\
אבדו \ נמצאו

צפרא הלכה לאיבוד

היא נעלמה בשבת, 17/11. לפי הסימנים פתחה חלון בקומה השלישית וממנו קפצה למטה. מדובר בסיסות רחוב טשרינחובסקי בירושלים. היא ידידותית מאוד. מי שראה אותה מתבקש מאוד לדווח על כך ל- [email protected]

lihi07

New member
אבדו שני כלבים בבאר יעקב!

צריכה את עזרתכם ובעיקר את עזרת תושבי באר יעקב והסביבה! הזכר כנעני לבן עונה לשם גור והנקבה כלבת רוח מעורבת בצבע חום. לשניהם קולר ירוק . מי שמוצא שיתקשר ל- 0507966879 תודה!

נמצא, לברדור משוטט בשכונה ג' בבאר-שבע

כלב בוגר כבן שנה ויותר, נמצא מזה שבוע על רחוב גולומב. עונד קולר אדום, חברותי ומקסים במיוחד. עוברי אורח סיפרו כי היה שייך לסטודנט שעזב (מנוול!!). אני משכנת ומאכילה אותו מזה שבוע, אך רף העצבים של כלבתי עולה. כל היודע דבר על בעליו, או שפשוט ישמח לאמץ אל חיקו לברדור שמנמן ובעל תבונה מופלאה- רשאי להתקשר בכל עת 0528853215 (רותם)

goolo123

New member
תפזרו מסביב לבניין חול מתוך ארגז

החול שלה,עדיף בעות הלילה, כששקט ויש פחות תנועה של אנשים ותראו בשמה.זה לרוב עוזר. בהצלחה

goolo123

New member
מספר דברים שחשוב לעשות!!!

חשוב מאוד, אם יש לכלבים שבב, לעדכן פרטים במאגר הארצי בטלפון 039681610. בין השעות בין 9-13, בימים א-ה. להודיע למחלקה הוטרינרית באזורכם ולבדוק פיזית!!! בכל ההסגרים באזורכם...בהסגר ברחובות, בהסגר במושב אחיסמך ובהסגר לוד. . להודיע למוקד אבידות של אס.או.אס. בטלפון 037441010 .. לפרסם גם באתרים:פטנט,איפה זה, פטקינג,לוח יד 2. בהצלחה ולתלות הרבה מודעות באזור

goolo123

New member
שווה לבדוק שבב ולבדוק האם הסיפור על

הסטודנט בכלל נכון.להודיע למוקד אבידות ומציאות של אס.או.אס. בטלפון 037441010. לפרסם גם בלוח יד 2, פטקינג, איפה זה. אם לא יימצאו הבעלים או אם הם אכן זרקו אותו.ניתן להגיע לימי אימוץ של אס.או.אס. בסוף השבוע.לא תהיה בעייה למצוא לו בית. בהצלחה

kernosh

New member
ממליצה לחפש טוב טוב בחצרות בבאר יעקב

ידוע על בחור שעורך קרבו כלבים בבאר יעקב מחזיקה אצבעות שיחזרו הביתה מהר

lihi07

New member
חטפו לי את הכלבים!

היום באור יום ראיתי שהשער מכופף ויש סימני פגיעה של רכב. לאחר שחזרתי מסיבובים אינסופיים בחיפוש אחר הכלבים מצאתי מדבקה על השער עם מספר טלפון. הבחור לא הסכים לשוחח איתי רק דרך SMS וביקש שאדם שהוא מכיר יצור איתו קשר. אחרי שהפעלתי קשרים הצליחו לאתר לי אותו ולהחזיר לי את הכלבים ,לפני שעה הם חזרו!!! מדובר בערבי מלוד שחשב שהכלבת רוח שלי גזעית(היא מעורבת...) ולכן גנב אותם. למזלי הילדים שלי בבית בריאים ושלמים ! תודה לכם על העזרה

kernosh

New member
הלוו...... מה עם שאר האנשים שנגנבו להם??

לפרסם ולהגיש תלונה או בעצם אין משטרה אז רק לפרסם את הפרטים של האדם כדי שנוכל לחכות לו מתחת לבית ולהגיד לו כמה מילים "טובות" ברצינות - אנשים מסוגו מצליחים לשגשג ולשרוד רק בגלל שאנשים לא הולכים עד הסוף.... בבקשה אל תתנו לנבלה לחמוק מעונש - יש כל כך הרבה מקרי גניבות באזור הזה ובארץ בכלל.

מירוש18

New member
מציעה לך לבדוק לכלב שבב..

תבואי אליי אפילו לצער בעלי חיים אני יבדוק מה אני יכולה לעשות בכדי לאתר את הבעלים שלו.. מה קורה עם הלברדורים.. היום נקשרה לנו לשער לברדורית דומה מאוד לזה שמצאת..

perfectgirlll

New member
אבד כלב פקינז לבן - פרס למוצא 3000$

ביום חמישי 22.11 בשעות הבוקר נאבד כלב מסוג פקינז ננסי לבן משכונת בבלי ( צפון תל אביב) הכלב לבן שלג עם כתמים חומים מתחת לעיניים וענד רתמה כחולה למוצא הישר מובטח פרס כספי בסך $3000 0509988777 0505332481 http://mizbala.com/_uploads/images/2007/11/lostpuppy-big-custom.jpg זהו קישור לפוסטר שתלוי ברחובות רבים ויכול לעזור לכם לזהות

למעלה