי! להקה אהובה: יש הרבה. בית הבובות, בין השאר. שחקנית אהובה: אנאערף. שחקן אהוב: - איזה כיתה את: אני מחכה לצבא;[ בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית: יו יש כל כך הרבה. אבל שתדעו שלירון שווה. הפאדיחה הכי גדולה שלך: - הדבר הכי מטורף שעשית: - הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:- ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?

רשמים של תקופה. ../images/Emo13.gif

בכללי: שם: ניצ(ן) כינוי: ניצ, ניצו, ניצע, ועוד שלל הטיות. כיתה: סיימתי. גיל: 18 וחצי מקום מגורים: שקפיתוח גובה: גבוה משקל: הרבה (מקיאה) עכשיו קצת.
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יואו. קרוב לחודשיים, עגום. חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה! המוני חיבוקים- יעלה וכב. שתית משקה אלכוהולי? לפני חצי שעה, בירה. השתכרת? ביום חמישי, נפילה מאלכוהול הייתה לפני שנה. שכבת עם מישהו/י? אהמ. היית במועדון? יואו, יותר מדי זמן שלא הייתי. לבשת חצאית? ביום חמישי
100ממת.
קנית בגד? בוקסר בנות נחשב? רביעי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול בלילה, בחיבוק. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. הקדישו לך שיר? כנראה שהמון זמן, כי אנ'לא זוכרת. שיפרו לך את המצב רוח? עושה את זה לעצמי, בהצלחה. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לכל מי שגורם לי לחייך. היום: באיזו שעה התעוררת? 12:51 מה/מי העיר אותך? אבא התקשר כדי לבוא לקחת אותי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא חופר. מה היה השיר הראשון ששמעת? רדיו, מתי כספי או משו מה אכלת? אוכל, והמון. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני חולמת בלילה על כונפות. מיקום כרגע: ישראל, דרום הר חברון, צפון הנגב, שקפיתוח, בית, חדר. מאכל אהוב: כל דבר עתיר בשוקולד.מריר. חיה אהובה: צב! חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: 24, 14. סלנג אהוב: אתה נוחת עליי. מילה אהובה: אינקוויזיצה. להקה אהובה: אלג'יר. (אהההה, מזה?!) יש כמה, היהודים וכאלה.חחחח(מטרופולין זה הרכב לא להקה.)
שחקנית אהובה: מאיה מרון. שחקן אהוב: זה מהרוג אותי ברכות איזה כיתה את: ל"צ. (לפני צבא.) בדיחה שגרמה לך לצחוק: הנדסה קרבית- כומתה כסף, לב זהב, רגליים מפלטינה!
הבנאדם הכי יפה שראית: דייב
סתם נו. בטח אלעד.
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לצעוק "בן זונה" לאיזה אידיוט ברחוב ולקלוט שהחלון של האוטו פתוח לגמרי. הדבר הכי מטורף שעשית: טיולים ברחבי הארץ, המקומות הכי גבוהים בעולם, יש המון סיפורים. (הייתי עם המדריך שלי בקורס מדצים, מספיק מטורף?!) הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:" גם שדים הם רק בראש והם עדיין קורמים עור וגידים לנגד עיניי". אכן. ולסיום: יופי. מה יש לך להגיד לחברי הפורום? יומקסים. יומיוחד, ניצ של חורף.

dsol

New member
"אין אין אין" , תוכיחי !

בכללי: מה ? שם: דודי כינוי: שחכחתי אותו כיתה: יב גיל: 17 וחצי מקום מגורים: אשדוד גובה: 182 משקל: 58 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודשיים חיבקת מישהו/י? יומיים שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אף פעם לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? אף פעם...... חח סתם שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? 3 ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? 3 ימים הקדישו לך שיר? מזמן... שיפרו לך את המצב רוח? היום היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) 3 ימים , לא מגלה לכם היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הניאגרה בשירותים מה היה השיר הראשון ששמעת? רונה קינן - מיהו המילל ברוח מה אכלת? ג'חנון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מחר צריך לנסוע לחיפה ואין לי כח מיקום כרגע: בחדר שלי מאכל אהוב: גבינות ובצקים חיה אהובה: טוכים חג מעודף: שבועות ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: באמשך מילה אהובה: אהבה להקה אהובה: נובה שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: - איזה כיתה את: עניתי כבר למעלה לא ? בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר הבנאדם הכי יפה שראית: אויי יש כמה כאלו הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא מגלה הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודע , תלוי מטורפף בשביל מי... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "תגידי את מסדרת פה הרבה?" לסדרנית בקולנוע ולסיום: מה ? מה יש לך להגיד לחברי הפורום? תהנו !

jt7785

New member
החלטתי לעשות,

כי אין פה ממש אנשים שמכירים אותי, אז שיהיה לפחות פעם אחת... בכללי: אחד החשים, אבל תכלס יש מה
שם: דורון. כינוי: דורי. כיתה: צבא. גיל: 20. מקום מגורים: כפר סבא. גובה: משהו בסגנון 175 בטח גבהתי טיפה מפעם אחרונה שנמדדתי. משקל: שניה אני אלך למדוד באמת, כמה שנים לא בדקתי... 66. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול. חיבקת מישהו/י? אתמול. שתית משקה אלכוהולי? אתמול. השתכרת? מזמן. שכבת עם מישהו/י? לא מדברים על זה O_O משהו כמו כמה חודשים
היית במועדון? כמה חודשים. לבשת חצאית? כיתה ג שהתחפשתי בפורים. קנית בגד? מתישהוא בחגים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לאמא שלי, משתדל להגיד כל יום
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ראה תשובה למעלה הקדישו לך שיר? לפני שבועיים, "חברה" שלי לשעבר הקדישה לי את השיר "נהדרת" של יציאת חירום. שיפרו לך את המצב רוח? לא יודע, אני תמיד מאושר. אפשר להגיד נניח שהיום, כשהודיעו לי שאישרו לי את הרגילה שאני יוצא אליה ב6/12. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לא יודע. היום: באיזו שעה התעוררת? תשע וחצי. מה/מי העיר אותך? לבד. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכר. מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר. מה היה השיר הראשון ששמעת? Seether Feat. Amy Lee - Broken מה אכלת? כל מיני
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני וזאתי מאתמול בדיוק עכשיו? יוצאים, חברים? מיקום כרגע: כפר סבא, בבית, מול המחשב. לא צפוי אה. מאכל אהוב: לא יודע... נניח משהו מטורף - סקאלופס. חיה אהובה: כלב! חג מעודף: אמממ, ראש השנה. ערוץ מועדף: 22. סלנג אהוב: מילה אהובה: נבוט, פומפה. מילים גדולות. להקה אהובה: ג'טרו טול, היהודים, אוונסנס. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי. שחקן אהוב: ג'וני דפ המלך. איזה כיתה את: לא בכיתה נו. בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? שמעו, לא מכיר אתכם כל כך, וחבל לכם

scoobysnax

New member
אני מכיר אותך..

טוב, אני יודע שקוראים לך דורן, ושאתה קשור לניר איכשהו, אני אנחש שזה דרך היהודים.. אבל כן, אני מכיר אותך יותר טוב עכשיו

boopy 1

New member
יום ראשון בבוקר ...

בכללי: ??? שם: ריקי כינוי: שריקי כיתה: צבא... גיל: 19 מקום מגורים: בית.. גובה: 1.60 משקל: כמה קילוגרמים יותר מידיי... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? זכות השתיקה היית במועדון? וואי מזמן... לבשת חצאית? בבת מצווה קנית בגד? לפני שבוע (מעיל) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ממש לא זוכרת הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצב רוח? אתמול היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לאחותי שסידרה לי את החדר... היום: באיזו שעה התעוררת? 5:30 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? זה לא פייר.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את התרנגול מה היה השיר הראשון ששמעת? גאולה. אוו גאולה מה אכלת? פאי תפוחים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה הגיע יום ראשון כל כך מהר... מיקום כרגע: בבסיס מאכל אהוב: שניצל חיה אהובה: דג חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: ערוץ 3 סלנג אהוב: באמאש'ך.. מילה אהובה: פלא להקה אהובה: שוטי הנבואה שחקנית אהובה: ריקי בליך (ולא בגלל השם) שחקן אהוב: טום קרוז איזה כיתה את: לא ההינו פה כבר? בדיחה שגרמה לך לצחוק: עזבו אתם לא תבינו.. הבנאדם הכי יפה שראית: אחי הקטן הפאדיחה הכי גדולה שלך: ליפול במדרגות בבית ספר מול כל האנשים.. הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי כרגע הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אולי תתאבד? ולסיום:מה כבר נגמר?? מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אל תדאגו לכל שבוע יש סוף שבוע...

למעלה