סקר לשנה החדשה

../images/Emo54.gif../images/Emo109.gifסקר לשנה החדשה ../images/Emo11.gif

חגים:
ראש השנה- להתארח או לארח?
שנהיה ל______ ולא ל______
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה
תפוח עם דבש או בלי?
מה אתם לובשים לערב חג?
המאכל הכי ראש השנתי-
כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין)
צמים או לא?
ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?
מה הכי חסר לכם בכיפור?
טוחנים בסעודה מפסקת..?
מתקלחים בכיפור?
על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?
סוכות (או סוקות במלעיל)
בונים סוכה?
מקשטים אותה?
אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?
קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?
יש אושפיזין אצלכם?
אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?
שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? שנה חדשה
איך התחילה לכם השנה?
מה הציפיות לשנה החדשה?
מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?
מחכים לחופש של סוכות?
איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?
מחכים לחורף?
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?
איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?
מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?
איך אתם מסכמים את השנה שעברה?
לכמה הופעות הלכתם השנה?
איזה הייתה הכי טובה?
איזה התחלות חדשות היו לכם?
איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?
מתחילים ברגל ימין או שמאל?
מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת?
ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..?
ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?

dsol

New member
שאאנה טובה שאאנה טובה

חגים: ראש השנה- להתארח או לארח? לארח שנהיה ל-ראשאן ולא ל-זנבון הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה - חופש תפוח עם דבש או בלי? בלי מה אתם לובשים לערב חג? משהו חדש המאכל הכי ראש השנתי- רימון עם סוכר כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא? לא רוצה אבל מחריכים אותי ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? יש דבק על המפסקים אז אי אפשר מה הכי חסר לכם בכיפור? אוכל טוחנים בסעודה מפסקת..? ברור מתקלחים בכיפור? לא על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? המון אבל אני לא מאמין בכלל אז זה סתם צום סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה? לא מקשטים אותה? לא אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? 7-8 קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? גם וגם יש אושפיזין אצלכם? אה ? אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? כן ,בגלל זה אנחנו פה לא ? שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? הומלסית שאין לה בית אז היא חייבת לישון איפושהו שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? עוד לא התחילה מה הציפיות לשנה החדשה? שיהיה טוב מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? לשיר את "ניו יורק רפיח" של שייגעצ מחכים לחופש של סוכות? ברור !! איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? בהתחלה חברים ואז אני עושה שבוע באילת קורס צלילה מחכים לחורף? מאודדד אני חולה חורף ! (תרתי משמע) מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? ניו יורק רפיח מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? המוןןן דברים איך אתם מסכמים את השנה שעברה? נחמדה לכמה הופעות הלכתם השנה? הפסקתי לספור אחרי 20 איזה הייתה הכי טובה? עברי לידר איזה התחלות חדשות היו לכם? חברות טובה עם אנשים חדשים שהכרתי איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? אהבה חדשה מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין (מקווה) מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת? הופעה ! ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? לא ולא ! אני מעדיף בבית ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? חג שמח שנה טובה ורק טוב לכל מי שאוהב אותי ולכל מי שאני אוהב ! וגם לעל מי שרוצה שיאחלו לו

barbar27

New member
מגניף^_^

אהמ. חגים: ראש השנה- להתארח או לארח? גם וגם! שנהיה ל_אוהבים_____ ולא לשונאים______? הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה-סבתא! [היום, אצלה.
] תפוח עם דבש או בלי? עם עם עם! מה אתם לובשים לערב חג? אמ.. חולצהאדומה עם צווארון חמוד ומכנס לבן כנראה או ג'ינס. זה באמת מעניין מישהו? המאכל הכי ראש השנתי- גפילטעפיש...? סבתא שלי תמיד מכינה בהמונים. בעעעכס
כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא? כן, למרות גילי, אני מתכוננת לשנה הבאה
חוץ מזה שצמתי מלפני שנתיים בערך.. ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? אף פעם, אבל להורים שלי יש מיטה שאפשר לעלות ולהוריד את המזרונים עם כזה שלט, ואחרי הארוחה שלפני הצום [ברח לי השם] הם באו למיטה וראו שהמזרון למעלה
מה הכי חסר לכם בכיפור? אוכל
טוחנים בסעודה מפסקת..? לא.. תמיד מכינים אוכל שאני לא אוהבת במיוחד.. מתקלחים בכיפור? לא:X על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? מה? סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה? לא ברור לי עוד.. אני חושבת שכן. מקשטים אותה? זה כנראה יהיה כבר תלוי בי. אם כן- אז נשתדל^_^ אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? :X קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? בין לבין.. יש אושפיזין אצלכם? לא נראה לי
אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? אה-הא! חח פעם כתבתי את הכתובת www.tapuz..... ובטטעות כתבתי בעברית וזה ייצא אשפוז
שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? יש את שלומית הזו ויש את שלומית הזו, תלוי למי אתה מתייחס
שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? בסבבה
מה הציפיות לשנה החדשה? שיהיה טוב. ויהיה טוב. מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? אממ.. לא משהו מתוכנן.. כנראה להיכנס יותר ללימודים מאשר התקופה הרופפת הזו של כל החופשים המדכאים האלה. מחכים לחופש של סוכות? לללאאא
איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? משפחה ומשפחה. פה ושם חברים אבל בעיקר משפחה. מחכים לחורף? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? ראשנה ^_^ איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? אף שיר, אבל שירים זה תמיד טוב. מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? השנה? פוו יש עוד המון זמאאן! איך אתם מסכמים את השנה שעברה? סתמית:X לכמה הופעות הלכתם השנה? 2, בכלל כל החיים *נבוכה* איזה הייתה הכי טובה? שניהן.. כאילו, אחת יוני, השנייה אפרת.. אמממ.. נראה לי ויני, זו הייתה הפעם הראשונה שפגשתי אותו
. 3 שנים חיכיתי לו. איזה התחלות חדשות היו לכם? לא היו.. חוץ מהפעם הראשונה שפגשתי את יוני.. זה מתחיל משהו? איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? אין לי מושג, משהו טוב. שיבוא.. הוא יקבל בשמחה. מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין, משתדלת. [לייק דע
] מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת? הופעה
ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? אבא... ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? יוני ואפרת, שנה הכי מקבסימה שבעולםםםם! ולכל העולם, תתנהג יפה, ושתהיה לך שנה טובה

למעלה