שלום חברים

• פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif שלום חברים

אני רוצה לספר לכם, מה קרה אתמול לאחד העובדים איתי. תהיו מודעים לתופעה, תפנימו, ותזהירו את כל מכריכם. הפלאפון שלו מצלצל, ומעבר לקו, בתו מספרת בבכי, שמישהו צלצל אליה הביתה, והודיע לה שאחד מבני המשפחה נפצע בתאונה, והוא בבית חולים. כדי לקבל פרטים, עליה ללחוץ בטלפון על כוכבית + ספרה, או 2. האיש כמובן נכנס ללחץ, התחיל לחפש ולצלצל לכל המשפחה. (מסכן, דווקא אשתו לא היתה זמינה, תארו את הפניקה שלו), עד שלבסוף איתר את כולם, וכמובן כולם היו בסדר. ולא צריך לספר לכם, שהמתקשר צלצל ממספר חסוי, ואי אפשר היה לחזור אליו עם כוכבית כדי לאתרו. כשנודע לי הספור, ישר הרגעתי אותו, כיוון שהתופעה היא מוכרת וישנה, ובדרך כלל המתקשרים הם עבריינם שמתקשרים מהכלא, או ערבים. המטרה שלהם היא לצלצל על חשבון זה שהתקשרו אליו, כי ע"י לחיצה על הכוכבית + הספרה (או 2), פותחים את הקו ומעבירים אותו למתקשר. אני כבר הוזהרתי די מזמן וכמה פעמים באי-מיילים לגבי התופעה, שלחתי לכולם, ואף הדפסתי אה האי-מייל ותליתי אותו בעבודה. (דווקא הוא לא קרא את זה, וגם אחרים שקראו, הספיקו לשכוח) לא לקנא בו על מה שהוא עבר עד שאיתר את כל המשפחה. ומעבר לזה, זה גם ספור יקר, כי הם חוגגים עם הטלפון גם לחו"ל! אז תהיו זהירים מנוכלים. evike.

עב

New member
תודה ויש עוד...

תודה שהודעת לנו, לא ידעתי על התעלול הזה. והנה תעלול נוסף: הטלפון מצלצל ומתנתק, אתם עושים חיוג חוזר למספר שעל הצג ואז מסתבר שחייגתם ל"קו כחול" כלשהו. עד שתפסתם מה קרה המונה דופק. אכן עם של תחמנים אנחנו!

vera2

New member
שלחתי בטעות לפני שסיימתי לכתוב../images/Emo140.gif

תודה עבור האינפורמציה אעביר אותו הלאה אויקה שלחתי לך מסר האם לא הגיע אליך? להתראות Vera

orlu

New member
אויקה,,,,,,,,הצחקת אותי,את צודקת

זה ספור ותיר בוריאציות שונות כדוגמת הספור של עב או כאלה שמפרסמים ומבקשים ללחוץ על הספרה 9 וכהנה וכהנה ולמה הצחקת אותי????? אין מונופול לעבירה רק לעבריינים בכלא ולערבים........

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo6.gifל orlu הספור הוא|פרח

אמיתי מאד, ולצערנו מי שאוכל אותה, ויש כאלה, הוא בטח לא צוחק. אבל אני שמחה שצחקת, כי זה תמיד טוב לצחוק, וכבר נאמר שהצחוק יפה לבריאות. וזה כלל לא משנה מי עומד מאחורי הנוכלות הזאת, ובטח לא חסרים עבריינים, גם יהודים שמסתובבים חופשי, ורק מחפשים איך לעשות כסף קל ע"ח אחרים. פשוט, כיוון שהספור הוא ישן שהתעורר כנראה מחדש, ובזמנו ספרו שחלק מהנוכלים הם מהכלא וכן גם ערבים. אבל לא משנה מי זה, הנזק הוא אותו הנזק. וכדאי להזכיר את הווריאציה השניה, (שהיא לפחות לא מכניסה למתח מיותר) שבה מתחזים לעובדי בזק, ומבקשים ללחוץ על ספרה מסוימת, כדי לתקן משהו בקו. בזק לעולם לא עובד בצורה כזאת. העיקר, תזהרו מכל הנוכלים למיניהם! ושיהיה יום נעים ומלא בצחוקים. evike

orlu

New member
משום מה ניראה לי שלקחת את הצחוק

שלי כמזלזל בספורך, אז זהו שממש לא ועל כך יעיד המסר ששלחתי אמש ...... ניראה שהספור שספרתי לך בנושא לא עזר או הובן כראוי=חבל. כך זה כשמגיבים בציניות ולא מעבירים אינטוניציה......

למעלה