צהריים טובים

• פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifצהריים טובים

שמעתם? יהודית שרון, כן, היהודית מהקפה בת"א, מונתה לקונסול כבוד של הונגריה בישראל, לאזור ת"א והסביבה! תפקידה יהיה להדק את תחום התרבות בין שתי המדינות. נו באמת.קונסולית, ועוד של כבוד!!! היא לא הצליחה להתמודד עם כ-40 איש, ובכלל לא התנהגה כאשת תרבות, אז איך היא אמורה להצליח לייצג מדינה שלמה?! אבל אנחנו נהיה יותר תרבותיים, ולמרות הכל נפרגן לה. נקווה, שבמשך הזמן היא תלמד איך מתנהגים. שבת שלום ורגוע לכולכם.
ולהזהר מה

טומי*

New member
מה את אומרת ...../images/Emo12.gif

ככה זה כנראה עובד...השגריר ההונגרי מסיים החודש את תפקידו לאחר 7 שנים בארץ. כך הוא סיפר בכנס בצפת. יתכן שיש לזה קשר..אולי לפני סיום כהונתו הוא מחלק "מתנות" לאלו שהיו יקיריו. לא יודע אם זה בכלל תלוי בו שהגב' יהודית סידרה לעצמה את הג'וב. בכל אופן זהו תפקיד ללא שכר, כבוד? בשביל כבוד צריך לעבוד כפי שנכתב בשיר המפורסם של קזבלן. שבת שלום!

B T1

New member
../images/Emo140.gifקונסול כבוד... הוא רק כבוד.

אין לו כל סמכות, נכון שמספר הרשוי של הרכב שלו הוא CC (יען קורפוס קונסולרי) אבל חוץ מזכויות חניה מיוחדות לא חושב שיש לו עוד משהוא. אגב, כבר מספר שנים שקרובי דב רמתי, מי שהיה סגן מנהל של נמל אילת, מכהן בתפקיד זה באילת. אז לידיעתכם יש גם באילת דבר כזה.

עכשיו נפל לי האסימון...

בנאומו הזכיר השגריר את העוגות והדברים הטובים(שהזכירו לו את אמו) שאכל אצל חבריו הישראליים.

עב

New member
את הרעידה האחרונה לא הרגשתם

לפי מה שקראתי הרעידה האחרונה הורגשה רק בירושלים, אחה"צ. האם האדמה רוצה לרמוז לנו משהו?

ברק 188

New member
מהסרטים: האדמה הטובה...

גם ספר וגם סרט ישנים משהו ראה? ואתמול בלילה סרט מיוחד במינו שיתוף פעולה צרפתי גרמני והונגרי, הוסרט בערוץ 3 -YES מתחת פני השטח הנושא יגוסלבי משהו נחמד ואיזה מוזיקה היתה חייב להשיג אותה

ברק 188

New member
S.O.S מנגינת (הסרט) שאני מחפש.

תקציר הסרט (הנעימות הצעניות) שאני מחפש. " מתחת לפני השטח": אלגוריה היסטורית המתארת דרך סיפורם של שני נוכלים את השינויים הפוליטיים ביוגוסלביה החל ממלחה''ע ה-2 ועד מלחמת האזרחים. עם:מיקי מנוילוביץ`, לאזאר ריסטובסקי. במאי:אמיר קוסטוריצה. צרפת/גרמניה/הונגריה 1995.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifהאם אתה מתכוון לסרט

לפי הספר של פרל ס. בק? נדמה לי עם גרגורי פק? אם כן, קראתי וראיתי כשהייתי נערה (מתי זה היה?), ואהבתי.

ברק 188

New member
eviקה עכשיו לאיזה סרט את מתכוונת?

לאדמה הטובה אני חושב שאכן זה גרגורי פק (שחקן מעולה)ששחק את הסיני אבל אני מתכון למוזיקה שמתוך הסרט השני שכתבתי- "מתחת לפני השטח" ראי בתגובה שלי נפרדת על הסרט'קה.

kropacsek

New member
ברק

ברק, המוזיקה המקורית נכתבה ע"י גוראן ברגוביץ' ("שעת הצוענים", פסקול מדהים שנמצא בתקליטייה שלי) שעובד עם קוסטוריצה שנים רבות. המוסיקה הלא-מקורית בסרט נכתבה ע"י דבוז'אק (מתוך "התנועה הרביעית של הסימפוניה ה-9 {?}) וע"י קמיל סן-סאנס (סימפוניה לאורגן)

ברק 188

New member
kropacsek כול הכבוד, איפה ניתן לה..

האם נמצא בחניות התקלטורים, ותחת איזה שם אודה מאוד לתשובתך.

למעלה