כביש 6

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif כביש 6 ../images/Emo31.gif

אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לכתבה של גדעון רייכר על כביש 6. מסתבר, שממש לא כדאי לנסוע בו, ומי שכן נוסע, הוא פרייר. אגב, הבן שלי שלח לי כתבה אחרת באותו הנושא. לקרוא, להפנים ולא להאמין עד כמה חושבים אותנו למטומטמים. נראה אותכם נוסעים בכביש אחרי הקריאה. ואגב, וזה לא מוזכר בכתבה, קראתי לפני כמה זמן, שהשלוט בכביש מס' 1 בדרך לירושלים, בכניסה לכביש 6 מטעה, ואנשים נכנסים בטעות לכביש, גם אם התכוונו רק להגיע לירושלים. מי יודע, אולי זה גם בעזרת אנשי דרך ארץ?! evike.

B T1

New member
בקשר לכביש 6-- גם אני שמעתי....

סיפורים מאוד דומים מהקרובים אלי. אגב, אם אינני טועה מנכ"ל הכביש הוא המפכ"ל משטרה לשעבר מר יהודה וילק. שיטות הגביה שלהם לא היתה מביישת אפילו את ברית המועצות לשעבר. צריך לעשות חרם צרכנים ושהמשתמשים היחידים יהיו חברי הכנסת ומשפחותיהם.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif בדיוק זו הכוונה - חרם

טומי*

New member
שמעתי גם סיפורים מוזרים..../images/Emo73.gif

לא יודע כמה מהם נכונים, אבל הסיפור של גדעון רייכר, עולה על כולם. ממש מזכיר לי משטרים חשוכים כפי שגדעון כתב....למשל ברה"מ לשעבר. מעדיף לנסוע בכבישים המוכרים, עוד חצי שעה שעה מאשר לשלם ביוקר על קיצור הדרך. ערב טוב!

אריק7554

New member
גם אנחנו אכלנו אותה

דרדרית ואנוכי נסענו בכביש 6 וקיבלנו תשלום קנס על פיגור בתשלום ורק מאוחר יותר קיבלנו את התשלום עצמו. ממש סיבה טובה למה לא לנסוע בו וזה מזכיר קצת את ימי המשטרה המושחתים של וילק לא????

עב

New member
אני מראש מדירה את גלגלי מהכביש הזה

שמעתי כבר על השערוריות ועל גסות הרוח ואטימות הלב ולכן אני נוסעת בכבישים הרגילים, או ... ברכבת...(אם אפשר). הטעויות של "דרך ארץ" מפחידות מאוד ואנו הכפרות, אין לנו מגן ומושיע. הכנסת באמת לא מתענינת בנו. שתהיה לכם נסיעה בטוחה!

אבוטבול

New member
כביש 6 עמדת הסנגור

נסעתי בכביש כמה פעמים הכביש עצמו מעולה קבלתי חשבונות לתשלום בזמן ושילמתי דרך כרטיס האשראי הבעיה הרצינית היא היציאה לכבישי רוחב שם אפשר לבלות בפקקים

B T1

New member
../images/Emo8.gifהסנגוריה מפספסת....

אף אחד לא טען על איכות הכביש, כולם מלינים על המפעילים.

עב

New member
ושימו לב לנקודות השירות של הכבש

לכביש הזה שאמור לחבר את הכל מכל, יש רק 6 נקודות שירות! בקניון רננים ברעננה, בקניון ירושלים בשכונת מלחה, בתחנת הדלק אלון במשמר השרון, במחלף נחשונים, מזרע וכביש הסרגל וזהו!!! זה לא מקרי שהכניסות לכביש מבלבלות ולזה לא מקרי שהם רוצים תשלום בצורה המוזרה הזאת שמכניסה להם המון המון כסף. ובכלל - מעצבן אותי הקטע שמצלמים אותי. בארצות אחרות יש תחנת תשלום או "פס" שמדביקים על הרכב ואת השאר משאירים למשטרה. הניהול של כביש 6 מעצבן ויש סיבות לריקנות שלו (אני רואה את הכביש דרך הרכבת בנסיעה מהדרום לת"א). הכנסת הבהירה כבר שיזמי הכביש צריכים להרוויח כדי לכסות את ההשקעות ואנחנו הכיסוי!

reuven4u

New member
ובנוסף מתכנני הכביש הורסים כל

פינת טבע שבדרכם. חרם על כביש 6!!!!!!

דרדרית

New member
היה לך מזל כי אני "אכלתי אותה"

ראשית- לא ידעתי כי הסכום של 188 ש"ח שקיבלתי לשלם היה הקנס זה היה התשלום הראשון שקיבלתי הלכתי לשלם בדואר- לא מקבלים... הלכתי לשלם בבנק- הודיעו לי כי אשלם ב- 5 ש"ח יותר מאשר בטלפון שילמתי בטלפון ו- אחרי שבועיים קיבלתי שוב לשלם את אותו סכום וסכום על סך 73 ש"ח בבירור הסתבר כי הסכום הראשוני ששלמתי היה- קנס על הסכום המקורי שהגיע אלי רק לאחרונה.... טוב, כמובן ששלמתי את המקורי כי אחרת הייתי משלמת שוב קנסות ומה דעתכם על קנס בגובה של יותר מ- 200% ???? שיציעו לי מה שיציעו אני על כביש זה- לא עולה יותר!!!!!

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif עוד סיבה להמנע מלנסוע

בכביש 6. מסתבר, שהכביש לא רק יקר, ולא רק מנסים "לסחוט" את הנסעים בו. מסתבר, שהוא גם מסוכן, לפחות בחלקו. היום דווחו בחדשות, על רוכב אופנוע הרוג בכניסה לכביש 6 מצומת אייל. מסתבר, שהעקומה בכניסה חדה מאד, וכיוון שהיו שם כבר כמה תאונות, האחראים על הכביש התבקשו לתקן את הליקויים, אבל, לא נעשה שם דבר. אז כדי שכמה שיותר אנשים ימנעו מנסיעה בכביש, תפיצו את הכתבה ממעריב, וגם את תמצית השרשור לכל חבריכם, ותבקשו מהם, להמשיך להעביר הלאה לחבריהם. אולי, כך נוכל לשנות משהו בכביש הנ"ל, כי לולא הבעיות, זה צריך להיות כביש מעולה. שבת שלום לכולכם. ושתהיה זו שבת שלווה ונעימה. evike.

דדיחתם

New member
אחלה כביש, אבל חייבים לעשות מנוי

אם רוצים לנסוע בו בלי להסתבך... ומנוי לא עולה כסף.

למעלה