טוב, ירדתי חזרה מהמקום

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif טוב, ירדתי חזרה מהמקום

הכי הנמוך בעולם, ואני שוב פה אתכם, (אם כי עדיין לא ממש מאופסת, חופשה, אתם יודעים, כמו שנאמר באיזה פתגם חכם, "אין אדם הזקוק לחופשה, כמו זה שחזר ממנה זה עתה"),ואני רואה, שהייתם פעילים במיוחד בימים האלה. אולי זה הקיץ או החופש באוויר שגורמים לאצבעות לתקתק ביתר מרץ. היה כיף, וכמו תמיד, לא מספיק. תמונות בהמשך. אז קודם כל, ברכות למצטרפים החדשים: ליוליקה, למירלה ולערן. וכמובן גם לחברים הוותיקים, שמחה לחזור אליכם. ובקשר לפיית המשאלות שכתבתם עליה, מי "שאוהב" אותה, מוזמן להפנות את עיניו היום בלילה לשמיים, ולראות גשם של מטאוריטים, יענו כוכבים נופלים, ובאותה הזדמנות, כמו שהאגדות מספרות, לבקש משאלות. מי יודע, אולי הן תתגשמנה למאמינים בזה... (למה אין סמלים של כוכב?!)

מירלה1

New member
ברוכה השבה

אני שמחה שנהנית מהחופשה. תודה על ההזמנה להצטרפות, שכמעט נעניתי לה, למרות שנידמה לי שים המלח זה המקום הכי חם שיכול להיות ואני מעדיפה לבקר בה בחורף.. תודה לך על גם על הפניית תשומת לבי לפורום, אני מאד נהנית מההברקות המידע והידע של החברים. בהעדרך, יצרתי קשרים עם כמה מחברי הפורום, שגיליתי שיש לנו עבר משותף או מקביל מבודפשט.

vera2

New member
ברוכה השבה לחברתינו העליזה ../images/Emo108.gif

אבל, את עוד לא חוזרת לעבודה? מי שמר על החתלתול. אני בקטע כרגע סיימתי להקריא לנכדי סיפור על תולי וחתלתולי. בעצם קראנו יחד.

ברק 188

New member
כיף שוב לראות evike על הצג המחשב

בלילה בשיא ה גשם של מטאוריטים בין המון הבקשות אבקש שיהיה לכל החברים פה ועם ישראל נחת מכל המצב הכלכלי והבטחוני ורק שינתן לנו לפחות טוב+ ,מה כבר בקשתי? אה...עוד משהו קטן וצנוע לפחות 2-4 מדליות זהב באתונה לזכר י"א חללי מינכן1972: להלן השמות: קהת שור- מאמן נבחרת הקלעים. בן 53 במותו. הותיר אישה ובת. יעקב שפרינגר- שופט משקולות. בן 51 במותו. הותיר אישה ושני ילדים, ושני ילדים מנישואים קודמים. יוסף גוטפרוינד- שופט היאבקות. בן 40 במותו. הותיר אישה ושתי בנות. עמיצור שפירא- מאמן אתלטיקה. היה מאמנה האישי של אסתר רוט- שחמורוב. בן 40 במותו. הותיר אישה ושלושה ילדים. אליעזר חלפין- מתאבק. בן 24 במותו. נרצח רק 7 חודשים אחרי שעלה לישראל מברית המועצות. מארק סלאבין- מתאבק בסגנון יווני רומי. בן 18 במותו. נרצח שלושה חודשים אחרי שעלה לישראל מברית המועצות. דוד ברגר- מרים משקולות. בן 28 במותו. נרצח שנה וחצי אחרי שעלה לישראל מקליבלנד, ארה"ב. זאב פרידמן- מרים משקולות. בן 28 במותו. אביו היה שריד יחיד ממשפחה של ניצולי שואה. אנדריי שפיצר- מאמן סיוף. בן 27 במותו. הותיר אישה ובת. משה ויינברג- מאמן היאבקות. בן 33 במותו. הותיר אישה ותינוק בן חמישה שבועות. יוסף רומנו- מרים משקולות. בן 32 במותו. הותיר אישה ושלוש בנות. יהי זכרם ברוך.

יוליקה

Member
מנהל
עמיצור שפירא הי"ד

בוקר טוב לכולם וגם לך ברק 188, עמיצור שפירא הי"ד היה מורה שלי לספורט בבית ספר יסודי ברמת גן. הרבה לפני שהתחיל לאמן את אסתר שחמורוב-רוט. אבל כבר אז גילינו בו הפוטנציאל מה גם שהיו אמביציות משלו.

ברק 188

New member
בוקר יוליקה וכולם.

אם כך במשך כל ימי "אתונה 2004" ,מחויבים אנו לזכור את כולם

טומי*

New member
evike ברוכה השבה....../images/Emo24.gif

בידיוק אתמול חשבתי לי מתי את חוזרת? שמח שנהנתם, אני גם לא מסוגל להיות שם בקיץ...כי החום והיובש הורגים אותי. מה לעשות שרגילים ל 70% של תל אביב?

B T1

New member
../images/Emo140.gifevike--ברוכה השבה למוטב...

אם כולם חזרו משם, מי נשאר לשמור על החום?

ברק 188

New member
הסר דאגה מלבך ביטי... נדמה לי שהיום

יוצאת ייטף 10 לי-המלח, ואכן אם כך אנו מאחלים לה הנאה ושהות מוצלחת בחופשתה, וכמובן לשמור על החום, וגם להנ"ל ידוע לי שיש מחליפה (מהפורום) לחודש הבאה.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo51.gif

אז ככה: לפוחדים מהחום, זה ממש לא נורא. בשל היובש, החום בהחלט נסבל, הרי המלון ממוזג, בברכה לא חם, הספא ממוזג, לים יורדים בבוקר ובערב, כמעט ולא יוצאים מהמלון, כי יש תוכניות, ואם כן, רק לטיולים קצרים בערב. חוצמזה, למזלנו, תפסנו ימים עם מזג אוויר ממש נעים לאזור ולעונה. הנה פה, עושה רושם שאוטוטו ירד גשם. ממש מעונן, ואיזה רוח! החזאים אפילו הבטיחו טפטופים למחר. נראה, שמזג האוויר השתגע! (זה כנראה אנחנו בני האדם הגורמים ל"בלגן" האקולוגי. לטומי, ההפסד כולו שלך, כי ממש כיף שם, תשאל את כל המכורים לאזור. לורה, החתולה היתה "מסודרת", יש לי שכנה מקסימה, שיש לה מפתח שלנו, והיא נכנסה מספר פעמים ביום, האכילה, השקתה, נקתה, פתחה וסגרה לה תריסים, (היא אוהבת להסתכל החוצה על הצפורים), ובכלל ארחה לה לחברה. ובכל זאת, כשחזרנו, היא נדבקה אלינו, פחדה שנלך לה שוב. לברק, מקווה ומצפה כמוך למדליות, וטוב שהזכרת את י"א הנרצחים. לבי.טי., אל תדאג, המקום מלא ושוקק, לעולם לא ישאר ריק! ולמירלה1, עכשיו הבנתי מי את, ואני שמחה שמצאת ענין בפורומנו המקסים. (ליתר בטחון, אוודא זאת אתך ישירות במסר)
גדול לכולכם.

עב

New member
ואני חזרתי מראשון

היום ביקרתי בעירו של ברק 188, שהדריך אותי כיצד להגיע לעירייה וגם לחנות חינם. היו לי כמה חוויות בעיר הזאת ובדרך חזרה.
הפקידה שהגעתי אליה בעירייה רצתה לדעת מה שמי (סביר) ולמלא טופס בו אמסור פרטים כמו מספרי טלפון (טוב), כתובת (למה?) תאריך לידה, מצב משפחתי, עיסוק וכיו"ב. הסברתי לה ששאלותיה פולשניות ולא מתקבלות על הדעת. והיא אמרה שאלה ההוראות. נו טוב, אני אנכריסטית ולעזאזל עם ההוראות. היא נעלבה ואמרה שהבוס שלה איש ידידותי ששולח כרטיסי ברכה לימי הולדת של המבקרים אותו.... בחיי שאני לא ממציאה! בכל אופן חסכתי לעירייה בול ומעטפה.
בחזרה נסעתי דרך יבנה. באזור צומת בית עובד ראיתי פטה מורגנה. נערה, ככל הנראה "עובדת" ישובה על אבן בצד הדרך ולבושה בבגדיה התחתוניים בלבד (בצבע כחול למתעניינים). לפי השיזוף שהיא תפסה היא די וותיקה. בקיצור, לא מזג האוויר השתגע, זה אנחנו השתגענו.

אלהלה

New member
../images/Emo13.gif נו טוב זה בדיוק באמצע מקומעבודה

שלה
ויש שם לא מעט - כנראה שהולך להן אחרת לא היו יושבות שם.... ובשביל מה להתלבש בין לבין? גם חם וגם חבל"ז לא??????

ברק 188

New member
שלא יחשבו שאני "פרסי"...

הזמנתי אותה להשאר עימנו לאירוח, אבל לעב לא היה זמן עקב התחיביות , אגב אם כבר מדברים על כחול, ממליץ לפנכם על סרט הכחול המופלא (עולם הים) עב מה שמפליא אותי שאת העובדת לא פספסת אבל את חניון כן
. עכשיו- כולם בראשל"צ יודעים שיש לך יום הולדת העוד כחודשיים. עיר ללא סודות!

ברק 188

New member
הנה פה תקציר לסרט כחול מופלא מומלץ

כחול מופלא לחץ על הסרט המדובר לאחר מכן מה שבא לכם

ברק 188

New member
evike כנסי להמלצתי לחצי "לטריילר"

(בכחול המופלא) את רואה גם מתחת למיים לא חיים בשלום גם מריבות ואיך לא על אוכל .

אלהלה

New member
אתה שואל אותי????????? אז

בנגב לבושים כמה שפחות
אבל לפחות לא מזיעים כמו בתל אביב - אצלנו חם אבל נחמד
ואין לחות כמעט בכלללללללללללללל בניגוד לעיר הגדולה והמזיעה לאללה - ביקרתי לפני שבוע אצלכם במרק המהביל ומה להגיד - כבר הספקתי כנראה לשכוח איך זה לחיות בתוך הלחות והריחות האלה - טוב שיש רכבת ואפשר תוך שעה לחזור לשפיות ולאי לחות
אני אחזור בחורף אז סביר יותר ואפשר באמת להנות מתל אביב כמו שצריך

טומי*

New member
דוקא שאלתי את עב...אבל תשובת....

מספקת מאוד
אפילו עכשיו בשעה כזו הלחות מאוד גבוה...טוב המזגן עובד אז ככה זה בסיידר

עב

New member
בדיוק ככה

מזג האויר פה נהדר, לא מחניק כמו אצלכם. אני מגיעה למרכז בגלל העבודה ולא מבינה איך אתם חיים שם. כמובן שגם בדרום יש נערות "עובדות" אבל לא בדרכים הבין עירוניות. מחזה מהסוג שראיתי אתמול על יד בית עובד לא ראיתי בארץ עד כה, אבל הבחנתי בצ'כיה בתופעה דומה. לקח לנו זמן לתפוס מה עושות הנערות ב"ביקיני" בצדי הדרכים, על יד החורשות והיערות.

למעלה