אני רוצה לשתף אתכם

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifאני רוצה לשתף אתכם

בחוויה נחמדה שעברתי בסוף השבוע. הזמינו אותנו לכפר תבור, שם חגגו לבן דודי את הפרישה לגמלאות, יום הולדת וסיום למודי הדוקטורט. בין הדברים הנחמדים שהיו, היתה גם הפתעה מעניינת. הזמינו חבר משפחה, (נפתלי הילגר), שהוא צלם וכתב של המגזין מסע אחר, וגם של דר שפיגל ומסע אחר הגרמני וגם של ידיעות אחרונות. הוא היה בלוב, כמובן עם הדרכון הגרמני שלו, והביא תמונות וספורים ממדבר סהרה. לא להאמין מה יש במדבר הענק הזה: בתוך האינסוף חולות, יש אגמים מפוזרים, דקלים, ואפילו חיים שם אנשים. לראות, ולא להאמין. מצאתי באינטרנט את מסע אחר, ובין הכתבות, מצאתי גם את הכתבה על הסהרה. אמנם אנחנו שמענו וראינו הרבה יותר ממה שיש בכתבה, אבל גם המעט שיש מעניין. (הנה עוד שימוש שאפשר לעשות עם דרכוןזר) מי שרוצה להציץ, הנה הקישור לכתבה:

evike

Well-known member
מנהל
תקון קטן, ראניו שיקופיות על סהרה

התמונות הן בכתבה. וכמובן אי אפשר בכלל להשוות בין שיקופיות לתמונות.

טומי*

New member
מכיר את השם של הצלם הזה..../images/Emo45.gif

אחלה צלם! האתר מאוד יפה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב אויקה

נפתלי הילגר חבר ושכן שלי. אנחנו גרים בגן נר. כפר תבור זה רבע שעה ממני. את נפתלי הילגר היכרתי באמצעות הבן שלי עוד לפני שעברנו ממש לגן נר. הבן שלי מנהל את חנות "ריקושט" בקניון איילון ולפני זה עבד בחנות של החברה להגנת הטבע בתחנה המרכזית הישנה. נפתלי הילגר נוהג לקנות אצלו את ציוד המסעות שלו בכל פעם שהוא יוצא לאיזו פינה נידחת בעולם. זוכרת שלפני כחצי שנה הלכה לאיבוד קבוצה בקמצ'טקה? נפתלי נימנה על קבוצה זו ועד ששמענו מהם נילחצנו מאד וניסינו לעודד ככל האפשר את אשתו של נפתלי חפציבה. כך שמסעות אלה מלבד האקזוטיות שיש בהם יש גם סכנות. מכל מקום נפתלי צלם אדיר ואיש שיחה מקסים שיודע לספר את החוויות בצורה מעניינת מאד.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif נפתלי או נפי כפי שנקרא

ע"י בני משפחתי שהם חברים שלו, העביר את ספורו מהסהרה בצורה נפלאה, וכמובן כך גם השיקופיות שצילם. האנשים ישבו מרותקים. וכיוון שמאד התלהבתי, העלתי לפורום את הכתבה, אבל, אין מה להשוות לשידור החי מפיו של נפי, לבין הכתבה. בתו ומשפחתה של בעל השמחה, גרים בגן נר, והבחורונת אפילו יודעת מי את, אם כי לא בהכרות של ממש. (בזמנו כתבתי לך על כך במסר). ואני תושבת רמת גן, וכמובן יוצא לי לבקר מדי פעם בקניון איילון. לכשאהיה שם שוב, אחפש את ריקושט, ואמסור ד"ש לבן. ואגב, kropacsek מכיר טוב את המשפחה הנ"ל עוד מקרית שמונה. וזה מה שקוראים אותו, "עולם קטן".

למעלה