שבת שלום חברי הטובים

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif שבת שלום חברי הטובים

הנה בקשה שהפניתי לפורומים הקשורים בחיות, אבל מעט התשובות שקבלתי, לא ממש עזרו לי. ומכיוון שבפורום שלנו יש הרבה אוהבי חיות, וגם כיוון שיש פה מגוון דעות, וכמובן חבר'ה עם ראש על הכתפיים, אולי למישהו יהיה רעיון ועצה טובה, שיעזרו לי. (ואני בטוחה שיש עוד אנשים שהדבר מפריע להם) שלום לכל אוהבי החיות. אני מבקשת בדחיפות עצה: ב3, 4 שבועות האחרונים, מסתובבים בחצר שלנו כמה כלבים (כנראה מהאזור), עם קולר, חלקם עם מספר, ואפילו אחד מושך אחריו רצועה. הבעיה, שהם מבריחים ומפחידים מהחצר את החתולים שאנחנו מאכילים, אוכלים את האוכל שלהם, וחופרים והורסים את הגינה. חשבנו שהתופעה תעבור תוך מספר ימים, אבל היא נמשכת כבר כמה שבועות. ניסינו להתחקות אחריהם לאן הם שייכים, ללא הצלחה. אני יודעת שזו עבירה על החוק לתת לכלבים להסתובב לבד, אבל אני לא רוצה להעניש את הכלבים על חטאי בעליהם. הבעיה, שאם אודיע לשלטונות, יקחו את הכלבים להסגר, והם ינזקו נפשית ואולי גם גופנית. אני יותר מידי אוהבת חיות, ולא מוכנה שיפגעו, אבל גם אי אפשר להמשיך בנזקים שהם גורמים! בבקשה, תנו עצה! מהן האפשרויות, לפתור את הבעיה, מבלי לגרום נזק לכלבים? אגב, עם זה עוזר משהו, אני מרמת גן. אני מפנה את השאלה, גם לפורומים נוספים. בתודה מראש, evike.

ישRאל

New member
evike יקירתי לי יש אותה בעיה בדיוק

אני גר בכרמיאל ויש כמה כלבים שמיסתובבים אצלי ,,ישנה כלבה אחת של שכנה שאני יודע של מי היא שבאה ומחרבנת באדנית בכניסה לבית שלי חופרת באדמה מלכלכת את הכניסה,,והדבר כבר ממש בלתי ניסבל גם הריח בכניסה לבית הפך לסיוט,,הערתי לשכנה הנ"ל היא קשרה את הכלבה אבל מידי פעם הם משחררים אותה ושוב אותה בעיה,,,יש לי פתרון שאני חושב עליו אולי גם יתאים לך,, אני מתכוון לבשל נקניקיות חריפות מאוד בתקווה שהכלבים שמסתובבים פה יטעמו ולא יחזרו יותר,,במידה וזה יעזור אעדכן אותך,,

אולי כדאי לפנות לאגודה למען החיות?

בקיץ הגיעה לרחובנו כלבה הרה שנזרקה ע"י בעליה. שכנינו טפלו בה עד ההמלטה, ולאחר מכן סוכם עם חדוה מהאגדה שאנו נדאג לגורים עד גמילתם ולאחר מכן היא תדאג להם. (בתחילה הכלבה שלנו קנאה ולאחר מכן התרגלה,גם החתולים שבחצר התנהגו יפה.) חדוה עמדה בהבטחתה, דאגה לבדיקת הכלבה ולאחר מכן חיפשה משפחות לכלבים) ואכן כל ארבעת הגורים מצאו בית חם. אחת מהם נשארה בביתנו והיום היא והכלבה חברות "בלב ובנפש". גם החתולים שקטים. חזון אחרית הימים התממש בביתנו. שבוע טוב רחל

sophies

New member
נכון שחדוה מקסימה?

אנחנו לקחנו ממנה חתול כמתנת בר מצווה ליד בן זקונים וזו המתנה הכי טובה שהוא קיבל חתול מעורב בורמזי, עם אופי מזה אופי, מכל החתולים שהכרתי עד היום ובלי עין הרע היו לא מעט, הוא ממש אופי בפני עצמו, אם כי לא מגיע לקסולים של הג'יג'ית של אמא שלי. בענין הכלבים, סבתתי ההונגריה נוהגת לפזל בחצר בקבוקים ריקים של מי עדן מלאים במיים מחדש, סגורים כמובן, זה משום מה מסנוור את הכלבים והם לא באים. בהצלחה

B T1

New member
האגדה אומרת....

שבקבוקי קולה או ספרייט בגודל כ-ליטר וחצי,ממולאים במים עד כמחציתם במצב פתוח עומדים במרחקים של כ-2-3 מטר אחד מהשנית מרחיקים את הכלבים המשוטטים. את אמיתות הדבר לא בדקתי, לכן אין אחריות מיניסטריאלית (רק ספסלית)

טומי*

New member
8% מהציבור מחזיק בחתול../images/Emo54.gif

כחיית מחמד, ו 12% בכלב. אם נוציא מהחשבון שישנם רבים שלהם גם וגם... אז בסה"כ ל 20% מהציבור מחזיק בחיית מחמד. כך נאמר בחדשות של 16.00 בקול ישראל.

ju100

New member
ערב טוב רחל!!../images/Emo140.gif

תודה על הברוך הבא שלך...וגם לך מגיע אחד כזה!!..

תודה לך. אני קצת יותר ותיקה ממך

ישנם ימים, כהיום בהם ,איני סותמת את הפה. וישנם ימים בהם אני נאלמת/נעלמת.כמו בימי הצטרפותך. רחל

למעלה