שבת שלום חברים יקרים

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif שבת שלום חברים יקרים

מה קורה לכם? בדקתי הבוקר בסקר, והוא כמעט ולא מתקדם. רק 13 הצביעו!?! זה אומר שרק כ-13 רוצים לבוא, או אולי ליתר לא משנה והם יבואו לכל מקום? הרי רובנו נגיע לכל מקום, רק שיותר קל להחליט כשיש הרבה משתתפים. הרושם במעוט הצבעה הוא כ א י ל ו יש אדישות, ואני בטוחה שלא. אז קדימה להצביע! ושתהנו מהשבת הגשומה מחמימות כיפית מתחת ל dunyha, ותאכלו בהנאה solet. evike.

B T1

New member
../images/Emo3.gifלא מתוך אדישות, אלא מתוך...

עצלות בלבד לא משתתף בסקר. מקובלת עלי דעת הרוב, גם כאשר הם במעוט. באמת מלות המפתח של חיים טובים הם:solet es dunyha גם כאשר הם כבדים ושרופים.
ושיהיה לכולכם יום נעים

ברק 188

New member
B T1 באיו ברירה תיקו,חייב להצביע

להשפיע ולהכריע באופן
אישי
חביבי שבת שלום.

B T1

New member
אני תמיד לצד החלשים....

במקרה של תיקו, נא לפנות להנהלה.

ברק 188

New member
ההנהלה בחופש מחלה יש אישור מחלה.

להלן טופס מחלה שנתקבל...

B T1

New member
נא לא לצחוק היה פעם סיפור כזה

במפעל של תע"ש.במקלחת הגברים,אחד הגברים החליק בזמן שהתקלח. אינסטינקטיוית נאחז בדבר הקרוב ביותר עליו, שהיה לא אחר מאשר המה שמו של חברו שהתקלח לידו. החבר שנפגע עקב התלישה הפתאומית הגיע לבית חולים. קיבל טיפול ולאחר אישפוז של יום שוחרר עם שבעה ימי חופש, וטופס מתאים לביטוח הלאומי כתאונת עבודה. (ניחשתם, האבר הנפגע היה כתוב, אבר המין) בביטוח הלאומי, שלחו אותו מפקיד לפקיד רק על מנת להראות אחד לשני שיש מישהו שבתאונת עבודה נפגע לו האבר המין שלו. לאחר כמה לך ושוב הרגיש האיש שהם סתם מטרטרים אותו רק בשביל הפיקנטריה. שאלו אותו גם פעמים רבות, במה הוא עובד שדווקא המה שמו נפגע לו, והוא כל פעם היה צריך לספר את הסיפור מחדש.

גלי®

New member
הייתי מצפה, שבתור גבר לפחות, תדע

שמכל אברי הגוף, הנ"ל דווקא אינו מכיל עצמות כלשהן... :)))))))))))

ברק 188

New member
בתור גבר, של מי האבר?

גלי- אגלה לך שאכן ועוד איך אני יודע, אבל אם הוכחות (ראי צילום הרנגן) אין ביכולתי להכיש ולסתור עבדות של גבר זה ועליך להבין שעובד תה"ש זה לא כמו כול גבר נורמלי, בתהליך עבודתם הם עוברים ראקציות מסימות ש...(סודי) אסור ואין לי אישור ל ה ר ח י ב בנושא. B T1 תעזור לי תגיד לה שזה רק חוש ח'מור הונגרי
.

B T1

New member
../images/Emo8.gifומזלן של הנשים שגם הלשון לא....

מכילה עצם וכך באופן חופשי יכולות לקטרג עלינו, ולנו אין אפילו עצם על מנת להתגונן.

למעלה