זוכרים את שני הבולים

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifזוכרים את שני הבולים

ש"שלחתי" לכם, כדי להדביקם על מסמכים מהבוידם? בחדשות דברו על הרצל, והראו תמונה או גלויה שלו (דברתי בטלפון, לכן לא הייתי מרוכזת בחדשות), ותנחשו אילו בולים היו על הגלויה? נכון. בדיוק שני הבולים שלי! אני צריכה לבדוק, באם לא הורידו אותם מהפרדס. אם כבר הרצל, היום בשעה 10 בערוץ 2 יש עליו תוכנית.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifטומי ../images/Emo51.gif

אכן, מקצה השיפורים עזר והבולים נראים הרבה יותר טוב. אני יודעת שהם שווים הרבה, ויש לי עוד מלאן בולים נדירים, אבל מלאכת האיסוף לקחה הרבה, (אמא ז"ל התחילה בשבילי), והם אצלי מהילדות, ואני שומרת לילדים/נכדים. חבל בשביל כסף לאבד את כל היופי הזה, וחוץ, זה יופי של תעסוקה לעת הפנסיה/זקנה, מה שיבוא קודם. מקווה שלא אגיע למצב, שאצטרך למכור חפצים בשביל כסף!

עב

New member
לא שווים כל כך הרבה

גם אצלי האספנים היו ההורים, במיוחד באותן שנים שכל דבר היה "הסטורי". הבולים כאן אבל לדעתו של אבי הם לא שווים הרבה. הוא אסף את כל בולי ישראל עד שנת היובל ופסק. קיבלתי ממנו גם את הגליונות הראשונים של "במחנה", משו-משו לראות את התמונות ולקרוא את הכתבות, הכל בסערת מלחמת השחרור! איזה אווירה של תקווה והתלהבות! עד היום אני נהנית לעלעל בחוברות. חכו, אני עוד אביא לכם את הכתבה על העלאת עצמותיו של חרצל שלנו.

עב

New member
העלייה מסין!

הנה כמה דברים חמודים שמצאתי בשנתון הממשלה תש"י (1950). שימו לב לשורה המודגשת: "העלייה מסין נמשכת" בחיי!!!

B T1

New member
לא הבנתי למה לאחרונה הגבירו

את יבוא האורז ארצה. את התשובה קבלתי מעב.

מה, הם חיכו לו במשך 54 שנים?

אגב, ב"פרברי" העיר בה עב ואנכי גדלנו היתה שכונת "עולי סין".

עב

New member
העלייה מסין

בשנתון הממשלה משנת תש"י (1950) יש דיווח על העלייה וגם שורת המחץ: העלייה מסין נמשכת. שימו לב לשורה המודגשת...

עב

New member
ועוד משהו: רכבת לירושלים

פעם כשהיינו מדינה קטנה ומפגרת הייתה לנו רכבת לירושלים. היום אין!

עב

New member
מיוחד לברק 188 - השיריונאי שלנו

ככה נראה השריון בשנת 1950 וכולם היו גאים בזה!

B T1

New member
ירושלמים! באמת אין לכם רכבת?

לא ים, לא רכבת? ואתם מתעקשים להקרה "בירת ישראל"?

למעלה