שבת שלום

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif שבת שלום ../images/Emo141.gif

לכל החברים. שתהיה שבת נפלאה, מלאה כיף ושלווה. ולא לשכוח, שבין מוצ"ש לראשון, בסביבות 3 ורבע לפנות בוקר, תהיה תופעה מענינת ויחודית, ליקוי ירח עם יצירת מגן דוד בשמים, כשהירח, השמש וכמה כוכבים, יהוו את קודקודי המשולשים שלו. אז מי שיוכל לקום, או סתם ישאר ער, כדאי לו לצפות בזה. (כמובן אם לא יהיה מעונן). שמעתי גם, שכדאי לבקש משאלות, אבל זה באמת רק למאמינים. (אם לא יועיל, בטח לא יזיק) אז שוב, לכולכם עונג של שבת, ושבוע נפלא בהמשך. evike.

orlu

New member
../images/Emo121.gifגם את שמעתי את בנימיני?../images/Emo29.gif

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo35.gif לא הבנתי הכוונה evike

orlu

New member
מרים בנימיני האסטרולוגית שוחחה

על מיבנה מגן דוד בשמיים ביום ראשון 0250 הבוקר ברדיו חשבתי ששמעת אותה .

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif האסימון ירד לי...

עוד לפני שענית לי.(עשיתי הפסקה,להדליק נרות). שמעתי אותה , אבל אני לא ממש מתיחסת לכל מה שהיא אומרת. קראתי על התופעה בתחילת השבוע וגס אתמול בעתון,ואסטרונומיה (הבדל עצום מאסטרולוגיה) כתופעה, ממש מענינת אותי. בקשת משאלות, זה סתם קוריוז שגם בנימיני, וגם שני אסטרולוגים נוספים מהתוכנית לילה חם מאד אתמול, אמרו את זה, ואני סתם חזרתי אחריהם. ולידיעתך, מי שכן מאמין, זה יכול לעזור לו, כי גוף ונפש קשורים, ופסיכולוגית זה עוזר לפעמים למאמינים. שבת שלום evike

orlu

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo141.gifהעיקר ה"אמונה"......

kropacsek

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כל הסיפור עם הירח, בטח כבר נמאס לכם לשמוע על זה אבל אני כבר מתגעגע למיל' ששם ראיתי זריחות של הירח ועקבתי אחר מסלולו (זמן לא חסר...) חוץ מזה בני מזל סרטן מושפעים מהירח, האוווו!

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ואוי כנראה שיהיה מעונן

למעלה