בקשת עזרה

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifבקשת עזרה

שבת שלום. אולי מישהו מהחברים נתקל, או שמע על בעיה שיש לי, ויכול לעזור בעצה או הדרכה: לפני כמה חודשים קניתי תנור בישול ואפיה משולב של סאוטר, בעקבות המלצות שקבלתי. במבער הקטן ביותר, כשהוא על המצב הכי נמוך, מופיעות לי בחלק מהמבער, להבות אדומות וגבוהות, שגם מפייחות את הסירים, וגם גורמות למעשה למצב של עבודה מהירה, כאילו שמתי אש גבוהה, וזה כמובן מפריע, במיוחד כשרוצים להשתמש בבישול איטי. מאז, החברה החליפה לי דיזות, מבער, כיפה, הברז של המבער, חברת הגז החליפה את הווסת שבין שני הבלונים, והתופעה לא נעלמת. הם מוכנים לתת לי זיכוי ושאני אבחר לי איזה תנור שאני רוצה, אבל יש סיכוי שהבעיה לא תיפתר, כיוון שהתנורים של היום, לא מתאימים לגז הלא נקי שמשווקים פה, וזאת גם הסיבה, שהם לא רוצים להחליף את התנור באותו הדגם, כי הבעיה לא תיפתר, ואז תהיה בעיה לתת זיכוי כדי לקנות תנור אחר. שאלתי אנשים, והם לא נתקלו בבעיה כזאת, אבל לרובם, או שיש תנור מיושן, או לא משולב. (יכול להיות שגם בהם הבעיה קיימת). מהברור שעשיתי, הבעיה היא כנראה בסתימה בצינור האוויר שבמערכת. (האש שמקבלים, זה תערובת של גז ואוויר) עלה לי רעיון, לבקש עזרה מכם. ראשית, בפורום אוהבים לעזור, ושנית, כמות גדולה של אנשים, ואולי מישהו נתקל/שמע על הבעיה, או אפילו יש בפורום אנשים, שעוסקים בתחום. אז בבקשה, מי שיודע או אפילו מחברים, שיתן לי עצה או הדרכה. בנוסף, אני מוכרחה לציין, שהשרות של אלקטרה, נותנת השרות של התנור, הוא מעל ומעבר למה שאני מכירה בארץ: עונים מהר מאד, אדיבים מאד, באים לקראת בשעות השרות לאנשים עובדים, מתקשרים להתעניין אחרי התקון. שרות כזה, לא נתקלתי בו בארץ, למרות שבמקרה זה, הבעיה עדיין לא נפתרה, והיא בטיפול. השרות המצויין, הוא גם במחלקת המזגנים. המון תודות מראש, ושבת שלום evike.

vera2

New member
לאויקה שלום ../images/Emo140.gif../images/Emo91.gif

מזה כשבע שנים אני משתמשת בכיריים קרמיות מבער אחד הלוגן היתר קרמיות.אני מאוד מאוד מרוצה. אין בעיה של בישול אחיד הרוח לא משנה את כוון הלהבה , הסירים נשארים נקיים. אפשר לכבות את החשמל כרבע שעה לפני גמר הבישול כי החום נשמר הרבה זמן בין הפלטה והסיר. אני מאוד ממליצה. היצרנים אומרים שצריך להחליף את הסירים לסירים מיוחדים. אני עשיתי את זה אבל זה מיותר. והעיקר מאוד קל לניקוי.הכיריים שלי מתוצרת Scholtes . יחסית קיבלת מהר את המחשב שלך. גם המחשב שלי עבר פירמוט ביגלל spyware . שבת שלום Vera

evike

Well-known member
מנהל
שכחתי לציין, שלטענת החברה,

הבעיה קיימת רק בתנורים החדשים יחסית, אז השאלה שלי היא לגבי השנה, אולי שנתיים האחרונות. בקשר להלוגן, הרעיון אולי הוא טוב, אבל הוא לא מתאים למטבח הקטן שלי, שאין בו אפשרות לתנור בילט-אין. ועוד ניסוי שעשיתי ושכחתי לציין, שגררנו את התנור לשכנה, כדי לברר באם הבעיה היא בתנור, או בגז, וגם אצל השכנה הבעיה חזרה על עצמה, כלומר, החלפת הגז לא תעזור. ו
על ההתיחסות המהירה.

גם אני ממליצה על כיריים קרמיות

גם לי יש תנור של שולטס כבר 5 וחצי שנים וזה פשוט כיף! גם לנקות זה הכי פשוט! מומלץ! מרגלית.

טומי*

New member
כנראה שהכיריים הסופר מודרנים....

לא "מסתדרים" עם מערכת הגז הינה שלך. ההצעה של VERA נראה לי ממש טוב....אבל אם את רוצה להמשיך ולבשל בגז, אז צריך להתאים כנראה את מערכת הגז (בלונים) לתנור הזה הספציפי. בכל אלקטרה אין להם אחד שנתקל בבעיה כזו? או בחברת הגז? מקוה שימצא פתרון במהירות האפשרית

evike

Well-known member
מנהל
זהו בדיוק. באלקטרה טוענים

שזאת הבעיה של התנורים החדשים, ואני רוצה לדעת, אם זה באמת כך,אם מישהו נתקל בזה, או שזה נסיון התחמקות, כיוון שהם לא יודעים לפתור את הבעיה.

ברק 188

New member
אצלנו...

במסגרת שיפוץ המטבח קנינו תנור לא משולב- מובנה, קולט אדים, וכרים של חב' LY-VENT מדובר לפני כשלושה חודשים, תופעה כזו שאת מצינת אינה מוכרת לנו.

ישרון

New member
לאוויקה

אמנם אין לי הכשרה פורמאלית בתחום אלא ניסיון במכשירי גאז שונים בעיקר בתחום המקצועי בו אני עוסק.בדרך כלל להבה מפייחת זה סמן של יחס אוויר גאז לא נכון. על הטכנאי לבדוק האם וסת האוויר מכוון שלא כראוי וזה אמור לפתור את הבעייה,לגבי איכות הגאז בדרך כלל תופעת פיח בבערה מופיעה אך ורק לקראת סוף המיכל.

עב

New member
אני הייתי מחליפה

במיוחד אם החברה מאפשרת, משמע שהיא לא יודעת לטפל בתקלה. אז אומרים יפה שלום לתנור המאכזב ומחליפים לחדש. ככה החלפתי 3 טלוויזיות פעם...

orlu

New member
אויקה תנסי אחת מהאופציות הבאות

1. החליפי בלון גז אולי הגז מלוכלך 2. הזמיני טכנאי גז פרטי או של החברה שיבדוק את הלחץ. 3. ספרי מה קרה אחרי הנסיונות הללו..... בילוי נעים

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo51.gifלכל המנסים לעזור לי

כל הרעיונות שהצעתם לי, כבר נעשו, כלומר, לחץ הגז נבדק גם ע"י טכנאי אלקטרה וגם ע"י טכנאי של אמישראגז, שאף החליף את הווסת שבין שני הבלונים, ועכשיו הוא תקין, גררתי את התנור לשכנה והתופעה המשיכה, החליפו את הדיזה, המבער, הכיפה והברז הפנימי של המבער הפגוע, ועדיין אין שינוי. כבר אמרתי להם כמעט מההתחלה, לאחר ברור טכני, שיש בעיה בין יחס האוויר לגז, או, ווסת האוויר סתום. מחר יבואו לעוד נסיון, ואם זה לא יסתדר, אני מחליפה את התנור. רק השאלה לאיזה, כי אני חוששת שהבעיה תחזור. אבל, מחר אני אהיה יותר חכמה, ואני מבטיחה לידע אתכם על התוצאות. אם למישהו יש עוד פתרון או רעיון, אשמח לשמוע אותו. ושוב המון תודות evike.

B T1

New member
הדבר היחיד שלא ניסית....

תחליפי את הטכנאי....

למעלה